ce scutece folositi?

ce scutece folositi? | Autor: Ingala

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici si tatici,

Mi-a spus cineva cum ca scutecele de unica folosinta (bebeul meu foloseste Pampers) nu ar fi chiar sanatoase pentru bebei. Stiti cumva si de ce? Voi ce folositi si care credeti ca e cea mai buna solutie? Bebeul meu Teodor nu se irita de la Pampers, dar cand il las in funduletul gol tare mult ii place.

Ingala si Teodor
photos.yahoo.com/marinamihaila

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina liliana spune:

Nu-ti fa probleme.Am o fetita de 6 ani care a crescut cu Pampers si un baiat de 11 luni care tot cu Pampers e.Care e explicatia ca nu sunt sanatoase?Persoana respectiva poate doreste sa te chinui spaland toata ziua scutece si schimbandu-le din ora in ora sau si mai rau sa-l vezi pe copilul tau cum se chinuie si plange cu fundul ud sau rosu.Nu vad logica.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Si noi folosim tot Pampers si mai folosim si alte marci,mai nou.
Cand eram am avut ocu soacra.
Ca ea imi tot spunea sa folosesc scutece din panza...ca percepe
mai bine copilul cand e ud sau cand a facut kaka.
Eu i-am zis....OK le folosesc numai cu o conditie....sa mi le
speli+calci tu.Si a renuntat socrela la idee.
Acum folosim cu succes scutecele de unica folosinta.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady

Samurai-lady si bb Ken.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

ce sa fie rau la Pampers?

Adriana a avut o singura data o iritatie serioasa la fundulet din cauza Candidei - care oricum nu vine de la Pampers - in timp ce soacra mea imi povesteste ca ai ei copii tinuti in scutece erau iritati non-stop.

probabil ca cei care iti recomanda scutecele ti-au spus sa renunti si la Always pentru tine si sa revii la carpele folosite de strabunicele noastre ca nu sunt asa de toxice?

unicul motiv pentru care in vest se pledeaza uneori contra Pampersilor e poluarea, cica un bebe ar aduce nu stiu cate tone de Pampersi la groapa de gunoi. si sunt unele mamici care au timp si bani sa spele si sa calce scutece sau sa plateasca pe altcineva ca sa faca asta doar de dragul ecologiei. principalul contra-argument este ca la atata spalat de scutece poluezi la fel de mult natura cu detergentii si consumul apei si curentului.

infasat usor!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

asm primit si eu o brosurica de la o organizatie ecologista, sa ii zicem, care se ocupa de ridicat-spalat-calcat-adus inapoi acasa scutece de pinza; si ne roaga sa nu mai folosim poluantele scutece de unica folosinta....era sa cedez tentatiei, dar am renuntat...costa prea mult si numa de poponete rosii nu aveam chef; asta e , ne incarcam constiinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

noi folosim Fixies si suntem foarte multumiti.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Eu folosesc Pampers pentru fetita mea si sunt foarte multumita. Am incercat si alte marci de scutece de unica folosinta mai ieftine dar de fiecare data fetita a facut iritatie. Am aflat apoi "secretul": scutecele Pampers contin ceva ce transforma urina in gel si de aceea nu se uda copilul, alte scutece mai ieftine nu au decit ceva
straturi protectoare dar nu au sistemul cu gelul(nu stiu cum "functioneaza" Huggies, nu am incercat niciodata).
Nu cred ca scutecele de unica folosinta ar pune in pericol sanatatea bebeilor dar e adevarata chestia ecologica, aceste scutece nu sunt biodegradabile. Am citit undeva ca au aparut totusi si scutece de unica folosinta ecologice, Ecobaby se numesc parca , si ar fi la fel de bune ca si Pampersul sau Huggies dar parca sunt putin mai scumpe
numai bine
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Din 1946 de cand s-au inventat 'diapersii" - scutece/chilotei de unica folosinta, nu am auzit ca sa se planga cineva. Cred ca a fost cea mai buna idee/inventie/ajutor pentru parinti si copii lor.
Eu una am folosit numai Huggies si am fost f. multumita.

Sa fim fericite ca nu mai stam sa fierbem la cazan cu tone de clor scutecele, sa fim fericite ca copilasii nostrii nu mai dorm in scutece ude!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina75 spune:

Buna, copii mei au Pampers sau Fixies, depinde ce este in momentul de fata redus la magazin Sunt foarte multumita, funduletul este mereu uscat... Singura problema este ca a trebuit sa platesc 270 de Euro pt. gunoi anul asta, dar asta este.....
Fiecarui copil ii place sa stea cu funduletul gol, asta nu are nimic de-a face cu ce fel de scutece poarta!
Multe salutari, Tina

Tina cu Lukas (48 cm,2400 gr.) & Alexander(48 cm, 2590 gr.) nascuti pe 20.01.2003,35+3

"Fiecare zi este un nou inceput."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Rachel are 4 luni si de cand am nascut-o am folosit doar Huggies Supreme.Eu una sunt foarte multumita de ele.

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

L-eam testat mai pe toate ,dar cum Luca are pielea mai sensibila s-a iritat de la cele mai eftine asa ca ramasese sa aleg intre Pampers si Huggies,pampers sint foarte buni pt noapte caci sint foarte ermetici si nici pielea nu se irita cu Huggies insa pielea mai si respira in plus ,asa ca noi "ne intelegem bine" cu Huggies si am ramas cu ei mai luam si Pampers pt noapte din cind in cind si cind mai sint redusi la magazin ,

AuraGalerne

Mergi la inceput