Pentru mine, cand?
Raspunsuri - Pagina 4
PITI spune:
EU SUNT F MULTUMITA CA VOI SUNTETI SINCERE ALTFEL PENTRU CE AS AMI DESCHIDE UN SUBIECT DACA AS STI CA NU MI SE RASPUNDE SINCER?doar de dragul de a citi raspunsuri ..."sincere".RO ELLE cred ca ar trebui sa fii un pic mai deschisa daca vrei sa te ajutam cu ceva(de aia ai scris,nu?)si in felul in care te-ai exprimat suna anuntul pentru a cumpara un obiect.daca vrei doar un sot sa aiba bani ,sa te duca in tari straineetc e bun si unul foarte in varsta ,dar iti spun sincer ca DRAGOSTEA nu tine cont de nimic altceva si daca va fi ca tu sa ai parte de bani,strainatate,sot si tata iubitor si cu diploma asa va fi daca nu multumestete cu un sot si tata iubitor chiar el si fara diploma--dar poate il incurajezi tu sa urmeze o facultate........deci ce zici ?incerci sa comunici un pic cu noi?cred ca si fetele vor mai multe informatii despre tine ca sa stim cu cine te-ai putea potrivi din cunoscutii nostri.........sper ca nu te-ai suparat iar !
Ro_Elle spune:
Nu m-am suparat, fetelor, doar ca va ascult sfatul si il las si pe "maria-sa" sa ma caute . Asta nu inseamna ca nu raspund la "provocari" dar imi traiesc viata in continuare si ma bucur de libertatea pe care nu mi-am apreciat-o la justa valoare.
Parca nu imi vine sa scriu despre mine. As prefera sa faca el un prim pas si sa ma contacteze, ca am remarcat ca genul de barbat proactiv mi se potriveste cel mai bine
Promit sa va anunt de indata ce imi gasesc petecul. Asta pentru ca mi-ati impartasit cu atata generozitate din experienta si ideile voastre.
Va sarut pe toate,
Ro_Elle
sasuke spune:
Ro_Elle : daca vrei o umila parere masculina ... la varsta&standardele pe care ti le-ai fixat, ai : 20% sanse sa gasesti pe cineva cu cont bancar mare, 20% sa gasesti pe cineva cu inima mare, 5% pe cineva si bogat si indragostit de-adevarat, si... peste 50% sanse sa ramai si de acu' inainte "asteptandu-l pe maria-sa sa te caute" si "tot raspunzand la provocari", ca sa te citez un pic ! Aaa... si inca ceva : in ziua de azi, cu 1500 $ cumperi o diploma de absolvire a facultatii......Oricum, BAFTA !
Oana spune:
quote:
Originally posted by sasuke
in ziua de azi, cu 1500 $ cumperi o diploma de absolvire a facultatii...
andapanda spune:
quote:
Originally posted by sasuke
[b in ziua de azi, cu 1500 $ cumperi o diploma de absolvire a facultatii......Oricum, BAFTA !
mey voi nu-ntelegeti ca fata nu vrea o diploma ci un barbat cu care sa aiba o sansa mai buna de comunicare ? :-)
si,daca s-a exprimat nefericit printr-un stereotip ("aia de se plimba pe la facultati sint mai culti, mai instruiti":-) acum o sa-i reamintim pina la loc comanda??
ca poti sa cumperi o diploma e irelevant. poti sa prostesti un amploaitor (si asta doar la inceput) dar nu un partener de viata.
de ce vrea ea unul cu "studii superioare" e treaba ei. nu pot decit sa ghicesc ca aplica regula- filozofii se imbirliga cu filozofii sau similar, mestesugarii cu mestesugaritele, sau similar. Nu e vorba de nici o desconsiderare ci de probabilitatea de avea mai mult in comun- si deci de a avea o relatie de calitate mai buna, si durabila. Iar exceptiile nu fac decit sa confirme regula asta.
ro-elle, iti doresc succes, nu cred ca e un lucru rau sa stii ce vrei si sa ai standardele proprii, ai grija numai sa fie realiste. in rest..quest for the best...si nu cred ca virsta te-ncurca cu ceva :-)
panda
ps si sfatul meu- daca vrei sa-l gasesti, uita ca-l cauti! :-)
Ro_Elle spune:
Merci, anda!
Ai inteles exact cum gandesc in privinta unor lucruri.
Si parerea ta despre uitat e perfect valabila.
Merci!
Elenalove27 spune:
Ro ele eu iti urez numai bafta,,,,si sa ne ti la curent daca ai gasit pina la urma ceea ce cauti....
Elena cu burtica si sotul AL