ten cuperozic, pori dilatati, cicatrici, HELP!!!!
Raspunsuri - Pagina 6

tumpi spune:
Multumesc fetele de raspunsuri, deci nu-s eu chiar asa de sensibila.Nici eu nu il las pe fata, il aplic fac un mic peeling si clatesc.Dar ma gandeam ca fata mea s-a sensibilizat f tare si de aceea reactioneaza asa sau ca nu-mi prieste mie.Am mai patit-o asa cu o masca, in momentul cand am inceput sa o aplic, simteam ca imi arde fata, m-am clatit imediaca ca nu o mai suportam si nici nu apucasem sa o intind pe toata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Multumesc fetele de raspunsuri, deci nu-s eu chiar asa de sensibila.Nici eu nu il las pe fata, il aplic fac un mic peeling si clatesc.Dar ma gandeam ca fata mea s-a sensibilizat f tare si de aceea reactioneaza asa sau ca nu-mi prieste mie.Am mai patit-o asa cu o masca, in momentul cand am inceput sa o aplic, simteam ca imi arde fata, m-am clatit imediaca ca nu o mai suportam si nici nu apucasem sa o intind pe toata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Fetelor, mi-am cumparat de doua zile o crema superbuna. Pentru ten gras/mixt/sensibil, cum e al meu. Inchide porii, tenul nu mai luceste asa tare, si asta doar dupa cateva aplicari. (se aplica si seara si dimineata pe tenul curatat). Se numeste Ivamat de la Ivatherm, costa 55 lei. Eu zic ca merita incercat, eu cred ca niciodata n-am avut o crema mai buna ca aceasta.
Criss si Alex (11.05.2003)

piatra lunii spune:
Mama_lui_Alex, multumesc pt tip-ul cu bicarbonatul, la cate am incercat pt tenul meu acneic, nimic nu mi-a luminat fatza asa de tare ca asta!

ancus_ana spune:
buna fetelor!
foarte interesanta aceasta discutie ..si eu am prob mari cu tenul,as vrea sa imi spuneti bicarbonatul este util pt acnee si indepartarea semnelor accneice sau doar albeste fata si o lumineaza?
va multumesc :*

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by ancus_ana
buna fetelor!
foarte interesanta aceasta discutie ..si eu am prob mari cu tenul,as vrea sa imi spuneti bicarbonatul este util pt acnee si indepartarea semnelor accneice sau doar albeste fata si o lumineaza?
va multumesc :*
Din pacate semnele lasate de acnee nu se pot indeparta , in nici un caz cu bicarbonat. Insa iti curata porii in profunzime si intr-adevar fata arata mai luminoasa, tenul ramane catifelat.
Criss si Alex (11.05.2003)