Voi ce colectionati ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Eu colectionez cochili de scoici, melci, pietre mai deosebite si linguri/lingurite de argint!

MADA 20+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

quote:
Originally posted by olstar31

- sotia mea colectioneaza etichetele de la imbracamintea ce o cumpara pt ea...

misto, la asta nu m-am gandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Eu mai nou colectionez clopotei. Ii plac si Nucai foarte mult. Am deasemenea o colectie de haine de bal mascat: rochii, costumatii...sunt foarte mandra de ele. Inainte colectionam lingurile de la laptele praf!!! Cand eram mica, adunam abonamente, cantece, surprize si uscam cantitati enorme de frunze sub saltea ca sa fac ikebana. Imi plac florile uscate si, si acum am casa plina de aranjamente d-astea. Mi-am dorit mult sa colectionez bijuterii si antichitati dar nu am cumparat in mod continuu.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

eu colectionez Violete de Africa si Orhidee (Phalenopsys in special).
chiar saptamana asta voi primi cateva exemplare deosebite, rosu si galben lamaie. visul meu este sa-mi fac o sera si o florarie.
e minunat sa lucrezi cu natura!
V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Colectionez...pisici...vii de preferat.
Am deja 3 adulti si 3 pui. Si toate pisicile din imprejurimi vin la noi in curte sa manance. Si sunt multe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Adrianai

Colectionez...pisici...vii de preferat.
Am deja 3 adulti si 3 pui. Si toate pisicile din imprejurimi vin la noi in curte sa manance. Si sunt multe....

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

In copilarie colectionam servetele, aveam vreo 600, si carti postale foarte multe. Apoi dupa ce am crescut , ar menuntat la ele, le-am dat unei verisoare.
Acum am o pasiune pentru cani, nu am foarte multe, dar imi plac.
A, si jucarii de plus, ii cumpar lui bb in prostie. Sambata i l-am cumparat pe leutul Sinba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Vederi/felicitari,invitatii de nunta,cartele telefonice,reviste si...amintiri frumoaseJulax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_urlPoze si filmulete
http://community.webshots.com/user/iulia80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Au fost mai multe perioade..pietre,imagini cu masini,servetele,cartele telefonice,scoici,papusi de portelan..si cine stie ce idei imi vor mai veni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eu colectionez plicuri de zahar de la cafenele, restaurante, hoteluri, etc.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

eu am cate un pic din fiecare:
timbre, carti postale, calendare de buzunar, cutii de chibrit de la hotele si restaurante, cocardele de la nuntile la care am fost precum si invitatiile, toate scrisorile primite, felicitari, pixuri, papitoaie din plus si cam atat.
am un coltisor mic dedicat numai lor!

Mergi la inceput