***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 27
Madi spune:
http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=189&pag=426#
incerc asa sa vad daca nu se sterge de catre moderatori, linkul. Daca nu, nu stiu ce sa zic, eu vad, daca sterg pauzele...
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
dianalaura spune:
eu am reusit sa-l vad...e adevarat ca nu de prima oara, apoi am intrat pe site, la home, si abia apoi am ales exact pagina, ca la inceput imi dadea si mie eroare...
ma duc si eu sa ma pun un pic in pat la tv, sotul meu doarme dus, dar vreau sa ma intind si eu ca de azi dimineata tot in sezut stau, si bebe-ul ma loveste intr-una..cred ca vrea si el sa ma intind un pic...
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
Paflo spune:
Buna!
Pauly, condoleante! Fii tare!
Elteka, curajosi prietenii tai! Nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea unei nasteri acasa, numai cu sotiorul meu...Si inca ceva...telemeaua o poti desara si in lapte (va avea un gust mult mai placut chiar daca uiti de ea cateva ore).
Fetelor aveti niste burtici atat de frumoase! Mi-ati facut pofta de niste poze de burtica noi. Cred ca-mi stresez sotul in seara asat si mai facem si noi cateva.
Azi am fost harnicute...am facut curat in toata casa (noroc ca-i mica!:)). Buburuza m-a ajutat cum s-a priceput mai bine (inclusiv cu niste suturi in rect - ca tot vorbeati de senzatii 'placute'). In rest suntem bine. Printesa e foarte activa, ma trezeste si noaptea uneori si se pare ca stie deja ce nu-i place in materie de muzica (m-a sutat intens - parea f agitata in timp ce ascultam Garbage - The World Is Not Enough - una din piesele mele preferate).
Amely, m-ai 'ghicit'! Intr-adevar sunt medic (dermato-venerologie); nu stiu cat de utile sau nu sunt sfaturile mele...as vrea sa am mai mult timp, sa fiu mai pe faza cu raspunsurile, dar pana in aprilie cand voi intra in concediu...
Va las acum ca-mi sta sotiorul in spinare sa mergem la cumparaturi...
Poate reusesc sa mai intru pe seara.Va pup,
Florina 28+ si bebelina Sofia
Florina R.
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Asa as vrea sa mi se "unduiasca" si mie burta...Poate in ultimul trimestru... Ca la mine numai daca stau pe spate, bebe e treaz si loveste foarte tare - poate sa simta si tati ceva...In rest, numai pe mine ma gidila cu virful degetelor, ca o pisica...e finut! Cred ca-l fac balerin!
Tocmai a nascut prietena mea din Malta! La ei daca pina la 22h din DPN nu ai nascut, iti provoaca nasterea, vin cu salvarea dupa tine acasa, asa e legea! Ea mai avea o fetita, dar acum a pacalit-o ce a de a doua...
A venit cu 5 zile mai repede...si atit de repede a iesit dupa ce s-a rupt apa, ca n-a mai apucat sa mearga la spital!!!! A mosit-o sotul... A zis ca nici acum nu le vine sa creada ce li s-a intimplat si ce bine s-au descurcat pina a venit "ajutorul" de la spital...A fost mai miscator decit la prima nastere, la care sotul a plins pe rupte, cica!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Elteka, ce sa zic?Si eu m-am nascut acasa!Se ducea mama la o vecina si pe scari i s-a rupt apa!A urcat imediat in casa, s-a dus in pat si....am iesit!
Pe urma m-au dus la spital cu salvarea!Davidutul meu da din ceva pe acolo cand stau si in picioare insa cel mai bine il simt tot cand stau intinsa pe spate!Sper sa nu se compenseze cu atunci cand se va naste!Sa nu ne scoata peri albi atunci!
Alyna
28+cu DAVID ANDREAShttp://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
E super frumos patutul... Cel cu bleu imi place cel mai mult!!! [:D]
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Am vazut si eu patutul!De unde l-ai luat?
Au cumva si din lemn?ca parca as opta pt unul din lemn!
Alyna
28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
byu spune:
Andradap 
Gata, m-am descaltat si eu cu albumele foto, am inceput "odiseea" de upload, sper sa reusesc sa le completez asa cum vreau. In ceea ce priveste sarcina trecuta, o sa va dau mai multe detalii pe parcurs. Mi-e destul de greu sa vorbesc despre ea, dar incet-incet ma sa prind curaj:) Mi-a promis sotul ca ma ajuta...
Patuturile le-am vazut si eu, are finuta mea pat de model asemanator pentru baietelul ei, culoarea difera putin, e util, dar numai pentru primul an, nu prea duce la greutate, in plus de la o anumita varsta copilul are nevoie de spatiu si de libertate in miscari.
Byu
24 cu
http://community.webshots.com/user/ralubyu?vhost=community
Madi spune:
Alyna24 l-am luat de la um magazin care are reprezentanta Brevi. Poti intra pe happybaby.ro, cu www inainte. Au un magazin si in galeriile Auchan. Au si patuturi din lemn, superbe de altfel. Noi initial voiam unul din lemn, dar cum va trebui sa impartim aceeasi camera cu bebe, ne-am gandit ca acesta este mult mai util.
Byu pe patut scrie ca se poate folosi pana la 4 ani. Patutul are pe laterale un fel de usita cu fermoar, ca atunci cand bebe incepe sa umble sa poate intra singur in patut.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”