cum fac o mancarica de mazare pastai? nu au asa multe boabe ca sa scot boabele, e o mazare din asta chinezeasca.....
eu mai pun deobicei in mancarea chinezeasca, sau in salata, dar ma gandeam ca o mancarica cu marar nu ar face rau....ceva idei sau alte retete sunt deschisa
astept......sper sa nu-mi pun pofta-n cui....
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Cred ca poti s-o faci la fel ca pe fasolea verde - cu usturoi (nu imi dau seama daca merge si maioneza), sos de rosii.
Cristina
Uite cum fac eu mancarea de mazare sau mancarea de fasole verde: prajesc carnea (porc sau vita) prajesc o ceapa (optional), pun bulion si apa (tot optional si un pic de faina ca sa iasa mai groasa) si apoi mazarea/fasolea verde. Las sa fiarba bine si la sfarsit pun sarea dupa gust, usturoi(1-2 graunti fie intregi sie tocat marunt cat sa dea gust) si marar tocat.
In ultima vreme fac mancare de mazare amestecata cu fasole verde fasole galbena si porumb. Dar dupa aceeasi reteta. Mi se pare mie ca iese ami gustoasa sub forma asta de legume amestecate si mai dulceaga de la porumb.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez