Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, cele care sunteti la bb2 sau mai informate, spuneti-mi daca e normal ca primul CM dupa nastere e normal daca e mai abundent, mult mai abundent. Va rog mult!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

cristiana f normal.LA MINE HIAR PRIMELE 2menstruatii au f abundente si urate..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

FELICTARI MIRANDOLINA sa fiti sanatoase si sa te refaci repede, sa veniti acasa. imi pare rau ca nu a venit doctora, mi se pare super nasol.... oricum e bine cand se termina cu bine.

fetele, am tot citit cazuri ca se face cezariana de urgenta pt ca nu e bine pozitionat bb (adinush a avut parte de o asemenea experienta, sper sa nu fac vreo gafa si sa confund, acum mirandolina). adica pana sa nasti e ok si cand iti vine sorocul, te mai si chinui in durerile travaliului si brusc nu mai e ok... oh, Doamne! dar daca iti face o ecografie inainte, nu se vede sau se poate intoarce si in timpul travaliului? offf, sunt cam speriata....

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mirandolina - felicitari si sa-ti traiasca micuta!

Sunt in graba caci deja e tarziu si abia am apucat sa citesc din urma.
Urasc deja faptul ca 2 zile nu seamana una cu alta. Ieri seara s-a culcat la 22 si pana la 4 nu am stiut de el. Insa apoi a mancat la 4,6,8,10,12,14,16,19,21:30 si abia la 22:30 am resusit sa-l adorm dupa uin supozitor de glicerina. Sunt obosita, Matei cere mai multa atentie si am descoperit sursa "amuzamentului sau violent" in fetita unor vecini pe care a vizitat-o duminica. A paruit-o pe aia si le-a caftit pe toate (mama si 2 fiice de 10 si 14 ani) cica in joaca ca ele mureau de ras. Doar eu si tati am iesit "sifonati" din povestea asta si pt o vreme nu va mai merge acolo. Dar a inceput sa se muste atunci cand e certat sau nu-i convine, pt si bb se musca (isi baga mainile in gurita)!!! Azi mi-a scos peri albi si se incheie o sapt destul de grea pt mine. Cred ca ma apuca depresia, sau mai bie trag o portie de plans si ma linistesc...vad eu. Colac p[este pupaza pe 14 o tipa care nu tine sarbatoarea a venit in vizita si i-a stricat planurile romantice ale sotului. Pe 15 am fost la priveghi (1 ora) la unchiul meu, si poate si asta mi-a influentat starea...
adela - multumim de intrebare, sper sa ne revenim cat de curand.
catalina - stiu ca e tarziu si nu mai citesti mesajul pana maine, dar ma voi gandi la tine sambata!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Multumesc Anis, sper sa nu fie altceva. Noroc ca ma trezeste asta micu tot la trei ore, altfel risc vreun accident. Sper ca maine sa-mi fie mai bine.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dana cum e cu mica menstruatie?
Am facut deja 1 sapt si "semne bune anul n-are" ! E la fel de rau ca in spital. Tu cum te descurci? Oare mai dureaza? ca si asta ma incurca rau... parca devine o stare naturala...

La primul copil menstruatia a revenit abia la 6 luni, dar l-am si alaptat pana la 8,5 luni.
Acum chiar nu stiu sa gestionez problema...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lili,la mine inca mai dureaza asa zisa menstruatie...dar e sacaitoare ca nu e la fel mereu...adica cind e sange,cind dispare.Nu stiu ce sa zic,e comica tare.Miercuri intreb si eu moasa,sa vedem ce zice.Parca simt si o durere la ovarul drept,nu stiu daca au legatura.

Marina,anunta-ma si pe mine cind o apuca crizele pe chinezoaica ta ca pe urma incepe si al meu.
Daca pina acum am avut citeva zile mai fericite cu perioade mai lungi de somn,acum adoarme la san si se trezeste la 2ore.In plus mai si vomita,aproape la fiecare masa.Nu stiu ce sa zic ca e tare haplea si poate de aia.In rest e vioi,rade si chiar gangureste.
Incearca feonul,ca de obicei merge la toti bb-ii.Si mersul cu masina functioneaza iar.

Liuda,la toti copii le place in masina...chiar in seara asta am fost plecati vreo 300km si al meu a dormit dus.
Si eu am scoica de la Maxi Cosi si e ok...bb sta bine.Felicitari la grasunica ta...se vede ca seamana pe tati.

Katy,super arati...stiam si eu ca daca alaptezi poti slabi mai mult decit ai fost inainte sa ramai insarcinata.Deci inca un motiv sa nu renunt la alaptat.

Meg,eu zic sa nu-ti faci griji ca slabesti,mai ales daca alaptezi.Trebuie doar sa fii putin atenta la dulciuri si in rest merge de la sine.Eu vad ca nu fac eforturi mari si deja burta s-a retras si incep sa mi se vada si mie muschii de pe burta,dimineata mai ales.Si inca nu am inceput exercitiile...dar sunt fericita ca pielea se retrage frumos.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

fetelor am vorbit cu Alina, se simtea bine si ea si bebelina, s-ar parea ca maine vin acasa. va transmite salutari si va pupa pe toate.

Alinuk sorry nu am vrut nici o secunda sa fac pe desteapta sau sa insinuez ca Adela nu ar sti sa scrie corect d.p.d.v gramatical. fata a intrebat si eu care la moment eram pe net si nu aveam ce face , am raspuns. inca o data imi cer scuze daca cumva s-a inteles altceva. va pup dulce pe amandoua.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

FELICITARI MIRANDOLINA SA-TI TRAIASCA BEBELINA SI SA TE REFACI REPEDE

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

nici o somnambula pe aici?
am schimbat semnatura... sper sa nu il mai astept prea mult pe pui...

noapte buna!

40 FIX

Mergi la inceput