PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
Lushk spune:
Fetele, multumesc prntru aprecierile la adresa bulanosului meu

Mi-a iesit mie ceva dar as vrea sa folosesc un cuvant cum aveti voi POZE, sau altceva...n-as vrea sa-mi apara toata polologhia aia acolo...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)
[url =http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciobanu_madalina/album?.dir=/85a9re2] [url] POZE
Babee spune:
Save cum ii e lui Raducu?
Iti spun situatia noastra.Phillip a facut acum 1 luna varsat de vant, cand era in vacanta.Mi-am dat seama imediat pentru ca eu am avut acum 5 ani si mi s-a intiparit bine in memorie.Perioada de incubatie este de la 1 la 3 saptamani, Rebecca a facut dupa 2 saptamani.I-a aparut o bubita rosie pe picior, la cateva ore a facut lichid si in scurt timp i-au aparut si mai multe puncte rosii.In 2 zile era plin corpul de bubite rosii sau bubite cu lichid.Din pacate la noi a fost o forma grava-in comparatie cu Phillip care n-a avut mai mult de 20 de bube- si a trebuit sa ii fac tratament.Rar se da tratamentul, este foarte puternic dar se cerea in cazul ei.Acum este mult mai bine-dupa 2 sapatamani de la eruptie- si astept sa cada de la sine cojile si sa se vindece frumos.
Copiii sunt diferiti, cel putin ai mei:unul a facut forma usoara, altul forma grava.Oricum putem sa trecem pe lista bolilor de copilarie deja facute-am scapat!
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Babee spune:
Consi multumesc frumos, intre timp am sters linkul respectiv ca latea cam mult pagina..mai incerc ca nu stiu ce are
maryion spune:
quote:
Originally posted by Lushk
Fetele, multumesc prntru aprecierile la adresa bulanosului meu
Mi-a iesit mie ceva dar as vrea sa folosesc un cuvant cum aveti voi POZE, sau altceva...n-as vrea sa-mi apara toata polologhia aia acolo...
[url =http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciobanu_madalina/album?.dir=/85a9re2] POZE br / br / hr height= 1 noshade id= quote /blockquote id= quote br / sterge spatiul de dupa primul url si pe ultimul scrie-l asa
VARSTA DARIUS-THEODORPOZE
Maryde
Darius-Theodor (14.07.2006)
Consi spune:
quote:
Originally posted by Lushk
Se pare ca nici 2 cafele nu mi-au ajuns...sa mai beau una ca sa inteleg???
mesajul asta e test
[url =http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciobanu_madalina/album?.dir=/85a9re2] [url] POZE
Da reply la mesaj si copiaza la semnatura ce e mai jos
POZE
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
maryion spune:
quote:
Originally posted by Consi
Maryion asa am patit si eu dupa vaccin. A doua zi a facut 38 cu 5 si a scazut cu efferalgan. I-am pus si comprese la manute si picioare, dar la noi nu au avut efect. La fel si cu mancarea. De abia a mancat, mai bine sous nu a prea mancat in ziua aceea, nici piure, nici cereale, doar un pic de lapte. A doua zi si-a revenit cu febra, in schimb cerealele.
Babee trebuie sa intri pe webshots cu user name-ul "IulAug2006". Parola ti-o trimit pe PM.
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
ce fel de eferalgan? picaturi?
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZEMary
de
maryion spune:
quote:
Originally posted by Babee
Ia sa vedem daca mai latesc:" target="_blank">Rebecca
ai uitat sa inchizi glilimelele " dupa jpg
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZEMary
de
Babee spune:
Maryion am modificat intre timp, mesteream la poze.Se vede ca am cam uitat de cand n-am mai pus
.Multam.