De ceva timp..sa zic cativa ani poate..simt uneori un junghi foarte ascutit in cap (nu frunte, ochi, etc.)-in creier/craniu parca nu stiu cum sa zic exact, care trece in cateva secunde, deci nu are nici o legatura cu durerea de cap. Nu apare niciodata in acelasi loc, se plimba. Ce ma ingrijoreaza este ca in ultimul timp se repeta cam la cateva zile. Mentionez ca fac si migrene destul de des, dar totusi nu stiu daca au vreo legatura (apar total independent unul de altul).
As vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa si eventual un sfat la ce medic sa merg.
Mama are asa ceva.Se pare ca si tu ai Nevralgie Arnold.O compresiune a nervului spinal la ceafa, in punctul Arnold.Mama a facut radiografie la coloana cervicala si o voi duce sa faca si un RMN. A avut aceste junghiuri in cap si dureri de cap incepind de la o raceala mai puternica. A aparut in martie 2005 s-a ameliorat cu acupunctura si a disparut de la sine in martie 2006.Apoi, in urma unei viroze a reaparut in noiembrie 2006. Cred ca are si legatura cu artroza vertebrelor.
Nu lasa neinvestigata problema.Actualmente i se potoleste durerea doar cu o injectie cu dexometazona la 3-4 zile.
Sanatate multa, Theiutapoze cu Nicolas
Multumesc tare mult pt. raspuns... Chiar nu ma gandisem ca ar putea fi de la coloana cervicala, desi sunt sigura ca am ceva probleme cu ea..ca pocnesc vertebrele de numa-numa.