Eurovision 2007 -II-
Raspunsuri - Pagina 11
Sheannamp spune:
Am reusit sa ascult cateva dintre piesele de la Eurovision 2007!
Pana acum mi-a placut f mult Bulgaria (surprinzator de asemanatoare cu Luminita si Sistem)!
Ma rog, multe dintre ele nu o sa fie la fel de bune in interpretare live cum se aud si se vad in videoclip dar tot am emotii pentru noi!
Pe forumul ESC am iesit din top 10!![]()
Eu imi pun speranta in voi, dragi romani plecati peste granita, ca veti vota cu toti de doua ori sambata asta
!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
catutza spune:
Nu cred ca vom face mare lucru anul acesta, sper totusi ca vom fi in primii 10....dar slabe sanse. Nu-mi place melodia, nu-mi plac solistii. Cred ca aveam mult mai multe sanse cu Andra si Simplu, dar asta e viata.
Tinem pumnii si speram.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Delfinutza spune:
De votat vom vota...eu una voi vota ca de...sunt de ai nostri...dar nu la toata lumea le o placut aceasta melodie si atunci romanii care locuiesc dincolo de hotare nu cred ca ar vota asa cum au facut o si in anii anterior.Eu totusi sper sa voteze ptr Romania macar sa fim in primii 10.Vom vedea ce va fii.
Delfinutza
silvia_popa spune:
Eu nu ma mai satur sa ascult melodia Bosniei, fata aia are prezenta de scena si o voce deosebita. In topul meu urmeaza Suedia, apoi Moldova. Romania suna ok, dar nu se compara cu cele de mai sus. Insa eu nu pot vota
, deci nu se pune...
crinuta spune:
N-avem nici o sansa pentru top 10. Asta nu e piesa de Eurovision.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
codruta_grg spune:
Mie imi place foarte mult piesa
, mai ales clipul 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Mie imi place foarte mult piesa
, mai ales clipul 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
april spune:
..de parca cei din Finlanda anul trecut aveau piesa de Eurovision....si uite....s-a rablagit tare rau concursul asta...
a venit primavara...
delsim spune:
Stiti un site unde putem asculta integral melodiile?Ca pe cel oficial sunt numai fragmente.
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by crinuta
N-avem nici o sansa pentru top 10. Asta nu e piesa de Eurovision.
Crinuta siRayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
De acord!
Dupa piesa lui Taxi din 2000 (parca), asta mi se pare cea mai slaba dintre toate. Dar la ce melodie a iesit anul trecut, poate nu e totul pierdut.
Oricum, voturile se dau pe zone, politic...etc