Copilul meu, grav bolnav
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
Si eu sunt langa tine si Mihai! E greu....dar nu va pierdeti speranta! Incearca sa-i insufli dorinta de a lupta cu boala. Nu te arata trista in fata lui, plansa... Stiu ca e greu, dar mai stiu ca mamele pot sa faca minuni! Fii optimista si arata-i asta! Va primi din forta ta, o sa vezi!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni
ingres spune:
Va multumesc din inima si va doresc tuturor o Primavara frumoasa si multa sanatate.
In dimineata asta m-a sunat Mihai sa-mi spuna "La Multi Ani, Mama!"
Vom lupta cu indarjire...va promit!
Sambata dimineata plec la el. Abia astept sa-l vad.
Va multumesc.
hcclara spune:
Doamne, fie-ti mila de Mihai ,atinge-te de el si insanatoseste-l!
Am sa ma rog si eu pentru voi.
Domnul cu voi!
Claudia
Bobita spune:
Si noi am avut in familie un baietel cu acelasi diag. Ne-am interesat, si se pare ca exista un medicament ANBOL. Cauta pe google si vei gasi firma care il care il comercializeaza, din pacate este in China, dar ti-l trimite prin DHL.
Nu vreau sa te sperii, dar cel mai bine daca mai este cazul de operatie, mergeti la o clinica in Munchen, este un medic bun, Vladimir Olteanu, nu mai stati in tara, caci risipiti si banii si sanatatea baiatului.
Multa sanatate.
ingres spune:
Am fost la Mihai, l-am gasit foarte absent.
Cand am intrat pe usa l-am strigat, dar nu a reactionat. Abia cand m-am apropiat si am inceput sa-l mangai pe fata, abia atunci si-a dat seama ca sunt eu si s-a bucurat.
Eu sunt cu moralul la pamant, uneori simt ca nu mai am nici aer.
Doctorul spune ca dupa a 10-a raza se pot observa rezultate...
Mi-e greu sa mai spun ceva...
Rugati-va pentru Mihai, va rog!
carmenp spune:
ingres,multa sanatate si putere sa va dea Dumnezeu!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
mcrmiki spune:
Ingres, multa sanatate, sa sti ca ma gandesc la voi.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
giulia71 spune:
Multa sanatate si sa ii ajute bunul Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta boala!
Ma rog pentru Mihai!
mami de Calin rasfatzat:)