Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna seara gravidutze!

Ancris, bine ai revenit acasa...refacere grabnica si sa-ti traiasca copilasul!

Mirandolina, felicitari! Te asteptam cu ganduri de proaspata mamica!

Pe mine ma speriati cu contractiile. Eu sunt in saptaman 37 si pana acum nu am avut niciodata contractii...ori poate nu le recunosc eu? O fi normal?Dar nu simt nici o durere, nicaieri.

Tin pumnii tuturor gravidutzelor programate sa devina mamici saptamana viitoare !

Florina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Elpower..galactogilul l-am luat incepand cu a doua zi de cand am nascut. Si pt ca mie nu mi-a adus copilul la san ca sa poata trage el sa-mi desfunde canalele si sa urce laptele...am inceput sa ma mulg cu pompa. Cam atat..

Va pupam

Ana-Maria,Radu-Cristian 27.10.2005 si Alexandru-Eduard 10.02.2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Ce liniste e pe aici. Unde sunteti fetelor?

laura32arianna

Mergi la inceput

Am pus cateva poze noi.

laura32arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da.... e liniste... unde ati fugit?

Mada ai grija de tine, stai, cat poti, cuminte... ca sa astepte bb pana la data programata. De ce ai schimbat dr.? Intreb din curiozitate

Eu ma gandeam azi... au mai ramas 10 zile pana la 36 de sapt. Incep numaratoarea inversa... Sa ajung pana acolo si incep sa adaug daca e cazul

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

ELYANNE ai sa ajungi nu-ti pierde speranta acum pe ultima suta de metri.Noi suntem alaturi de tine si tai si ne rugam la DD sa fie bine.

laura32arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ancris, bine ai revenit, refacere rapida si bebe cuminte.
Da cum adica sa nu ne suparam ca uite ce se poate intampla? la tine din cauza asta s-a intamplat totul?

Ptr toate fetele care vor naste saptamana viitoare stiu ca sunteti multe

Kmi, ti-am trimis PM, ai primit?

roxana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna seara fetelor,

Am reusitsa recuperez ce ati scris, desi , doar ieri la 14.00 am intrat ultima data.
Azi bebelina n-a pre fost activa.Am simtit-o normal, dar incet, lent si cam rar.Oricum am inteles ca nu trebuie sa ma sperii ca spre final, copilul se mareste si cum nu prea mai are loc ,...nu se mai poate desfasura asa de bine.Si la voi e la fel sau bb-ii va bombardeaza in continuare?

ANACRIS, spune-mi te rog, pt ce este GALACTOFILUL asta.Ce este?Unguent sau pastile si ce face desfunda canalele?Eu n-am auzi ca ar fi luat vreuna din prietenele mele.

MIHAELA C, eu am luat SANO MAX, detergent pt piele sensibila, pt bebelusi si copilasi.Cu asta o sa-i spal hainutele!!!
In privinta hainutelor, totul depinde de caliatea bumbacului si de firma, unele sunt mai ieftine, trebuie sa stii unde sa mergi.

A venit mama cu lucrusoarele bebelinei, sunt toate superbe....Le aranjez intruna, de luni o sa le spal si sa le calc.Am si mai mici si un pic mai mari.Cert este ca unele, spre ex pantalonasi +camasuta= 30 ron, dar materialul este impecabil.Majoritatea sunt destul de scumpicele, dar repet, totul depinde de calitatea materialului.

Noapte buna!!!!

adina 33ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Karra80 eu nu am vomitat deloc in primul trimestru. In ultimul timp ...cam din luna a 5 a vomit ca nebuna. Nu m-am speriat ca am auzit ca nu este ceva grav, sunt fel si fel de organisme.

Mihaela_ce eu nu am saplat inca hainutele dar am luat de la Sensiblu detergent Baby Dermalin (60.000 lei /cutia).

Hainute am luat si de la Miniblu, am luat salopetele alea cu ursuleti si cu capse pe picioare, am luat paturica si un prosopel.
Iti dau un pont ....vezi magazinul Piciul au niste hainute de nou-nascuti romanesti din bumbac 100% nemaipomenite si de foarte buna calitate si la preturi incredibile....eu le-am descoperit tarziu dar tot am luat .... asta dupa ce am cheltuit ca nebuna banii pe hainute de la Zara, Marks&Spencer si de la Z , constienta fiind ca nu se merita cheltuiala mai ales pentru lunile astea 0-3, dar asta e.... nebunia primului copil dorit nebuneste...
Aaaaaa, ca preturi foarte mici (in comparatie cu ce ai zis tu ..de ex. Miniblu mai gasesti la magazinul Barza, de acolo am luat prosoape si o chestie de se schimba copil pe ea cand esti la plimbare).

O intrebare am si eu: cele programate la cezariana cu cat zile inainte sunt chemate la spital ?!

Absoluta 34+ Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Buna tuturor fetelor,
Cred ca am mai scris eu cindva dintr-o garda pe la inceputul sarcinii, caci sunt inca p elistuta voastra, dar cu ce regim de viata am avut anul trecut nu am mai reusit nici sa citesc, nici sa scriu nimic pe desprecopii.
Suntem prietene cu Danuta_t de la bebeii de martie-aprilie 2005, si uite ca ne reintilnim si aici!
Nu am citit decit printre rinduri ultimul capitol de aici si vroiam sa dau si eu niste raspunsuri la care ma pricep.

Eco-doppler masoara fluxul sanguin din artera ombilicala si dintr-o artera cerebrala din capsorul bebelului si in functie de aceste masuratori se poate da seama daca este vreo problema sau nu, toate aceastea corelate cu celelalte masuratori ale bebeului + lichidul amniotic.

Cea mai sigura data probabila a nasterii este data nici de data ultimei mestruatii, nici de ecografiile succesive, ci de ecografiile cele mai precoce intre 6-12 sapt de sarcina. Pe masura ce sarcina inainteaza marja de eroare a aproximarii datei nasterii este din ce in ce mai mare.

Ancris - multe multe felicitari pt bebele tau sa va traiasca si sa va bucurati de el. Felicitari pt laptic. Ce important este! E o minune sa poti alapta. Unele mamici au sansa aceasta, altele nu o au orice ar face. Eu am reusit sa alaptez exclusiv pina la 3 sapt, dar David al meu saracul care a fost un bebe relativ marisor la nastere a scazut de la 90 de percentile la ...25 percentile dupa aceste 3 sapt. COncluzia, nici macar la inceput nu a fost laptic destul. Am inceput toate cele metode de crestere a secretiei lactate, cu ceaiuri, de mincat bine mincasem tot timpul...si impreuna cu lapte praf am mai alaptat pina la 5 luni, dar a fost mai mare daraua decit ocaua. Aa ca, citind postul tau am si sunat-o pe mama care trebuie sa vina sapt viitoare sa-mi ia si mie acel faimos Galactogil. Sa vedem care va fi cea de-a doua experienta!

Va las acum ca mi s-a trezit odorul (David, 1 an si 10 luni).

Oana, David si Luca din burtica (37 de sapt azi)

PS Danuta_t - eu parca tineam minte ca zicea de bebe 2 ca fiind tot baietel!?

http://community.webshots.com/user/dcrainic

Mergi la inceput