Dieta de 13 zile (daneza) 3

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30
Mai greu e sa ma hotarasc sa incep dieta....odata pasul facut, lucrurile se simplifica.

hihihi aici iti dau dreptate 100%. hai, curaj sa incepi!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Dodo, succes! la mine azi e a doua zi, si deocamdata e bine. nu am reusit sa mananc tot la mesele de pranz, dar ma gandesc ca e mai bine decat daca s-ar manca mai mult, nu?

Gratiela, Mariuca si Stefu

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,

Sunt noua pe aici, insa tare as dori sa ma alatur voua in lupta cu kilogramele.
As dori sa incep de maine, insa nu pot ca urmatoarele 2 weekenduri sunt plecate in vizite in tara.
Insa promit ca din 25 iunie o tin si eu. Sunt foarte incantata de mesajele voastre, chiar imi dau forta.
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Fetelor, eu sunt azi la a treia zi, ma simt bine deocamdata, in conditiile in care gatesc pt familion. la cantar inca nu vad nici o schimbare foarte mare - doar cate 2-300 g - insa nu ma grabescc, mai e pana la sfarsit, oricum, eu fac si miscare - merg de 3-4 ori pe saptamana la fitness si fac si masaj abdominal - am slabit astfel, fara o dieta anume, doar cu atentie la mancare si fara mese peste ora 18, 6 kg intr-o luna jumatate.
Problema mea este insa constipatia: voi cum va ajutati?

Gratiela, Mariuca si Stefu

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo2007 spune:

Salutare,salutare!
Eu am cam zapacit-o duminica seara. Pana luni slabisem 5 kg, deci a mers bine. Dar de luni incoace am tot facut greseli. Asa ca trebuie s-o iau de la inceput de luni. Pana luni incerc sa ma tin cat mai aproape de dieta. O sa ma cantaresc sa va spun de unde incep luni. Stumfi, totul depinde de vointa si de pofte. Si daca apuci sa gresesti intr-o zi pe urma te-apuca toate poftele. Asa ca cel mai bine este sa nu faci nici o greseala. Oricum, eu am scapat de foame. Poftele ma omoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor!!!! Ma primiti si pe mine aici? Eu sunt in prima zi. Cu exceptia faptului ca imi e o sete de nu mai pot (deci beau apa vreau-nu vreau!!!!) in rest ma simt ok. Incerc sa nu ma gandesc ca sunt la dieta, ca sa nu ma deprim, hihihi!!!
Chiar sunt curioasa ce efect va avea la mine... Mai greu e cu soacramea care preci va face ea niscaiva bunatati in weekend... cred ca o sa ma culc, ca sa nu fiu ispitita...
Eu m-am cantarit ieri... si mai vreau sa ma urc pe cantar la sfaristul dietei, ca sa nu fiu influentata!!! Plus de asta, vreau sa ma gandesc la dieta ca la prietena mea, nu ca la dusmanul meu care nu ma lasa sa mananc!!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ylari, bravo, super atitudine pozitiva! succes mult.
dodo, strumfi2004, Nicole succes si voua si la cat mai mutle kg date jos!

Roxana

Mergi la inceput

Fetelor, a inceput a doua zi!!!!! Acum, gandindu-ma in urma, nici n-a fost asa de grea prima zi!! Sa stiti ca e prima oara cand nu mananc ceva cu paine. Si cand chiar imi doresc sa merg pana la capat!!! Dar am sa va rog sa ma suportati in fiecare zi, cu confesiunile mele, pentru ca simt ca ma ajuta si ca nu sunt singura! Va pup si va urez si voua BAFTAAAA!!!!!
Jos cu grasimea de pe noi!!!!

hihihi

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Fetelor vreau si eu sa incep,nu m-am hotarat de cand...dar vreau sa fim mai multe ca sunt la pamant cu vointa si sa ne incurajam una pe alta.Eu inca alaptez...dar voi lua vitamine.Vreau sa merg si la sala.Stiu ca e greu dar sper pana vara viitoare sa slabesc cat am de slabit adica vreo 15kg.Nu ma grabesc,in schimb nu mai vreau sa ma ingras.Incep cu dieta acesta pt a ma motiva sa merg pe un regim de viata sanatos cu mancare putina.Stiu ca numai pe tremen lung se rezolva,dar nu am putere....of....duopa prima sarcina parca a fost mai usor,psihic vorbind...parca nu am curaj si ma tenteaza orice....si totusi arat ca o minge,de fapt mult mai rau.
Asa ca astept sa hotaram cateva fete o data sa incepem impreuna....
o zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Buna, fetelor!!!!!
Sunt la ziua 4!!!!!
Eu zic ca ma descurc destul de bine!!!
Ieri am inceput si Winsor Pilates!!! Puteti sa va imaginati ca o sa ajung ca o diva???
WOW, CE OPTIMISTA SUNT!!!!!!!!! Ca sa nu va spun ca am dat jos deja burtica, despre care cred eu ca se umfla de la toate mixajele pe care le bagam in ea. Oricum, un lucru foarte bun este ca imi tin poftele in frau... poftele culinare, vreau sa spun... hihihi!!!!!
Deja am pierdut aproape 3 kg. Vreo 2 si ceva... Eh, tot e ceva.
Pupici, si fiti optimiste!!!

YLARI

Mergi la inceput