Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
marinar spune:
aelita cat a kuat Sofia intr-o luna???
bebelina mea mananca acum chiar mai mult de 120.ad de la san nu se satura, tr sa-i dau supliment. dar a luat in mai putin de 3 sapt 600 g. si eu cred ca sunt mai bune cantarele clasice decat cele electronice.
Aventura iti hranesti bebelinul???????????
Marina mami de Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
marinar spune:
Aelita la multe luni!!!
aaaa, e k daca pui lapticul la flori, nu are ce sa le face rau.
Cata pai cred ca ati asteptat prea mult bebelinul si la cat esti tu de panicoasa, daca va mai facea si probleme cred ca o luai razna- fara suparare. acum oricum are peste o luna si am inteles ca de la varsta asta se cam regleaza. eu asa sper... ca o sa pape si bebelusha mea mai bine... san , ca de mancat mananca micuta.
burtika
lucrusoare bebe
adinush spune:
Fetelor m=a sunat Anca azi noapte asa cum a promis dar mi-era asa leneeee sa deschid calculatorul...sorry
a nascut la 1:30 un baitel de 3.830kg,54 cm,apgar 9....baiat inalt pe masura lu fii-mea![]()
Anca se simtea bine,a nascut foarte usor..se pare ca tot sportul ala si-a facut datoria.
Ca tot adusese ea vorba de tatici..Ionut a asistat la nastere si,asa cum va imaginati,e topit dupa bebel.
Oricum mai multe detalii o sa va dea..ce e important e ca sunt toti 3 foarte bine..parca o vad azi zburdand pe holurile Eliasului fara nici o durere
Adinush
cu
Ayleen-Alexandra
marinar spune:
bravo Anca, SA VA TRAIASCA VOINICUL...CHIAR E VOINIC!!!
burtika
lucrusoare bebe
mihacarm2002 spune:

Aventura, felicitari pentru dolofan!

Ma gandesc sa o iau si eu la picior prin oras, poate - poate... insa si la Cta a cazut prima zapada (desi nu s-a asternut inca) Cred ca e totusi tare frig.
Aelita, voi pune poze cu cosuletul cand va fi si bebelina in el. Momentan e strans sa nu se prafuiasca (dupa ce m-am chinuit 7 ani sa il desfac ca sa il spal iar apoi sa il montez la loc). Imi e tare drag ca as sta non-stop sa ma uit la el.
Am spalat toate lucrurile bebelinei insa m-am plictisit tare repede la capitolul calcat. Cred ca ma voi duce sa cumpar solutie de sterilizat la rece ca sportul asta (calcatul) nu e de mine (ca niciunul de altfel).
Ieri sotul ii spunea socrelei (care venise sa vada cosuletul) ca as vrea ca fetita mea sa faca balet sau gimnastica ritmica. Insa daca o semana cu mama-sa careia ii place doar sa priveasca... no way.
monykk, maine e (trebuie sa fie) ZIUA CEA MARE! Sa facem galerie, deci:

Mihaela 38+ 
alinuk spune:
Dragutele,
Am vorbit si eu cu Anca, asa cum v-a spus si Adinush sunt bine... iar micutzul antonio (mancalash - se scrie cum stie lumea pe aici - de banderas mic...ups ..mare, pardon!)
Felciitari Anca, ai fost o gravidutza model si nu am nici un dubiu ca vei fi si o mamica moderna si modela 

..
In alta ordine de idei, de dimineatza norok cu fimniu ca mi-a dat tzignal la 7 dimineata (io le dormeam de rupeam patu') ca altfel se ducea pe apa duminicii de azi examenul meu si ratam ocazia de a impushca un 10 (
chiar am luat 10, ori aia sunt tampitzi, ori mi se regenereaza mie neuronu')
haideti fetelor care mai nasteti!? mult curaj si punem gajici la treaba:

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Maryela spune:
Haideti sa va povestesc: Azi dimineata, cand sa-l schimb pe bebe observ ca undeva in varful caputului, spre dreapta are asa o umflatura...Zic...mi se pare mie...Mai pun mana o data si intr-adevar asa e. Bebe al meu are o umflatura nu foarte mare, dar se simte la pipait. Am citit in Capraru ca ar fi un fel de cefalhematom...sau ceva de genul asta...
Tot in Capraru scrie ca nu se da in gurita pentru petele alea albe cu glicerina BORAXATA, ci cu glicerina simpla.
Offf...cine m-o fi pus sa-mi cumpar cartea.....
Daca stie cineva ceva legat de subiectul asta...i-as fi recunoscatoare...
Va pup tare.
Marilena si cel mai dulce bebe Mihnea -Gabriel
Albinutzza spune:
Fetele multumesc pt felicitari, pt gandurile bune si pt primire. Suntem acasa, vb dr intr-un timp record, dar e mai bine. Sunt obosita dar fericita. Am poze, a facut nasa o groaza, am sa pun cateva sa vedeti albinutza mika. In rest e ok, am lapte din plin, e papacioasa, si daca face plinu' doarme excelent.
Va pup si mai intru cand am timp, ca tare greu e cu 2. Ieri am facut si o mica depresie, dar a trecut...cand ma uit la ei imi trece
Am pus si poze in albumul Maria Antonia, va invitam
Si sa dau si datele complete: nastere normala, fara epidurala, 50.5cm, 3300gr, ora 5.05
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Maria Antonia 1 Februarie 2007Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Helenutza23 spune:
AVENTURA FELICITARI sa fiti sanatosi si sa reveniti rapid printre noi!
alinuk felictari pt nota 10! 
aelita ati implinit deja o luna!
si nu te lua numai de mine cu beutura
ca meg m-a facut sa recunosc ca le mai trag la masea...suntem la grupul "gravidele alcoolice"

![]()
join us!
acum galerie pt fetele care nasc:(monykk e cea anuntata!)

38+ 

ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Dupa 3 zile in care nu funcioneaza netul dimineata iar seara imi e imposibil sa va ajung din urma...iata-ma inca in viata, incercand sa recuperez.
Prima data sa va zic ca Adam a facut o alergie naspa de tot
(in zona salelor-la rinichi, ca acolo unde sta pipi si kk era curat si catifelat) de la scutecele Pampers si D-zeu ne-a indreptat pasii catre scutecele Happy instinctiv. In doar o singura zi a scapat de bube
. Nu cedase cu nici o crema din dotare, adica 4 variante, si cum am schimbat scutecul - cum a fost vizibil mai bine.
aiska, monicutz, shine - felicitari, sa cresteti mari si voiosi!
Dau o raita prin urma, ca deh, vreau sa citesc si toate "barfele" si mai vorbim.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici