Sarcina cu probleme
Stiu ca, din pacate, suntem multe cele care primim teribila veste ca bebe din burtica nu este ok. Eu sunt una dintre ele. Creierul copilului meu nu se dezvolta normal pentru o sarcina de 8 saptamani... Mi s-a recomandat tratamentul cu Gravibinon si Utrogestan. As vrea sa stiu daca mai este cineva care face sau a facut acest tratament. Am nevoie de un suport psihic, de un sfat, de alte experiente. Doctorul Albu, medicul care ma urmareste, mi+a spus ca aceasta sarcina se poate opri din evolutie sau, in urma tratamentului, se poate dezvolta foarte frumos, dar ca el nu prea ii da sanse, ca "nu ii place cum arata". Este posibil ca in urma tratamentului copilul meu sa iasa handicapat, pentru ca varianta cu opritul din evolutie nici nu vreau sa o iau in calcul; imi doresc prea mult acest copil!
Raspunsuri
ALINATXA spune:
ANISIA iubita cere si alte pareri.Eu sincer am auzit numai lucruri urate despre renumitul doctor albu.Din mai multe surse.Este renumit in a pune un diagnostic terifiant insa nefondat soldandu-se in cele din urma cu un bebelush sanatos.
Incearca sa faci o programe la unul dintre renumitii ecografisti:Herghelegiu,Pop sau Iossup.
Sper sa aud ca totul a fost doar o sperietura nasoala si ca totul e ok.
Te pup si sa auzim de bebelushi sanatosi!
AMR 5 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Annisia spune:
Offff, nici nu stiu ce sa mai cred. Toata lumea mi l-a recomandat pe doctorul Albu si m-am dus special la el. Acum aud ca e un medic naspa... A mai fost cineva pacienta acestui doctor? Daca e sa cer o alta parere, va rog sa imi recomandati, din proprie experienta, alte cabinete sau doctori super buni. Va multumesc frumos pentru raspunsuri!
ammuntean spune:
Cere si parerea altui medic! Si mie mi s-a spus, la 8 saptamani, ca ar fi probleme cu sarcina. Din fericire, a fost o alarma falsa, fata mea e f bine, are deja 9 luni.
E greu sa treci peste ce iti zice medicul, dar, spre binele tau, vezi ce spun si altii, mai ales ca in Bucuresti ai de unde alege.
Multa sanatate!
doradora spune:
si eu te sfatuiesc sa vezi si o a doua opinie, desi am multe cunostinte care au nascut cu el si au fost foarte incantate. iti doresc sa afli vesti bune!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
cristinamaria spune:
Annisia nu renunta usor!! Si eu am ajuns in sapt 29 cu tratament de sustinere! Iar daca este vorba despre Dr Albu de la Genetc Lab si Giulesti.. eu am primit in urma cu un an un diagnostic terifiant care s-a dovedit complet fals insa eu am tras o sperietura!!
Bafta si te asteptam cu vesti bune!!
cristina 28+
tanima_i2002 spune:
Eu as fi tare curioasa sa vad cum arata un creier de fat la 8 saptamani. Ce vede el la ecograf si poate sa concluzioneze ca este ok sarcina sunt bataile inimii si sacul embrionar + embrion, dar creier? M-as mira. Nu sunt dr, dar totusi e prima oara cand aud asa ceva. La 14 saptamani se analizeaza organele vitale si nu la orice ecograf ci la unul morfologic. Clar o a doua parere te va lamuri mai bine si cu siguranta te va linisti. Tratamentul primit este unul de sustinere a sarcinii. Bafta multa.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
andradap spune:
Parerea mea (si vad ca nu sunt singura!!!) este sa te duci cu PROGRAMARE de urgentza la unul din doctorii: Pop sau Herghelegiu (de la DIAGNOSIS), Iossup (CMU)...
In ordinea spusa de mine... de la cel mai bun ecografist... Ei sunt cei mai buni!!!
Si eu am avut 2 ecografii facute la interval de 2-3 sapt. la doctorite diferite care mi-ar fi zis ca e ceva in neregula cu copilasul meu... Amandoua mi-au zis la fel!!! Dar mergand la eco morfo la DR. POP am aflat ca totul era NORMAL!!!
Asa ca te sfatuiesc cu draga inima sa incerci si alta varianta!!!
Iti tin pumnii sa fie OK!!!
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada 27+ cu Antonio
Annisia spune:
Mai fetelor, eu va multumesc din suflet! Chiar sunt mult mai linistita. Am sa consult si parerea altor medici, desi nici nu mai stii ce sa crezi. Astia sunt ca frizerii: daca te duci la altul iti spune ca primul te-a tuns groaznic si ca e varza. Sper sa fie totul bine; adica eu asta simt. Nu am dureri, nu am sangerari, nu am probleme de niciun fel - chiar nu vad ce sa nu fie in regula.... Oricum, treci mult mai usor prin toate cand stii ca esti sustinut si inteles, cand ai pe cineva alaturi care sa iti ofere un sfat si o vorba buna. Pentru asta va multumesc frumos!
andradap spune:
Annisia nu ai pt. ce!!!
Si apropos de ce zice medicul... Nu trebuie sa-i spui ca ai mai fost si la alt medic... Asa nu va avea ocazia sa arunce cu noroi in celalalt... Si deci nu va zice nici ca frizerul... ca precedentul nu te-a tuns bine
Bafta muuulta si te asteptam pe forum cu vesti mai bune!!!
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada 27+ cu Antonio