Copiluti de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Fran,NewMami, Sorana este din Cj ca si mine. In Bucuresti n-au pe nimeni, de aceea au hotarat ca cei 2 baieti sa fie nascuti in Cj. Mama ei si sora ei o ajuta mult, iar soacra ei este asistenta la maternitatea unde a nascut. Dupa ce la- nascut pe Razvan a ramas cu el acolo 3 luni, asa vroiau sa faca si cu Darius, dar cred ca vor ramane mult mai mult..Sora ei are si ea 2 baieti mici, iar acum ii mai da lui Darius laptic de mama din cand in cand. Asta-i bine, nu? Spunea Sorana ca iese la plimbare cu toti cei 4 baieti. Mare lucru sa ai familia alaturi!

Chiar acum am vb cu ea la tel.Avea o voce mai buna desi imi spunea ca e loc de o palma, atat de adanca si lunga este taietura. Luni va fi ultima interventie chirurgicala. Vine si un plastician. Sorana imi spunea ca inca este deschisa pt ca la diagnosticul ei nu este voie sa se atinga de piele o vreme asa ca "se vede cusatura de pe uter". Luni insa va veni plasticianul si vor intinde pielea de pe burta ca sa o poata coase. Exista riscul ca necroza sa-si faca de cap daca tesutul este atins. Spera,ca totusi, cei care au avut grija de ea pana acum si au operat-o sa fi curatat tot tesutul afecat de necroza. Ganditi-va ca ea a fost tinuta in spital o sapt. pana profesorii si-au dat seama despre ce este vorba. In tot acest timp necroza s-a extins. Tot tesutul care este atins de necroza trebuie indepartat. Bine ca a fost doar la nivel cutanat, nu intern. Azi s-a ridicat din pat si incet-incet se plimba pe coridoare. Pe Darius l-a vazut de 3 ori pana acum, iar in 25 martie, cand Razvan implineste 2 ani, Darius implineste deja o luna..

Eu ieri dimineata am hotarat sa tin acest Post. Am mai facut-o o singura data, recunosc. Nu sunt prea umblata la biserica, dar cred in purificare, am incredere ca renuntand primesti. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ruxel
Iulia face asa de cand o stiu vorba aia. Ea in timpul zilei mananca dar portii foarte mici, zic eu,dar mananca de vreo 5 ori. Nu stiu daca se satura sau nu, dar daca incerc sa-i dau mai mult, macar si o lingurita in plus vomita imediat. LA culcare mananca 250 ml si la ora doua facem alt bibe din care bea cate putin si in vreo trei transe pana dimineata. Uneori mai facem si dimineata pe la 6 un bibe dar mai mic. Ea nu plange dar suge degetul mare de la mana dreapta si pana nu-i dau lapte nu-l slabeste. Astfel avem un degetel cu galma si un pic alungit.
Dar cum faci sa doarma la ora 8 ca a mea abia la 11 daca adoarme.
Androix ca intrebai de cheltuieli. Eu am incercat acum cativa ani cu pixul si foaia dar cand am vazut ca uneori cheltuiam mai mult decat produceam (asta nu ma intreba cum), si nu ne alegeam cu nimic am renuntat.Dar are sotul meu o baza de date, facuta de el, in Acces in care tine nene la sange cheltuielile. Si face si niste interogari de ii scoate diverse rapoarte......ne mai distram si noi nu ca am produce cine stie ce avere.
Micky super tare Daria.......e grozava..... si ce bine spune poezii.Iulia o pupa dulce. Vreau eu berea de la tine daca ma lasa gonguta mea sa ma uit pe poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Doamne Adina am citit povestea Soranei.......cum se poate intampla asa ceva cand sansele sunt atat de mici cum ziceai si tu. Sa fie tare si sa speram ca totul va fi bine pana la urma. Felicitari sotului.......mai rar asa ceva.
Dupa ce ca muream de frica celei de-a doua operatii acum si povestea asta o sa ma urmareasca mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Newmami m-ai facut curioasa si am cascat pupilele la mobila...si mie tot ultima imi place cel mai mult...restul pare a mobila de adolescenti...oricum cand incep scoala se schimba prioritatile...acuma un pat un dulap si restul gol este cel mai indicat iar daca mobila est esi viu colorata e perfect...

