Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ANIS si la mine il mai varsa dar cel mai des se stramba. Nu am vazut in viata mea asemenea strambaturi cand ii dau ceai de musetel. Si e indulcit , tot. Apropo ii dadeai ceai facut din plante sau ca mine chimical.Si cateaodata suge ce suge dupa care il arunca afara

MESSA chestia asta o observasem si eu la al meu. Ca intr-o vreme ii dadeam lapte de la mine (din bibe sau supt) dupa cer formula. Si se frichia, se scremea sa faca basinute si alte alea si plangea groaznic. Intr-o zi am facut si eu experienta asta ( si eu sunt crescuta cu lapte de mama dar de mi-au crescut si mie ceva neuroni ) si am observat ca nu mai avea probleme. Asa ca am trecut pe formula ca si-asa lapte .... ultima oara cu chiu cu vai am scos 30 ml. La formula singura problema e ca s-a constipat. De aia ma chinui cu ceai de musetel ca alea anticolici daca au si menta constipa tare tare.

Apropo fetele care aveti bebei constipati nu cumva le dati ceaiuri anticolici cu menta???)

Bai, al meu o sa fie englez ca doarme dus cu BBC PRIME. Pacat ca nu am BBC stiri.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

adinush mama ce povestesti cu cu ceza ta... eu nu am nimic, e uscat, frumos, nu curge, nu e inrosit, bai aveti grija , ma, ca nu miroase a bine din descriere.
sraluca, si la mine asta mica doarme la tv de rupe... cum o mut in sufragerie si pun tv cum adoarme lemn. mai ales la muzica...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Bafta Monicutz!!!

Bafta Monykk!!!

mcbeal 38+ cu Cristina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Pai Liuda si a mea n-a avut nimic pana acum..si am aproape 4 saptamani de la operatie..vroiam sa subliniez ca m-am uitat mereu atent la ea.Si din cauza respectivului subiect si pt ca eu nu prea m-am menajat ca nu aveam pe nimeni asa ca am stat si cu fata in brate,si cumparaturi si curatenie...asa ca eram atenta sa nu ajung si eu pe la spital cu operatia desfacuta.
Si acum nu stiu daca era ceva mai serios dar descoperit de mine in stadiu incipient sau nu era nimic important si ar fi trecut oricum de la sine daca nu-l scarmam eu

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

adina ai grija, mai bine vb cu dr. si eu ma uit la a mea ca si eu am vazut un fir de par sub piele chiar pe linia operatiei. sper sa nu-mi dea batai de cap.

anis chiar nu se poate face nimic ca sa faca bb kk singurica???

cata al tau s-a potolit?

sa stiti ca si la bebelina mea aud in burtici tot felul de chestii cand ii dau de la san, dar apoi da basinele, se screme ceva si se linisteste. eu nu vreau sa renunt la san, chiar daca nu e de ajuns si ii dau si supliment. de ragait nu o face mereu dar nici nu ma mai chinui, daca da basinele tot e bine. insa sughite de mama focului. ati mai spus voi ca ar fi de la pozitia de supt, dar mereu o tin la fel si nu sughite mereu sau o face la un sfert de ora dupa ce am pus-o in pat. am incercat sa-i mai dau putin lapte dar nu vrea nici cum asa ca o las in pace, se opreste pana la urma.

aaaa, azi e zi de iesit afara??? vad ca e soare dar nu stiu daca e si rece.

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Si eu am planuri de iesit afara...sa speram ca nu intra soarele pina se scoala bb.

Liudo,fata hai cu pozele ca nu mai am rabdare sa-mi vad nora.
Asta micul,al meu nici atat...cica abia asteapta sa se insoare,daca i-a cazut buricul deja.

Dana si Lucas Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Messa, exact cum ai zis tu e. un fel de zeama dar e chiar pe firul de la operatie. Am sunat dr zice ca sa dau in continuare cu tinctura de iod si bepanthen pudra si ca nu ar fi puroi. oricum nu imi place asa ca maine cand vine in vizita o cunostinta asistenta medicala o pun sa se uite.

Bb nu stiu ce are ca cere in cointinuare lapte. Dupa o noapte de cosmar cand a chitait ca un soarece dupa mancare de dimineata i-am dat si formula. a dormit bustean. acum am pus-o la san am stors si 40 ml si l-a baut cu bibe si tot cere. prin urmare i-am bagat suzeta!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Si legat de cantitatea de lapte pe care il bea un bb. A mea e un matz de fata de 2.700 care baga in ea ca sparta. si cica e prematura! daca nu esti atent baga si 100ml!!! iar cantitatea asta daca a baut-o fata cea mare pe la 3 luni.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

uite si noi pe aici;
azi in sfarsit a ajuns si pediatra la noi - super dr, mi-a placut f mult. deci, am liber pana marti sa ii dau doar san, la cerere, cat si cand vrea ea, si la juma de ora, ziua/noaptea, nu conteaza. daca pana marti nu luam bine in greutate, trecem iar la supliment. sa vedem cat ma tin nervii. daca reusesc pana marti.
in rest, pt sughit, cum ati mai spus, inca putin laptic. ceai inca nu, atata timp cat o alaptez. cica se umfla cu el si face "cura de slabire asa". la baby drink mi-a recomandat sa pun dublu cantitatea de apa (deci o suta ml la un pliculet nu cat scrie pe plic).oricum nu mai ii fac sau daca ii fac ii dau max 50 ml intreaga zi.

am intrebat de cantitatea de laptic/zi si mi-a zis ca atata timp cat bb creste se poate sa fie si 500 ml; depinde de la copil la copil. deci las stressul cu ml si alte asemenea.

prima luna sa-i fac baita cu apa fiarta si racita pt a vedea tendinta pielii (daca se irita usor, daca e grasa/uscta); crema de corp decat Atoderm eventual (nici n-auzisem de ea). In rest fara creme, uleiuri & masaj pana la o luna.

pe buricutz ca sa cada dat cu Betadine (pe un betisor de ureche) de jur imprejur. (noi avem 10 zile si n-a cazut inca).

lapte praf bun pt constipaciosi - Nan - ca au 3-4 scaune/zi cu el.

fara Ca deocamdata; doar daca in timp apar semne ca ar avea lipsa de calciu.

oricum, multe lucruri ff interesante pe care nu mi le spusese nimeni pana atunci. a stat vreo ora si am vb o gramada. plus ca a vazut-o tragand la san si a zis ca trage f bine si daca nu ia in greutate problema e la mine. lichide max 3 litri pe/ altfel se fac edem (se poate face si edem crebral si d'aia ne doare capul). ca berea are efect doar in capul nostru si ca in principiu alaptatul e o chestie pur hormonala si nu tine de mancare, lichide samd. Daca la cap suntem "bine" si dam semnalul ca e ok, se secreta hormonii si laptele e eliberat. Deci problema e la cap hmmmmm....

V-am pupat

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

gio, pt buric, poti sa il tii infasurat in tifon permanent imbibat in spirt. cade repede asa in max 3 zile.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput