O zi buna tuturor.
Am o intrebare:
Voi cum pastrati biscuitii/fursecurile facute in casa ca sa isi pastreze cat mai mult prospetimea si fragezimea?Cam cat timp se pot pastra?
Am auzit mai multe variante:cutie de metal,cutie de carton,punga de plastic,servet de panza,etc
Voi cum faceti?
Numai bine,
Intr-o cutie de metal ramasa de la niste biscuiti sau intr-un castron cu capac. Oricum, ideea e sa fie inchisi in ceva. Asa se fragezesc. Aerul ii usuca si ii intaresc.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Eu am doua cutii mari din plastic cu capac,pun pe fundul lor hartie de copt si pastrez in ele fursecuri si pana intr-o luna(depinde din ce-s facute).De ex ,pentru Craciun am facut multe fursecuri,le-am pus in cutiile respective si erau bune de mancat si dupa revelion..
Sant prajituri si fursecuri care se pot congela.
Adriana si-atat...
eu le pun in cutie de plastic cu capac. le tin pe frigider, sau in dulap si cate 2-3 saptamani. chiar daca sunt facute cu lapte, margarina si ciocolata, stau, fara probleme si sunt foarte bune.
eu am o cutie mare de la un pantone, este din metal, si acolo ii depozitezi pe cei ramasi, dar nu prea ne raman multi, ca sotul e mare amator