Adina ma sperii cand citesc asemenea grozavii...cum naiba taman la ea s-a potrivit statistica...ce sa-ti spun...sa dea roade Postul tau si sa primeasca si prietena ta ceea ce-ti doresti tu...si curaj sa duci postul pana la capat...e greu

Ruxel si Delia manca noaptea dar pana pe la un an si-un pic...mai mult ii dadeam eu in somn cand nu manca bine peste zi...laptele de seara il combini cu cereale?!Nu care cumva sa nu fie satios pentru ea,si atunci se trezeste odata de doua ori pana devine obicei...

Crissu nu ai incercat sa cauti o metoda de dezvat pentru deget?!La mine a dat roade iar acuma am ajuns sa o culc fara degetosuzeta...iar ea peste zi foarte rar mai suge din el...nepoata mea are 9 ani si acuma are semn de supt degetul...mi-era groaza sa nu ajunga si Delia asa...

Cornelia vreo urma de bube ceva?!

Clara am votat micutza aristrocrata...

Cuscra nu vreau sa-i tin apararea lui Miau al tau,dar sa stii ca astia mici au darullor aparte sa chinuiasca animalele ...ma uit la Delia si ma intreb oare cate coaste mai are miorlau intregi,oare coada lui o fi elastica sau creste vazand cu ochii de cate ori il taraie Delia prin casa...motanitza nu sta nici sa o mangaie Delia,i-a ajuns cat a gatuit-o cat era mica...ce-i drept inafara de o capsare superficiala nu a pupat fii-mea,insa nu stiu pana cand o mai tine...

Andra tu nu mai zici nimic?!Iar duci munca de lamurire cu buda?!

Mercedes voi?!

Fetele care cautati bona v-as recomanda cu caldura agentia unde am fost eu ca a dat rezultate la mine...mare noroc am avut cu femeia actuala..

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Loreen Bia nu mai vrea cereale in lapte de pe la 10-11 luni. Chiar nu stiu cum sa o dezvat de mancatul asta noaptea. Mai mult de-atat, cand ea se trezeste noaptea, incepe si ma striga sau tipa direct "apte, apte" si atunci incep miscari de trupe in casa. Alex care se scoala saraca, ca sa o linisteasca pe Bia pana incalzesc eu laptele, apoi rocada: alex trece in patul meu si eu in locul ei in pat cu Bia...etc, samd.

Crissu in legatura cu suptul degetului..........de-aia am inisistat eu atat de mult la amandoua sa tina suzeta, ca sa nu-si suga degetul. Stiu despre ce umflatura vorbesti, pentru ca verisoara lor si-a supt degetul pana pe la 4-5 ani si facuse o chestie destul de nasoala acolo.
Cum fac sa o culc asa devreme? Nu stiu....asa le-am facut programul de cand lumea. Bia nu doarme decat o data pe zi, la pranz intre 1-3, dar niciodata mai mult de 1.5 ore. Dimineata se scoala pe la 7-8, si cred ca e destul de obosita seara.

NewMami bestial mobilierul, insa si eu tot pe ultimul l-as alege.

Mai vroiam sa spun cate ceva, dar mi-a fugit ideea.

Ruxandra

www.dropshots.com/Ruxel

votati-ne aici: Iubire
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Adina, m-a luat plansul cand am citit de prietena ta. Evident ca fiecar ar gandi la fel despre cineva iubit: de ce tocmai el?
Sa ii dea Dumnezeu sanatate multa sa se bucure de copilasi.
ChrisDun si eu stiam la fel despre incheieturile puilor si cu toate astea si noi o mai luam pe sus cate putin ca ii place. Bine ca s-a rezolvat repede. Mi-am amintit cum urca scarile Carina acum vreo patru luni, a mea nici acum nu poate singura.

