PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

bebeilor atomici de azi!
buna dimineata fetele? e cineva la

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

of of si bianca mea a racit am fost la pediatru cica are putin de rosu in git mi-a dat panadol baby si ospamox la 8 ore a mai dat cineva ospamox la bebei?????
in rest suntem bine la kg si lungime de premergator a zis sa mai asteptam ea personal nu este adepta premergatorului, de retete de mincare nu ne-a prea zis mare lucru adica :spanac cu putin orez,supa cu carnita de pui fiarta separat,brinzica de vaci care poate sa tin loc biscuitelui care cica nu face nimic bun in organism,perele wiliams la borcanele sau facute in casa,si ceiutul de la humana duap 5luni sau cel normal cu 1-2 picaturi de lamiie.
of of poate o fi mai bine azi ca ne curge rau nasucul si sa saturat deja de batistuta bebelusului numai cind aude aspiratorul incepe....i-am dat ieri nurofen azi cica sa ii dau panadol baby care o fi mai bun ei stiu oi vedea azi poate poate....doamne ajuta
hai ca m-am intins......
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

aaaaaa am uitat si ne-a zis ca pina la 7 luni trebuie sa aibe 3-4 mese de lapte pe zi indicat 3 mese a cite 200ml si dimineata si seara cereale voi cum este????
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

SIMONA ,te rog pt listuta ,Radu la 6 luni are 6650 gr. pupici pt.puiuti

programul nostru de papa este asa :

la 6 masa de titi ,(nu suge prea mult ca adoarme,suge numai din o titi)

intre10-11 branzica de vaci ,iaurt,cereale amestecate toate, suc de fructe nu prea mult

intre 14-16 supa de legume cu piept de pui(eu ii pasez toate legumele)

la 20 ii dau cereale milupa facute cu apa

la 21.30 un bibe cu lapte ( mananca cam 100-120ml)

intre mese ii dau sa suga titi,

cum dorm bb-ii vostri??? ,ca Radu este DEZASTRU in special noaptea
peste zi are 3 somnicuri de cate 1/2 de ora (11;14;18)iar noaptea se trezeste si din ora in ora cand simte ca nu mai are suzeta in gurita (nu ii dau sa suga numai putin ceai ),se linisteste daca ii dau suzeta ,dar ma termina ca de cate ori si-o scapa se trezeste,si eu nu pot sa adorm repede asa ca sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Simona, , da a facut 6 luni dar l-am diversificat de la 4 luni jumate pt ca nu mai lua bine in greutate si se trezea si noaptea f des, aproape din ora in ora incepuse sa se trezeasca sa pape. Eu ii mai dau inca san si cred ca mare parte din papica lui dintr-o zi in asta consta; sa intzeleg ca la 3 ore e ok sa pape?

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Buna mamici..despre branza facuta cu lamaie ...stiam de acu 5 ani ca nu buna.Eu cu calciu lactic ii fac.
Cat despre ospamox,e unul dintre antibioticele care plac f mult la pediatrii.La noi cand aveam rosu in gat era cam apa de ploaie.da daca merge e ok.
Sanatate la bebe bolnavi si multe luni innainte sarbatoritilor....,Monica,Daniel si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Legat de branza de vaci mie pediatra mi-a spus ca oricum o fac e la fel dar ca e mai putin gustoasa decat aia din comert si ca daca mai pun la socoteala si timpul pierdut sa ii cumpar.

Miruna,ms frumos

Miti,cica telina,patrunjelul si ardeiul contin potasiu.Dar,sincer,e prima oara cand aud ca nu se paseaza.Io i-am dat la greu,ce sa pateasca?

Bulinuta,nu pierzi nimic daca-ncerci sa-i pui cateva picaturi de lamaie,la fel cum ai pus si iaurtul.Nu poti sa stii.S-ar putea sa te surprinda...

Elena,felicitari pt dintzoasa ta

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

PIKA-PIKA,ARSENIE si sa va faceti bine cat mai repede

DARIANA ,te rog spune-mi cat suge Darius intre mese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by arghirmonica

Buna mamici..despre branza facuta cu lamaie ...stiam de acu 5 ani ca nu buna.Eu cu calciu lactic ii fac.

Veniti cu detalii,de ce nu e buna?Ca sa-nteleg si io.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

pentru:
Bogdan Andrei, baietelul lui Madacristina
Amalia Cristina, fetita lui Anagia
Ianis Vladut, baietelul lui yanis
Maria, fetita lui Ancutex
Alexia Maria, fetita lui Adina Nicole
Phillip(al lui Babee)

Alinutza te insotesc eu la
arsenie insanatosire grabnica!

quote:
Originally posted by pika-pika

Buna fetelor!
Nu am intrat ca suntem toti bolnavi in casa.Ainei i-a iesit un dintisor,se simte la mana dar nu se vede fff bine si am impresia ca vrea sa sparga si al doilea...nu prea ma pricep...
Scumpa, ii trec unul sau doi dintzisori? Te rog, precizeaza si varsta la care i-a/i-au iesit. Multa sanatate pentru intreg familionul! Va asteptam cu vesti bune cat mai curand!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput