Toata lumea are greturi??

Toata lumea are greturi?? | Autor: newbaby

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor,
Ne alaturam si noi (eu si BB:-) clubului vostru! In cazul meu BB va aparea undeva pe la inceputul lui octombrie.
Am o intebare: se intampla ca cineva dintre voi sa nu aiba mai deloc greturi? Toate celelalte simptome cum ar fi oboseala, uneori probleme cu somnul, etc le am, insa greturi nu prea. Nu mi-a fost rau (sau aproape rau, comparativ cu ce am citit ca simititi unele dintre voi) decat de cateva ori. In rest, BB e bine, creste, am fost la 2 eco unde am vazut ca dej era un pic mai maricel decat spuneau "standardele":-)). Numai bine tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

eu nu am avut greturi deloc.Nu-ti face griji din cauza asta ci mai degraba bucura-te. Sarcina usoara in continuare

gabi

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

newbaby, nici eu nu am avut greturi pana acum si sunt in saptamana 16 de sarcina. deci se poate si fara! sarcina usoara in continuare si bb sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns newbaby spune:

Multumesc pentru raspunsuri!!M-am mai linistit. Sarcina usoara si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

subscriu si eu. greturi delok in 14 sapt cat am acum. sunt o norocoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

+14

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

La prima sarcina nu am avut deloc. Acum, la a doua cred ca le-am recuperat si pe cele lipsa de la prima

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nu, nu toata lumea are greturi! Suntem cateva mai norocoase, care scapam ieftin. Eu sunt in saptamana 16 (maine intru in 17) si pana acum nu ma pot lauda decat cu doua episoade mai semnificative, adica doua seri cand am vomat. In rest, somn mult si voie buna!
Bucura-te de sarcina si odihneste-te cat de mult poti! Imi spunea o mamica mai veche pe forum ca acum e perioada cand trebuie sa ne menajam si sa adunam forte pentru ce va urma dupa ce se naste bebe!
Numai bine!

Lia S16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Newbaby si celelalte fete insarcinate: sarcini usoare si bb sanatosi!
Si eu am avut o sarcina fara greturi, ba din contra mancam f mult si orice fara sa imi faca greata. Spre sfarsitul sarcinii, prin 35-40 sapt aveam arsuri care ma deranjau.
Asa ca bucura-te ca te simti bine, este ok!
Sa savurezi perioada asta de sarcina ca este superba! Este minunat si dupa ce il vezi pe bb, dar si perioada asta nu e de neglijat.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Subscriu, 18 saptamani aproape fara greturi. Doar un pic mai ametita si o stare mai neplacuta daca nu mancam mai multe ore. Trece cu un biscuite si cu un pic de apa. Asta probabil se intampla pt ca scadea glicemia.

Pupilici

17+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu ati avut greturi?!?! nici nu stiti ce ati pierdut

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

si eu la prima sarcina nu am avut nici o greata, eram asa usoara ...si somnoroasa doar. Dar acum se pare ca le recuperez....dar de bebeii cer sacrificii nu?

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput