Copilul meu, grav bolnav
Raspunsuri - Pagina 34
carmenp spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101425
quote:
Originally posted by hcclara
Ingres, cum sunteti? sotul tau si Roxana ce fac?
nu mai vii sa vorbesti cu noi? ati facut parastasul sambata? of, nici nu stiu daca e bine sa te intreb sau nu...nu vreau sa te intristez si eu...
Domnul sa va dea putere in continuare!
Claudia
Poze
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
Dorsilia spune:
citesc de mult subiectul vostru....nu am cuvinte pt a te mangaia sufleteste....esti un OM, un caracter extraordinar, o mama fantastica. D-zeu v-a incercat crunt, dar tu ai rezistat, si mai mult, ti-ai pastrat credinta, numai tu stii cum. Si ai puterea de a propovadui credinta altora. Nu vreau sa divaghez, nu pot, pt ca plang prea tare, dar te rog, rezista
Condoleante!
ingres spune:
eu, de cate ori intru pe acest forum, mereu si mereu, ma intorc pe acest topic si parca mi se intampla acum absolut totul.
n-as vrea sa fie sters acest topic niciodata chiar daca in el e foarte multa suferinta...va multumesc din inima, tuturor celor care mi-ati fost alaturi.
eu inca plang si voi plange toata viata mea, atat cat mi-o fi data...mi-e dor de tine, dragul lu' mama, mi-e tare dor...
hcclara spune:
draga Carmen,
ma gandesc asa des la tine, desi nu am trecut printr-o asa incercare, iti inteleg durerea, te si ori de cate ori simti nevoia sa vorbesti cu cineva, noi te asteptam ...
Claudia
Lemoni spune:
Ingeras , off nici nu am cuvinte sa te imbarbatez , numai ce am citit povestea aseara si nu am dormit toata noaptea gandindu-ma la tine si la Mihai .Dumnezeu a avut nevoie de un inger !!Mihaitza a fost favoritul lui.
ingres spune:
Lemoni, iti multumesc, si eu aveam si am mare nevoie de el, dar probabil nevoia lui Dumnezeu a fost mai mare decat a mea...
Mi-e foarte greu si foarte dor de el, l-am iubit si il iubesc foarte mult, asa ca fiecare mama...
raindrop7 spune:
Nici nu stiu ce sa iti scriu... am vazut pozele puse de tine si tot ce pot sa zic e ca ai doi copii tare frumosi! Incearca sa fii tare pt ca Mihai asta si-ar fi dorit si fii convinsa ca e alaturi de tine chiar daca a plecat dintre noi. Te imbratisez cu drag! Oana
p.s. mi-am creat cont aici desi va citesc de mult timp doar ca sa iti scriu ca sunt alaturi de tine.
ingres spune:
Oana, iti multumesc din inima si iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun pe acest Pamant...iti multumesc...
raindrop7 spune:
Offf, asa mult as vrea sa pot face ceva sa te simti un pic mai bine... nu trebuie sa-mi multumesti, vroiam sa iti arat cumva ca sunt alaturi de tine chiar daca nu ma cunosti, la fel ca toate fetele de pe acest forum.