dureri in picioare in timpul menstruatiei????

dureri in picioare in timpul menstruatiei???? | Autor: eduard2005

Link direct la acest mesaj

Am si eu in intrebare pentru medicul ginecolog sau pentru cine s-a lovit de aceeasi problema ca a mea. Decand am nascut, in timpul menstruatiei am o durere groaznica de picioare, cel putin in timpul noptii ma trezesc efectiv in dureri si nu pot sta fara sa-mi iau calmante.
Multumesc de ajutor!!!

Mari

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am avut si eu intr-o vreme dureri de picioare (gambe) dar inainte de menstruatie - era din cauza varicelor (care nu se vedeau inca, dar existau). Am folosit unguente si tablete de Varixinal, dar n-am dus 'tratamentul" la capat, mai am probleme vara, acum insa sant OK.

Ingrid si Cristi 3 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu aveam asemenea dureri de la o demineralizare (dupa spusele medicului).Am facut tratament cu calciu , magneziu si o cutie de vitamine cu minerale.
Dupa tratament nu m-am mai confruntat cu asa ceva insa am grija sa mananc echilibrat iar de doua ori pe an fac cate o cura de vitamine si minerale

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eduard2005 spune:

va multumesc din suflet pentru raspunsuri, trebuie sa-mi schimb medicul de familie pentru ca asta pe care il am acum mi-a spus ca "asa se intampla dupa ce nasti", numai ca eu am nascut de 1 an jumate .
sanatate maxima !

Mergi la inceput