Ce mai gatesc japonicile.(5)
Raspunsuri - Pagina 13
Picasso spune:
Hannen pe mine sigur ma ai ca si clienta.Pe cind magazinul?
La mine numai sotul maninca 12 sarmale odata...dar le fac foarte mici!
E aproape 5 si eu habar nu am ce voi gati azi.Mai sint 2 ore pina vine Zmeul de la servici si eu...Voi ce gatira-ti azi?
hannen spune:
Ha haha,credeam ca numa` eu is cu zmeu care arunca buzduganu`!
Eu de lene am aruncat niste pulpe in "cuptoriu",ma bate gindul sa fac si niste legume (separat ca in tava nu avura loc,am un cuptor imens nu alta),supa ,salata asortata si gata ca prea m-am istovit azi.
Magzinu` ala l`as face si maine,bani sa fie ca de idei nu duc lipsa Promit ca fac home delivery .
hannen spune:
Apropo de sarmale,si al meu maninca multe,mai ales cind le fac ca la el acasa.
Am mai multe obtiuni si de aia sunt in cumpana,cum sa le fac,cum sa le fac,pina la urma renunt.Si eu le fac tot mici ,asa le face si mama si soacra-mea,migaleala nu gluma dar nici mie nu-mi place sarmaua cit farfuria
hanako2004 spune:
si noi azi am us varza..sper sa sa se acreasca intr-o saptamana...
si eu fac sarmale..al meu e inebunit ii place gustul si zeama de la sarmaledar pt el fac separat in alta olita ca nu vrea cu orez..zice cai beta beta orezul si ca orezul se mananca separat..ei na si pt el le fac fara orez...
de pasti mi-am facut meniul...voi avea piftele marinate,sarmale,salata de biof
ciorba de perisoare,racituri si o friptura de mielut daca mai gasesc carne de mel daca nu o fac de vita...vom face pasca si cozonac
yami yami ma ling pe botic
astazi am scapat si la pranz de gatit si pt seara asta ca sotul a fost la golf si ia masa cu amiciasa k eu ma multumesc cu o canita de lapte cu fulgi
va pup si va doresc o seara frumoasa
POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
devylla spune:
ehhh...n-ati mancat sarmale ardelenesti cat farfuria,sa vedeti bunatate.HIhi,d-alea mici n-am facut,mama le facea maricele,bine nici cat farfuria:)
Yo am gasit de comandat carne de miel pi net.Si-am gsit si-un 'sait' unde nu o aveau congelata.Adik proaspata,vezi chipurile...dar ma gadeam eu asa...oare cat de proaspata sa fie...sa am incredere?
Hannen cum se fac sarmalele lui al tau?Ma facusi curioasa
Am un plictis...si nu am cu cine ma distra...
Sabina Y.16+
japonia prin ochii unui amator
Picasso spune:
Al meu este zmeu doar cu numele,ca, daca arunca buzduganul stie ca il primeste de urgenta pe spinare
Pina la urma am facut niste rulouri din piept de pui,umplute ca ce-am gasit prin frigider,cartofi prajiti[ca fii-miu ar minca dimineata-prinz si seara] salata de castaveti cu rosii si ceapa verde,broccoli si ca desert inghetata[evident cumparata!]M-am scos azi!
Miine avem petrecerea de cununie si mincam evident la restaurantul rezervat de soacra-mea.I-am zis sa nu-mi vina mie cu melci si scoici,sau cu ika din aia mica,cruda...Am mincat odata si cind mi-au pocnit ochii in gura nici nu stiu cind[ochii lui tanti ika bineinteles]
Voi mincati sashimi?Mie imi place pestele crud insa nu mai am voie sa maninc...
hannen spune:
Picasso,mie asa imi place sa-l dezmierd,zmeul,numa` ca e total opusul zmeului,e mielu!
El suna sa intrebe ce vreau,de ce am nevoie ,sau daca am nevoie de ceva.Azi l-am sunat eu sa vina mai repede ca ma lovise dorul.
Si mie imi place pestele crud,dar nu orice.De ex. uni,doamne am ajuns la spital a doua zi dupa ce seara am bagat unul in gura si nu mai nimeream buda restaurantului.Eu asa zic,ca din cauza aia m-am umflat efectiv,de la sila provocata(oare e posibil?)
Sabina,scriu maine sper despre sarmalele alea,acu` ma uit la Harry Potter.
hanako2004 spune:
eu sunt inebunita dupa sashimi ...si multe alte cruditati..apoi imi place si basashi yami yamima luat o pofta la orele astea
POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
timi_melinda spune:
O sa pun si eu varza si revin sa va zic cum au iesit ...
Hannen , cand si unde v-a fii magazinul ?
Ma abonez de pe acum ....
Promit sa fiu clienta fidela
[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]
devylla spune:
SA va dau o reteta care am incercat-o adineauri.
Pulpa de porc cu mirodenii
-carne de porc
-mirodenii:tarhon,busuioc,oregano,menta,rozmarin(in diferite combinatii)
-putin vin rosu
-sare.
Prep:se taie carnea bucatele mici,se pun mirodeniile si sarea din plin.Intr-o tigaie,se pune la incalzit putin ulei de mazline,se caleste nitel carnea,apoi se pune vinul si se lasa la foc mic pana scade lichidul si carnea este patrunsa.
Iese foarte frageda si cu un gust f bun de la mirodenii si vin.
Si inca o reteta,furata de la japoneza,merge f bine ca aperitiv
Bucati de pui in foi de shiso
-pulpa de pui
-frunze shiso
-pasta ume
Prep:se taie carnea de pui bucati,se unge cu putina pasta ume si apoi se inveleste in foaia shiso.Se praieste in ulei mult,se poate da si prin compozitie pt tempura si tot asa,prajita in mult ulei.
Si tot de la fata asta,inca o reteta,e f bun.Merge cand aveti invitati.
Chips-uri si sos
-se cumpara chips-uri consome
-se face un sos cu ton conserva si bucati de mar taiate subtire.Se amesteca compozitia cu maioneza(de pref nu foarte grasa) si se da putin gust cu sare si piper,lamaie.A fost bataie pe ei...toti eram calare pe platou.
Sabina Y.16+
japonia prin ochii unui amator