Toata lumea are greturi??
Raspunsuri - Pagina 3
acina spune:
Eu am avut greturi aproape toate sarcina pentru ca era pozitionata sus si orice miscare a lui Andrei imi atingea stomacul .In rest am putut sa mananc aproape orice mai putin rosie si piersici.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
mihuta spune:
Eu am 4saptamani si 4 zile, dar inca nu am greturi. Cam la ce saptamana apar ?
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
michigan spune:
raportam ca nici noi nu am avut greturi
doar o saptamana pe la sapt 7-8 ma trezeam de dimineata cu un moc nod in gat
dar trecea repede
drept urmare am putut sa mananc
chiar mai mult decat de obicei
si acum 
da las
noi sa fim sanatosi
avem timp dupa ce vine bebe sa ne facem frumosi ca inainte
mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
bb_yasmi spune:
fetelor spuneti-mi si mie daca e normal sa treaca greatza asa repede?? eu pana akuma am avut o greatza ca numai daca auzeam de ceva de mancare imi venea sa vars, iar de azi vad ca nu mai am deloc, din contra am o pofta de mancare........
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
7s
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
Luiza spune:
Valeria, aici se numesc DICLECTIN si sunt niste pastilute mici cu o gravida desenata pe ele. Nu stiu care este compozitia lor chimica dar daca intrebi un ginecolog s-ar putea sa stie despre ce e vorba. Poate exista un echivalent in Romania. Sunt bune in sensul ca ajuta sa treci mai usor peste perioada.... 
Bafta
mirela0521 spune:
eu am avut greturi pana la 4 luni jumate cand a miscat copilul. au inceput pe la 4 saptamani. nu boram, doar ca aveam o stare de lesin, de rau, ca ma prelingeam in jos pe scaun. abia rezistam la birou. nu puteam sa mananc mai nimic. am mancat fructe pana cand mi-a fost sila de toate: portocale, mandarine, grefuri, kiwi, mere, gutui... apoi am trecut la iaurturi de toate neamurile pana nu le-am mai suportat nici pe alea. apoi la stiksuri si biscuiti. oricum pana a miscat copilul a fost un chin. dupa aceea nu ma mai puteam opri din mancat
. asa ca am luat 19 kg in sarcina. acum aproape ca le-am dat jos. ar mai fi vre-o 3, dar le dau eu si pe alea jos, nu imi fac griji.
pupici la toate gravidutele...
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
Luiza spune:
Mihuta, greturile pot aparea oricand in timpul sarcinii; nu este o regula insa in general apar in primul trimestru de sarcina iar doctorii spun ca, statistic, cu cat ele apar mai devreme cu atat dispar mai repede. Exista si situatii in care ele apar foarte tarziu in sarcina si pot dura pana dupa nastere (mai rar insa).
La mine au aparut foarte repede (cam pe la 3 saptamani de la conceptie sau 5 de sarcina) si au durat pana pe la 4 luni si jumatate.
Depinde insa de organismul fiecarei si de predispozitia genetica daca pot spune asa. In general istoria se repeta deci incearca sa intrebi pe cineva apropiat din familia ta (mama, sora etc) cum s-a manifestat la ele.
Sarcina usoara si fara 
anymony spune:
Si eu fac parte din gasca"celor fara greturi". Doar intr-o singura dimineata in prima luna am avut o vaga senzatie..dar atit...
Sa va dea Domnul sarcini usoare si cu bb sanatosi!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anky spune:
Pentru cele care aveti greturi.
Stiati ca... Greturile maternale sfarsesc in luna a 3-a sau a 4-a. Pentru stoparea simptomelor de greata sunt indicati biscuitii sarati.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"