ce unguent cicatrizant cunoasteti ?
am nevoie urgent
MULTUMESC ANTICIPAT
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
Nu stiu daca e cicatrizant , dar Betadina este buna.
Bunica mea are diabet , s-a lovit la picior si din decembrie o pansez cu betadina o data la 2 zile , i s-a cicatrizat foarte frumos in ciuda bolii.
Poti sa incerci cu acela , depinde si pt. ce iti trebuie.
Eu recomand ACTOVEGIN crema dar numai pentru adulti. In general se foloseste pentru grabirea cicatrizarii arsurilor, escarelor, plagilor profunde. Acum depinde si pentru ce iti trebuie tie.
multumesc pt.raspunsuri
am nevoie pt.cicatrizarea unei operatii de pe abdomen
am inteles sa sunt niste unguente f.bune pt.operatii estetice
bine, la mine nu e cazul, dar am nevoie de ceva f.f.f.bun
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Uleiul de catina este foarte bun. L-am folosit pe pielea mea cand am fost arsa sau dupa operatia de cezariana. L-a folosit si o prietena dupa arsuri de laser. In Romania este din belsug. Este bine ca sa se consume in acelasi timp si acele cashete (pastile) de catina pentru refacerea mai rapida a tesuturilor. Multa sanatate!
mihaela
Dupa cezariana am folosit Contractubex. In Romania nu l-am gasit, l-am luat din Ungaria. Este foarte bun cicatrizant si previne formarea cheloidelor (sau le reduce daca deja s-au format). Eu am mai folosit acest unguent acum 6 ani pentru o alta operatie si astazi cu greu se mai vede urma cicatricii. Este extraordinar. Mi l-a recomandat un chirurg estetician.