Diaree
Nicolas are diaree de 3 zile.I-am dat smecta , furazolidon si mananca morcov si orez.Ce sa-i mai fac ca nu-i mai trece?
Raspunsuri
Bobita spune:
Ce virsta are Nicolas?
Si eu am avut probleme cu Mariuta si i-am dat colistin si ercefuril.
Colistin cite 1/2 tableta din 6 in 6 ore, iar ercefurilul cite o jumatate din cantitatea de praf la 12 ore + cite 1 pliculet de smecta pe zi timp de 3 zile - pentru Maria la 2 si 4 luni.
Cind a fost mai mica, la 1 an am mers pe smecta si colistin.
Sanatate si numai bine.
vinv
lala spune:
mergi la doctor si fa-i niste analiza pentru scaun si urina, sa nu fie E colli sau giardia. va tin pumnii
miruna spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Ce virsta are Nicolas?
Si eu am avut probleme cu Mariuta si i-am dat colistin si ercefuril.
Colistin cite 1/2 tableta din 6 in 6 ore, iar ercefurilul cite o jumatate din cantitatea de praf la 12 ore + cite 1 pliculet de smecta pe zi timp de 3 zile - pentru Maria la 2 si 4 luni.
Cind a fost mai mica, la 1 an am mers pe smecta si colistin.
Sanatate si numai bine.
vinv
Are 10 luni si jumatate , deci pot sa incerc si cu colistin.
miruna spune:
quote:
Originally posted by lala
mergi la doctor si fa-i niste analiza pentru scaun si urina, sa nu fie E colli sau giardia. va tin pumnii
Eu sper ca din cauza dintilor.Asa mi-a facut si la primul dintisor , numai ca i-a trecut mai repede.
irinai spune:
Daca inca manaca lapte praf, inceraca sa ii dai o formula speciala pentru diaree, fara lactoza. Exista mai multe brand-uri. nu mai stiu exact cum se numea ce i-am dat eu, ceva cu HN25. daca intrebi la farmacie o sa iti recomande farmacista ce produs sa folosesti.
I-am dat si eu ercefuril si colistin, dar nu a scapat decat cand i-am dat laptele acesta. De asemenea a ajutat foarte mult un medicament numit Debridat.
mumulina spune:
da, da, are dreptate irinai, scoate-i laptele si da-i formula speciala ptr diaree. se gaseste la farmacii.
sanatate!
va pup!
zizee spune:
De obicei Smecta da rezultate dupa vreo 2-3 zile. Continua regimul cu morcov si orez, scoate-i laptele, asa cum ziceau si alte fete. Eu as merge cit mai repede cu bebe la doctor, sa stiu care-i cauza. E mai sigur sa ai un tratament prescris de doctor pentru cauza, nu numai pentru simptome.
Un alt medicament impotriva diareei este Lacteol, la Snoopi a dat rezultate foarte bune acum 3 saptamini cind a avut o viroza urita cu diaree si varsaturi.
Sanatate!
Lia spune:
Miruna,nu e din cauza dintisorilor cu siguranta!Eruptia dentara nu e insotita de diaree.Diareea este provocata de infestare cu germeni patogeni.Eu cred ca n-ar fi rau sa-l duci la un pediatru.Da-i sa bea multe lichide(exista pericolul deshidratarii).Insanatosire grabnica si numai bine!
Lia&Andrew
carla spune:
Lia,
Imi pare rau sa te contrazic, dar scaunele proaste sunt datorate eruptiilor dentare. Este adevarat ca nu la toti copiii se intampla asa, insa iti spun ca eu cateva zile prin asa ceva am trecut cu Bianca si, de azi, are un dintisor.
Miruna,
intr-adevar, scoate laptele, da-i o formula fara lactoza. Eu am avut aceleasi probleme si cu Isabella si-mi amitesc ca tot "Colistin" i-am dat(numai ca dr. mi-a zis o jumatate de pastila la 8 ore; poate si pentru ca era mai maricica...) si lapte NAN, fara lactoza.
Stai linistita ca daca ar fi infestata cu germeni(mie mi-a zis dr. cand am avut probleme cu Isabella ca are dizenterie!!!) ar avea foarte, foarte multe scaune proaste, s-ar deshidrata, ti-ar slabi copilul intr-o zi 2 chile!!!
Intreaba, totusi si medicul pediatru. Pentru linistea ta.
Sanatate multa!!!
quote:
Originally posted by Lia
[br]Miruna,nu e din cauza dintisorilor cu siguranta!Eruptia dentara nu e insotita de diaree.Diareea este provocata de infestare cu germeni patogeni.Eu cred ca n-ar fi rau sa-l duci la un pediatru.Da-i sa bea multe lichide(exista pericolul deshidratarii).Insanatosire grabnica si numai bine!
Lia&Andrew