Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
Alynutza spune:
Kitzy pai si noi tot la comanda le-am facut. Cred ca majoritatea isi fac la comanda, e destul de greu sa gasesti fix pe masura amandorora. Noi in schimb am umblat de-am innebunit pana am gasit ceva sa ne placa 100%, ca ba erau prea late, ba modelul care ne placea noua nu era decat pe aur alb...
E harnic sotzul tau, la al meu ii place sa mai leneveasca putin in pat dupa ce suna ceasul.
Krelia, eu nu-s fan ceai, insa frate-meu bea in fiecare dimineata. El a baut ceai cu lapte, zice ca-i bun, eu nu bag mana in foc, ca n-am incercat. Testeaza, oricum cel mai rau lucru care se poate intampla e sa nu-ti placa.
ralnied1 spune:
vin si eu la cafea...
azi nu m-am mai putut trezi prea dimineata
simt o adiere de raceala/gripa, ma dor toate oasele si imi curge nasucul...
aseara ne-am uitat la meciul lui Dinamo
asteptam Steluta pt seara asta...
au fost si cadouase...
"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."
ooana spune:
Vin si eu la cafea
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
ooana spune:
OFF TOPIC ...dar nu puteam rade de una singura
Circulati regulamentar si observati ca, din spate conducatorul unui autoturism se pregateste sa va depaseasca, cum procedati?
a) mariti viteza si va luati la intrecere cu respectivul conducator auto, pana cand renunta sa va depaseasca
b) il acrosati din lateral cand este in dreptul dvs. astfel incat sa il scoateti de pe partea carosabila
c) iesiti imediat de pe partea carosabila, chiar in sant daca este posibil, ca sa ii dati de inteles ca sunteti de acord sa fiti depasit
Circulati regulamentar si observati ca un biciclist se prinde cu mana de autoturismul dumneavoastra.Cum procedati?
a) mariti viteza cat puteti de mult, deoarece este posibil ca biciclistul sa se grabeasca
b) mariti viteza si incepeti sa circulati in zig zag, pana cand nu il mai vedeti pe biciclist
c) scoateti capul pe geam si il injurati pe biciclist
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Binenteles ca sotiorul a venit la 5 acasa, cat de repede a putut si am plecat in Mall dupa cadouas. Nu mi-am gasit nimic sa-mi placa, asa ca pastram banii pt. weekendul urmator cand mergem la Milano.
Am luat cina in oras, toti 3, ca doar nu se putea dealtfel.
A fost cea mai frumoasa zi, cu toate ca nu am facut ceva deosebit, dar pt. simplul fapt ca a venit mai repede de la birou, ca am iesit si ca a fost ziua mea.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Giova
A fost cea mai frumoasa zi ... pt. simplul fapt ca a venit mai repede de la birou...
_
Vad ca si altii apreciaza asta
Oana, sper ca astea nu-s luate din testele grila pentru obtinerea carnetului de sofer
ooana spune:
quote:
Binenteles ca sotiorul a venit la 5 acasa, cat de repede a putut si am plecat in Mall dupa cadouas. Nu mi-am gasit nimic sa-mi placa, asa ca pastram banii pt. weekendul urmator cand mergem la Milano.
Am luat cina in oras, toti 3, ca doar nu se putea dealtfel.
A fost cea mai frumoasa zi, cu toate ca nu am facut ceva deosebit, dar pt. simplul fapt ca a venit mai repede de la birou, ca am iesit si ca a fost ziua mea.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
...oauuuuu Milano super!!!!
Eu inca nu am luat biletele surpriza pentru Paris pt ca asa e nemultumitul intotdeauna se gandeste si la altceva adika ma gandeam la Milano...asa ca astept pozuci de la tine...dar sunt convinsa ca e super!!!
...se pare ca ai avut o zi superba ieri!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
A fost cea mai frumoasa zi ... pt. simplul fapt ca a venit mai repede de la birou...
_
Vad ca si altii apreciaza asta
Oana, sper ca astea nu-s luate din testele grila pentru obtinerea carnetului de soferTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...da permis ai? Si daca da si daca nu...da-mi adresa ta de e-mail ca vreau sa iti trimit chestionarul complet!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana n-am permis inca, cica anul asta vreau sa-l iau (cica pt ca am promis ca ma apuc de studiat teoria si inca nu prea m-am tinut de promisiune). Ti-am trimis pe pm.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana n-am permis inca, cica anul asta vreau sa-l iau (cica pt ca am promis ca ma apuc de studiat teoria si inca nu prea m-am tinut de promisiune). Ti-am trimis pe pm.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...atunci e perfect...spor la invatat...ti-am trimis si material, nu de alta dar ca sa ai de unde invata!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon