Buna am mare nevoie de un ajutor, mi-a intarziat menstruatia 2 luni,de sarcina nu stiu daca este vorba,mi-am fcaut un test de sarcina si a iesit negativ, dar totusi nu mi-a venit. Mi-am facut un control prin luna noiembrie2006 si am fost diagnosticata cu chisturi micropolichistice si doctorita mi-a spus atunci ca este posibil sa nu imi mai vina ciclul deloc al un moment dat, dar a spus sa astept si uite ca s-a intamplat dar pana ajung la control iar(m-a programat pe la sf lunii)as vrea sa ma lamuresc daca este sarcina sau motivul sunt chisturile.
va multumesc!
Eu zic sa mergi la dr mai repede, sa faci chiar si un ecograf, sa nu mai stai in incertitudinea asta, sa-ti faci o analiza la sange pt ca de obicei astea nu dau gres sau mai poti incerca si alte teste de sarcina, poate cele pe care nu le-ai facut n-au fost prea bune
Succes!
ma fac din ce in ce mai mare
si eu am avut un morcooov...problema era aparitia unor chisturi
am facut tratament cu duphaston si mi-a reglat CM...venea ceas...dupa o pauza am revenit la vechea formula CM la 2-3 luni...am vazut ca e ok nu am mai fost la control...TREBUIE SA MERG..asa ca nu te lasa,sigur chisturile sunt cauza
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
va multumesc pentru raspunsuri pana pe 26 canad am programare la doctorita o sa astept,eram tare curioasa sa vad daca s-a mai intalnit cineva cu situatia asta, sa nu aiba menstruatie de la chisturi. Pana in oct 2006 n-am mai avut niciodata probleme de genul acesta, dar te atunci,,,