Dieta de 13 zile (daneza) 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Roxana, cand am citit mesajul tau mi-am zis ca eu de ce nu as rezista mucenicilor ? Sau daca nu fac deloc? Fi-mea e prea mica sa stie, sotului i-ar prinde bine cateva kg minus, asa ca...la anu' cu ei.

Deci, de azi am inceput si eu. Mie mi se potriveste dieta asta, nu pot lua micul dejun de obicei, decat cafea.

Ca si data trecuta, voi renunta la telina, ulei nu folosesc deloc, iar cafea mai beau peste zi, dar cu indulcitor. Doar cea de dimineata e cu zahar.

Mai beau ceai de slabit si fac Pilates si mi-am propus ca la 75 kg sa fac electrostimulare (mi-e jena sa ma duc asa balenuta ).

Apropo, cunoasteti pe cineva care sta in China? Am auzit de niste super pastile de slabit, din plante, am vazut persoanele care le-au folosit si m-au cam convins. Costa cam mult sa le comandam aici, dar in China pretul e acceptabil. Poate ne ajuta cineva!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Diana, super! hai ca iti tin pumnii.
la mine asta e marea buba....adica lipsa micului dejun - sunt obisnuita sa mananc. dar vorba consacrata, 13 zile nu oi muri.
acum tocmai ce am luat pranzul, papa bun! dupa-amiaza merg in piata sa iau salata si niste muschi de vita pentru cina. plus morcovii si telina aferente, am noroc ca astea imi plac.
succes mult tuturor!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello,
Am trecut si de ziua a 2-a cu o abatere: intre mese am mancat o felie de sunca. Si recunosc ca daca mai vad vreo vaca in farfurie vomit. Probabil voi inlocui cu pui.
acum pap pranzul facut omleta. Buuun.

Roxana, Diana, bafta!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

quote:
Originally posted by J G

Hello,
Si recunosc ca daca mai vad vreo vaca in farfurie vomit. Probabil voi inlocui cu pui.

Nici eu nu suport nici macar mirosul. Mergi inainte cu piept de pui ca e oricum carne mai slaba si muuult mai buna la gust.

Azi raportez inca 700gr pierdute. Ieri am inlocuit telina cu o mandarina si rosia tot cu o mandarina

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Off, Latrishia, asta e cel mai mare of al meu: ca nu pot sa mananc fructe. O sa ma abtin totusi.
Vestea buna e ca (desi nu am cantar) se simte ca am dat jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Daca ai centimetru masoara te in talie, o sa fii incantata si te va motiva sa mergi mai departe. Nici eu n am avut cantar prima data si am slabit vreo 10cm in talie.
Eu nu ma omoram dupa fructe dar acum sunt desertul meu favorit, sper sa ramana asa.

Pup

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Buna tuturor!

Vreau sa ma alatur si eu voua. Am inceput de luni dieta si sper sa am vointa sa o tin pana la sfarsit. Am mai incercat-o acum vreo 3 ani, dar nu am rezistat decat o saptamana, in care am slabit 4 kilograme si ceva. Luni aveam 68 de kilograme, la o inaltime de 1,71 m si la final vreau sa ajung la 63. Ca abateri, aseara am sarit peste telina fiarta, iar in ziua a doua, am inlocuit salata normala cu salata de varza.

Mergi la inceput

Am racit... de ieri simteam ceva dar acum tusesc ca un magar. Asa ca mi-am facut un ceai cu zaharina, sper sa nu fie prea mare abaterea.
Acum fierb telina. Vad ca si ziua asta trece usor, noroc ca de boala nu am pofta de mancare!
Latrishia asa o sa fac, ma masor dimineata in talie. Merci de idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

fetelor!

E ok cum merge,abateri am avut si eu cu cafeaua mai mult nimic.
Cred ca o sa o tzin si mai departe,sa slabesc macar 4kg.
Diana daca stii cumva cum se numesc pastilele,ca am pe cineva acolo si poate le face rost.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Fetele sunt in a 4-a zi de dieta si s-au dus deja 3 kg!Yupii ce ma bucuuuur!Mai vreau 5 si am ajuns la grutatea dorita.

pup!

Mergi la inceput