Nasica insarcinata
Am aflat ca viitoarea noastra nasica a ramas insarcinata si,conform socotelilor,la nunta ar avea 7 1/2 luni de sarcina. Credeti ca poate nasi cu burtica asa de mare?Nu e prea solocitant.......sau prea riscat(si pt ea sa nu i se faca rau si pt noi sa nu ne trezim ca nu mai poate)???
Raspunsuri
printesa_roz spune:
Anelize, daca nasa voastra e insarcinata ar trebui sa va bucurati foarte mult pentru ei. In mod normal eu stiu ca o gravida in 7 1/2 luni poate sa se duca si la serviciu fara probleme, deci si la o nunta, eventual la petrecere nu va dansa foarte mult, in rest nu cred ca e vre-o problema. Eu iti spun asta pentru ca si noi incercam sa avem cit mai curind bebe, in fiecare luna speram, iar in iulie vom fi nasi. Ma gindesc cu placere ca poate voi fi nasa gravidutza. Important e ca nasa ta sa nu aiba probleme grave, cum ar fi cerclaj si sa trebuiasca sa stea numai in pat sau efort minim. O sa vezi ca Doamne-Doamne nu va lasa sa se intimple nimic rau. Fii optimista!
Casa de piatra iti doresc si lasa grijile de-o parte! Oricum ar fi, solutii intotdeauna se gasesc, tu acum trebuie sa te gindesti doar ca aceea va fi cea mai frumoasa zi din viata ta si ca vei fi cea mai frumoasa miresica. Spor la pregatiri!
anelize spune:
PRINTESA ROZ,esti foarte dragutza.Noi ne bucuram din toata imina pentru ei si pentru bebelu care e pe drum.Tinem foarte mult la ei si vrem cu orice pret sa ne fie nasi.Suntem in stare sa ne schimbam si data nuntii,numai sa ne aseasca ei....de aceea am intrebat daca poate fi nasica in 7-8 luni.....sa nu imi scimb data nuntii aiurea.
Ramonika spune:
pai nu cred ca e vreo problema. ai vazut nasa Columbenilor...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
anduril spune:
Hehe, daca te uiti la pozele mele, ai sa vezi cat de gravidutza era nasa mea ! Vorba printzesei, probleme sa nu fie, nasa mea a dansat toata noaptea si s-a simtit extraordinar. Si a nascut pe 29 septembrie. Deci nunta mea a fost pe 16. . Good luck. Si daca intr-adevar sunt niste oameni pe sufletul vostru, merita efortul.
*Imagination is more important than knowledge*
anelize spune:
Dupa calculele mele nasica mea o sa aiba cca 36 saptamani atunic.Cam mult,nu??
Am vrut sa scimb data,dar acum mi-am adus aminte de formatie.Pe asta nu o pot schimba.
Ce ziceti fetelor,sa ma risc? Si daca apar complicatii si raman fara nasi cu 2 zile inainte de nunta????????
anduril spune:
Sfatuieste-te si tu si cu un preot, intreaba ce poti face in cazul in care se intampla asta. Daca nasha are baiat, s-ar putea sa mai stea, daca e fata se grabeste...
*Imagination is more important than knowledge*
anelize spune:
quote:
Originally posted by Marina
pai ce naste si nasu?
Marina
Nu,dar nu poate sa vina numai nasul,nu?Sotul meu nu s-ar duce sa naseasca in timp ce eu zac prin spital si nici nasul nu e genul care sa faca asa ceva.
Carmena spune:
Hello!
Ei nu ma speriati! Si eu voi fi nasica in 7 luni jumate si nu am de gand ca nasc atunci...De nascut dupa ce intru in 9 luni, ce sa caut in 7 luni jumate la spital???
Anelize stai linsitita mama, ca vei avea nasi. Crede-ma ca Dumnezeu le randuieste cum stie el mai bine, nu-ti fa griji. Bucura-te de lunile care ti-au ramas pana la nunta, de pregateli si alea alea...Si de faptul ca vei avea o nasica inedita, fie ea si balenutza...Chiar daca nu va dansa toata noaptea, ii tine loc nasu!
Acum ce sa spun, si daca nu era gravidutza, daca e sa se intample ceva nu aveti voi cum sa va opuneti...Asa ca increde-te in ceea ce ai si in ceea ce ne da Dumnezeu nu in ceea ce"s-ar putea intampla". Apropo, si eu tot 36 sapt voi avea...
Pupici,
Carmen12+ si Stefi 3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
anelize spune:
Merci mult pt incurajari dar,dupa ce am vb si cu ei am hotarat sa scimbam data nuntii mai devreme.