Fran, chiar am vrut sa iti spun mai demult, tu esti micuta si slaba, cum ai vrea sa fie Iepu? Sanatoasa e, face puzzle, ce mai vrei?:)
Ralwka si Florentina, acum nu mai am nici un stres, cand am azuit prima data de oxiuri la Teodora parca a picat cerul pe mine:) Trec repede, cred ca cel mai tare ne afecteaza ideea de mizerie si faptul ca nu mananca.
Loreen, saru mana. Auzi cucoana, Delia iti seamana tare de tot! Ce moderna erai
Gabitza, am citit povestea tripletilor. Nu stiam ca are povestea aici insa vb cu ea de cateva zile ca vreau sa ii trmit premergator si un ham roz. Sa vad cum, cred ca le pun la tren ca eu cu posta nu mai am incredere ca ajung intregi. Fetelr mai intrati pe la umanitare daca aveti lucrusoare de dat, sunt multe mamic in nevoie.
Eu hainute nu mai am dar mai gasesc cate ceva.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Facut foarte bine la Revizia de saptamina trecuta, cred ca excelent la testul de astazi, nimic in casa, dar...votat toti puiutii nostri. Mi-au placut multe poze, dar nu le-am votat decit pe cele cu copii cunoscuti... o singura poza am votat-o fara sa cunosc copiii si inainte de a citi textul: Ruxel!!! Absolut superba poza. E Ema nu mai spun, zici ca e printesa rusa, Teodora e exotica in bleo, iar Tony sufera ca un barbat. Mai e cineva, ca eu nu am mai vazut alti copii cunoscuti, desi poze superbe sint o gramada. E nici nu am stiut de acest concurs, mi-a scapat, dar oricum nu trimiteam, ca singur nu m-as fi decis care pina la inchidere... am scapat de un stres.

Acum fug sa o iau pe Agata, ca mergem la doctor cu degetelul, poate ii da liber la activitati, a pierdut atit de mult dintr-o neatentie (si a ei, dar mai ales a mea)!!! Sper sa fiti sanatosi cu totii, ca nu am apucat sa citesc mare lucru.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Micky, vezi ce faci cu curiozitatile astea, ca poate vezi ca "se ia" si bb3 va fi de fapt BB3,BB4 si BB5 oricum, fascinanta povestea..

Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

laura, acum am citit si pagina 9, here I am, intr-adevar cam ingretosata de 2 zile si cu o mare durere de cap azi...Cand ziceam hop de greturi, iar m-au luat, nu la fel de tare, dar suficient sa-mi plang singura de mila...
Andreea, pupam bubitza facuta de matza, si Dragos e fascinat sa chinuie matza, sper sa nu "si-o ia " cat de curand...
Ruxel, si la Dragos e LEGE biberonul de la 5-6 dimineata, mai nou facut de tati, de cand e mami certata cu frigiderul.
Am votat toti copiii nostri, tare frumusei dragii de ei!

Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mama, iar atzi scris o gramada

Laura frumos clipul si trist.

Ruxel votat

New Mami mie imi place mobilierul asta http://www.roomstogokids.com/index.cfm?fuseaction=ktg.showRoom&roo_ID=3113 , cred ca sint eu prea serioasa de aia. Cit despre apa... mie imi recomandase un prieten de-al nostru, medic de profesie, apa de la robinet fiarta, lasata peste noapte sa se aseze binishor tot ce are rau in ea, si sa beau 2,5 litri sau chiar 3 litri pe zi, am facut-o si asta o perioada, am baut si eu si sotzul. Acum eu zic ca m-am vindecat de la apa din muntzi, dar e posibil sa fi fost si apa chioara de la robinet.

Adina multa sanatate Soranei si ... Doamne ajuta !

Acum sa va spun cu ce ma omoara odrasla , nu mai vrea sa pape la masa decit daca sta pe scaun de adult, lingura mare de adult, ia cutzitul si taie marul bucatzele, si eu tremur din totzi rarunchii uitindu-ma la ea. E foarte smechera de crapa pielea pe ea, imi da pupici bushon la bushon, cit vrea neaparat sa obtzina ceva.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput