Am si eu o curiozitate. Sunt printre voi dintr-aceia care colectioneaza tot felul de lucruri, si daca raspunsul este afirmativ, ce anume colectionati ? De exemplu, eu colectionez papusi de portelan, bancnote si monede vechi si ascutitori.Astept raspunsurile voastre.![]()
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
eu colectionezi cani de ceai cumparate de pe unde ma duc, am deja 60 din toata europa
si imi place la nebunia ceramica, figurine, vaze, scrumiere, deji nu fumez, artizanat in general![]()
eu jucarii de plush am o gramada![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Buna! Eu de la 15 ani colectionez calendare de buzunar. Am numai vreo 250, dar mai adaug cate unul-doua tot timpul. Cel mai vechi e din 1968.
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Cat eram student colectionam vesela de pe la restaurante; de atunci am colectionat o gramade de lucruri, de-am umplut doua pivnite. Acum nu stiu cum sa scap de ele...
Teodora, fata mijlocie, colectioneaza sticle de parfum. A inceput in joaca, acum toata lumea cotizeaza. Si, ce-i mai important, se gasesc de vanzare niste sticle superbe, prin targuri, mai ales de la batrani. Si foarte ieftine...
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
cand eram micuta colectionam servetele de masa. Mai am si acum colectia si o sa o dau mai departe fetitei mele.
Vederi/carti postale/litografii vechi, monede, goblenuri, cartele telefonice
si nu in ultimul rand, cani si pixuri 
Gratiela, mamica strumfilor
Maria si
Stefan
a, si eu am peste 50 de jucarii de plus, mai ales de cand sunt in Spania
Imi plac la nebunie ursuletii
Pe cand vine bebe are toate jucariile pe cativa ani asigurate![]()
Ador sa colectionez pungi de marimi diferite , toate culorile , de la firme , cu tot felul de imprimari.Daca imi trebuie vreuna sa ies in oras o asortez neaparat cu hainele.
Deci stau fara griji la capitolul asta!
Cand eram micutza colectionam surprize de la guma de mestecat. Acum colectionez jucarii de plus si pixuri.