Buna fetelor,
Am cumparat vreo cateva plicuri de praf de budinca "Clipa dulce" de la dr. Otker. Asa pregatita cu apa fierbinte nu imi place deloc. Ma gandeam ca poate le-as putea ingloba in vreo prajitura. Aveti vreo sugestie??
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
eu nu stiu budinca respectiva, dar daca zici ca se prepara cu apa fierbinte, ma gandesc ca ai putea s-o folosesti la o prajitura cu fanta (in loc de apa, o amesteci cu fanta pe foc)
Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si
"Nunutz"
Este cam moale crema pentru o prajitura.
Poti incerca sa umpli foile facute, clasic, pe fundul tavii, dar
risti cand o lasi in camera sa se scurga...
Toate bune,
http://s144.photobucket.com/albums/r166/maya_damia
Eu am luat o singura data, cica sa pap ceva dulce la servici, fiindca nu necesita prea mare efort. A fost o porcarie, n-am putut sa o mananc, sa nu mai spun ca a ramas ca o apa chioara aproape, nici vorba sa se inchege si sa fie asa cremoasa ca in reclama. Parerea mea e ca e pacat de orice prajitura, ca numai se strica.