***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 25
dianalaura spune:
Eu am UM in 23 mai, dar ma gandesc sa il programez pe asta micu sa vina pe lume prin 16 mai, la 39 de sapt, daca tot e cu cezariana..nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc ca ma ia prin surprindere, mai ales ca am vazut ca majoritatea se nasc la 38-39 de sapt.
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
andradap spune:
Dianalaura...acum ma uit la filmulet, dar am pus pauza ca ... trebuia sa va zic... cum a inceput melodia cum a inceput sa se agite toata burta mea... Cred ca ii place mult melodia... O sa i-o pun s-o asculte mai des ![]()
Multumim de filmuletz... 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Si Stefanut se misca, dar nu chiar tot timpul, si nu se vede asa ca la tine decat de cateva ori pe zi, cand da mai tare (s-o fi crezand la meci de K1). Dar oricum e cu aproape 2 sapt mai micut decat Antonio, care de acum e un flacau...
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
byu spune:
M-am descurcat mai greu, dar am reusit sa pun si eu 3 poze pe un site(nu prea le am, ce sa fac, sunt incepatoare, dar prind repede). Oriucum cred ca am de povestit multe fiind a doua sarcina...
http://good-times.webshots.com/album/557692195ayOzCb
Byu
23 cu
andradap spune:
Eu recunosc ca am oarece spaime referitoare la SUTURILE care le vom primi mai tarziu...
Nu de alta, dar din sapt. 24 se vede ca lumea de tot cum suteaza...sper sa nu fie vreun luptator inrait 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
dianalaura spune:
ce burticuta frumoasa ai byu! da cu bebe ala de jucarie suspendat pe marginea dulapului ce-i? ![]()
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
Alyna24 spune:
Andrada, un adevarat miscaret ai!Parca de la un timp , al meu Davidut s-a calmat!Acum vreo 2 sapt dadea rau de tot si se vedea!De atunci insa e cam lenes!Adik nu mai ridica burtik asa de tare in sus!Aseara cred ca se juca cu cordonul ca tare il mai simteam pe la buric!![]()
Alyna
28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
Byu, ce burtik frumoasa ai si tu!!! E ca a mea!!!
Dar nu de-aia zic ca e frumoasa!!! Sa nu ma intelegeti gresit!!! 
Si daca nu esti la prima sarcina si ai multe de povestit te asteptam mai des pe la noi!!! 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
ELTEKA spune:
Pauly, condoleante!
Dianalaura, incearca sa nu mai fi trista, stiu ca e aiurea ce spun, dar gindeste-te ca...asta e legea firii. Odata, cind am plecat din tara si maica-mea plingea de rupea pamintul (singurul copil, eu...of, ca numai cind imi amintesc cum plingea imi vine sa ma urc in primul avion), ma gindeam ca atunci cind o veni vremea si o sa ma paraseasca, am sa timpesc. Dar ea mi-a zis ca asa e rostul lumii, si sa ma gindesc ca e mai usor (adica mai firesc) sa "trecem" pe rind (decit un copil, inaintea mamei). Nu stiu daca iti ridica moralul ceea ce am scris, dar voiam sincer sa-ti transmit un pic de curaj in fata VIETII. Fii tare, da? 

Eimotto, te pomenesti ca de aia mi-a crescut mie tensiunea!!! Ca aveam mainile umflate la un moment dat si am crezut ca maninc prea sarat, asa ca am redus cit posibil ...
PS. Nu-i mai spune Andradei ca e frumoasa si ca are o burtica splendida (ca e, si are!), mai bine spune-i ca e grasa!!! ![]()
![]()
![]()
Andrada, asa se misca burtica ta???? Si ale meu abia ma gidila din cind in cind...Vezi, asta e daca n-ai grasimi pe burta, se vede direct copilul!! Ce frumos 
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
andradap spune:
elteka
... ACUM ERA LINISTIT!!!
Stiu ca am facut medicina si nu ar trebui sa ma panichez asa, dar uneori cum simt ca se zvarcoleste in burtik...ma ia o groaza... Eu am invatat TEORIE... dar pana acum nu am simtit pe pielea mea... 
Iar SARCINA... pot zice ca e cel mai mare MIRACOL!!!
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio