Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 30
roxanae spune:
Multumim de aprecieri.
Usorlili m-am pitit.
Cristina si Ramo pozele se vad.
Vauva masaj ii fac- de rabdare cred ca am nevoie.
Katia felicitari pt. dintuc.Buna ideea.
Mirabelac e dulce David -asa se joaca si Sarah.
Eloise sotul meu e fan Vladut.
SANATATE si PUPICI!
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
ramomar spune:
roxanae, am reusit in sfarsit sa vad pozele. Ai doua fetite minunate!
Sa-ti traiasca!
am reusit sa o vad si pe Maria lui Gety
, frumusica rau!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lakioana spune:
Fetelor!!!!
Sunt super fericita...fata mea, care pana acum era foarte serioasa...a inceput sa vb. din ce in ce mai mult....de cand papa mai mult...
SI CE E CEL MAI IMPORTANT...AZI...MA JUCAM CU EA...SI RAZAND...MI-A SPUS CAT SE POATE DE CLAR TA-TACU UN T AMESTECAT CU D...
Cred ca m-a confundat...
cu tata-sau....hihihi
Mai nou cand se enerveaza...spune multe cuvinte acolo amestecate...pe limba ei...ca si cand m-ar certa...
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
lakioana spune:
Acum se cearta cu o punga....
...si din cand in cand...isi ridica capul...ca girafa...sa ma vada de punga care e in fata ei...pana ma vede...si incepe sa rada si spune: agui...ca-ca...biuuuu....ghiiii
_
Lakioana mami lui
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
CristinaGoji spune:
Lakioana - pai Rebeca deja iti spune povesti
Foarte fain! Si ce bine ca deja ia in greutate. Felicitari!
Intrebai ce-a patit Alina - aveam papusa ei ceva firicele de sange in scaun si doctorul i-a recomandat sa opreasca pe un timp alaptatul. Si plangea ca saracuta papusica vroia tzitzi si ea nu putea sa-i dea decat fiertura de morcov si inca ceva,nu mai tin minte sigur ce.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
MamiLili - multumesc pt raspuns.
Poze
lakioana spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Lakioana - pai Rebeca deja iti spune povestiFoarte fain! Si ce bine ca deja ia in greutate. Felicitari!
Intrebai ce-a patit Alina - aveam papusa ei ceva firicele de sange in scaun si doctorul i-a recomandat sa opreasca pe un timp alaptatul. Si plangea ca saracuta papusica vroia tzitzi si ea nu putea sa-i dea decat fiertura de morcov si inca ceva,nu mai tin minte sigur ce.
Poze
Da...asa se pare Cristina...
si sunt superfericita!!!!!!!!!!!!
OFFFFFFFFF....asta imi aduce aminte de mine si Reby...cand eram virusata...si trebuia sa ii dau bibe...si ea plangea dupa tzitzi...
O inteleg perfect
Si acum am plans cand am vazut ca incepe sa refuze din ce in ce mai mult tzitzi in favoarea biberonului...dar daca asa e fericita si creste...fie cum vrea ea...oricum a supt exclusiv 4 luni...ma bucur ca am putut sa fac asta...
ALINA...ma bucur ca a trecut...si acum ii dai din nou tzitzi...sa fie ea fericita!!!!papusica ta
_
Lakioana mami lui
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am avut o noapte linistita ca de obicei.
Vroiam sa va precizez ca analizele mele si ale lui Ste au iesit bine,pe ale lui bebe abia ieri le-am facut (am dat ptr doua laboratoare) si de aia spuneam ca eu neavand-o sigur a luat-o din spital.
Vazut poze de bebici superbi.
Noi papam piersicuta (buuuuuna) luam toata medicatia si azi am fost tare cuminti,n-am scancit de loc.
Am pus cateva pozici cu Warm-ul care oricum le promisesem mai de mult,e tare comod,nu-ti mai rupe mainile si coloana chiar asa rauWarm-ul
Si eu sunt de acord cu albumul poze la inceput ptr fiecare luna,marfa idee bravo.
Vineri imi vine si mie mama sa mai stea un pic cu noi,o sa am si eu timp de nanic,ura
Ce m-a bucur ca bebe David a trecut cu bine,va pupam si sanatate maxima
Io mami de Matteo
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Itzy,
, multumesc pt. intrebare, Maria e bine doar ca e din ce in ce mai maraita. Nici in brate nu prea mai sta. Dar si dintele se incapataneaza sa iasa. E gingia umflata si alba dar...atat.
Am vazut 3 Bucurii superbe: Vladut, Maria si Sarah! Sa va traiasca, sunt frumusei foc!
Ignatica, ma bucur ca David e bine, va asteptam din nou printre noi!
Katia, bine ai revenit si felicitari pt. dintisor! La cat mai multi si fara dureri!
Pufymic, tu pe unde umbli? Mi-e dor de tine si de pufisorii tai aurii!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Mirabelac spune:
Sephora multumim pt. cuvintele frumoase de pe site, scuze ca azi le-am vazut, nu mai intrasem demult. Warm-ul asta e chestia aia de se foloseste sa-l tii pe bebe? in poza nu se vede chiar bine. Parca Eloise spunea ceva mai demult, sper sa nu confund.
lakioana felicitari pt. bebelina vorbareatza. David a zis "maa maa".
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.