Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
Daconst spune:
Bits,mersi de sfaturi,dar al meu parca vomita cite putin cin il tin sa ragaie mai mult...nu stiu ce fac eu gresit.
Marina,cred ca ne luam de manuta ca prea seamana bb-ii nostii la simptome.Si al meu a fost un cumintel si a dormit mult si bine azi-noapte.O fi de la planete.![]()
Lore,nu conteaza ce mananci tu...bb face colici oricum.Ieri am verificat pe al meu,adica am mancat asa:lapte,struguri si bere si bb nu a avut nimic.Alteori am tinut regim doar cu cartofi si paste si bb se strangea de burtica.
La mine a functionat bine Lefax-niste picaturi care au la baza Simeticon.Cred ca sunt ca si SabSimplex din Ro.Ii dau inainte de fiecare masa si vad ca nu mai are colici de ceva vreme.
Trebuie sa vezi ce merge la al tau.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
Dana nu stiu de la ce a fost dar e tareeee bine asa. am facut si eu ochii mari cand am vaazut cat e ceasul, ca si lili, dar imi convine. singurul inconvenient e ca ma dor sanii de mor, de fapt pe mine ma dor toata ziua- si plini si goi.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
monykk spune:
tocmai ce terminasem de scris si eroare ........off de la capat
fetelor bb al nostru confunda noaptea cu ziua , ziua dormim de rupem si noaptea stam cu ochi pe pereti
poate ne salveaza cineva care a mai trecut prin asta , de colici mi s-a recomandat espumisan picaturi
mi-au spus ca e prea mic bb sa ii dam ceai , papam humana 1 si de la mami ce iese desi nu mi se pare ca
se da in vant dupa laptele lui mami
si noua ne-a spus sa mergem la un chinetoterapeut sa ne invete sa-i facem masaj lui bb la un piciorus
o numesc ei atitudine din burtica , insa eu m-am tot uitat si nu observ nimic , poate sunt eu tampita
o sa ma duc oricum sa stau linistita , mi-au mai spus sa-i fac lui bb o ecografie la inima zic ei ca s-a
nascut cu suflu sistolic si ca la uni bb trece imediat la alti se inchid valvele mai tarziu ........in fine ca
nu e ceva grav dar tot stai cu inima stransa un pic desi sunt destul de linistita eu simt ca e bine
aaaaaaaaa azi incercam si noi batista bebelusului .........voi cum ati facut , se pune ser fiziologic in nasuc
si se lasa putin dupa care se trage ? in ce pozitie trebui tinut cand ii pui ser ?
mony
Misha_tp spune:
Jordash, multumesc mult pentru raspuns.
As indrazni sa mai intreb: cam care sunt "cotizatiile", in special pentru asistente si cine mai e pe acolo? Sunt sigura ca le voi afla si la spital, dar ca sa stiu la ce sa ma astept...
37+
rali spune:
Buna!
Pentru ca aici suntem ca o familie, fetelor, va rog cand va rugati sa va ganditi si la Cleopiciu si la printesica ei Daria- deoarece s-au internat cu febra 39 de vreo 2 zile si acum asteapta rezultatele analizelor ca sa vada care este cauza... se pare ca nu este viroza ci ar putea fi o infectie urinara...
(cleopiciu te rog sa nu te superi ca am indraznit sa postez acest mesaj
)
O zi buna si multa sanatate!
Raluca
de Vladutz (31.01.2007)
monykk spune:
rali ai dreptate aici suntem ca o mare familie de suflet , o sa ma rog pentru cleopiciu
si micuta daria sa le ajute D-zeu sa treaca cu bine si sa fie sanatoase 
mony
marinar spune:
Cleo multi pupici. sa dea DD sa fie bine si sa va intoarceri repede acasa!!!
SANATATE MAXIMA!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
laura ionescu spune:
Buna fetelor,
in primul rand vreau sa imi cer iertare fata de cela care au nascut in ultimul timp si pt care nu am apucat sa fac galerie asa cum meritau. eu nu stiu cum va descurcati voi sa postati si sa cititi tot timpul, dar eu abea am timp sa citesc pe diagonala o data la 2-3 zile.
azi s-a terminat si pt noi odiseea alaptatului exclusiv la san. dupa ce eva m-a capiat efectiv timp de 3 zile cu planset ne-am dat seama ca trebuie sa ii dam completare. asa ca azi a primit completare dupa alaptare si a luat 40 de ml. imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca am fost atat de tampita si am tinut copilul flamand atata timp. m-am incapatanat ca o idioata cu alaptatul la san si ea saraca racnea de foame.oricum acum ia de la mine 50-60 ml si mai ia 40 ml completare. pt prima oara in 4 zile doarme dupa masa. sper sa o tina tot asa ca am crezut ca inebunesc zilele astea. efectiv dupa fiecare masa plangea ca o apucata si o tinea asa 2-3 ore pana ii dadeam iar san. eu credeam ca are colici. sper sa o alaptez pana la 5-6 luni cu laptele asta care este si sa nu se naraveasca la biberon.
ma duc si eu sa ma culc putin ca sunt rupta de oboseala. sper ca de azi sa fie mai bine, sa planga mai putin si sa doarma mai mult ca sa apuc si eu sa ma odihnesc.
Laura si Eva (11.ian.2007)
Maryela spune:
Nu mai stiu care fata a venit cu ideea infasatului.Am incercat si eu ca eram capiata de atata marait si urlete.FUNCTIONEAZA!!!!!!!!!!!Nu-mi vine sa cred.Doarme bebe de vreo ora!!!Record!!!
Cei mai tari pediatrii , voi sunteti!!!!

Catalina, astept cu nerabdare si eu raspunsurile la lista ta de intrebari..
Si noi tot Humana folosim.La fel vomitam, ne scremem, caca facem 1 data pe zi ,in zilele bune...
Bafta multa si curaj fetelor care mai au burtica!!!!!
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
Misha_tp spune:
Daria, multa multa sanatate si sa te intorci cat mai repede acasa! Cleopiciu, iti doresc multa putere ca sa treci peste aceste momente.