Cand misca bebe?
Ma apropii cu pasi repezi de 4 luni, perioada cand am auzit ca ar trebui sa miste bebe.
Stiti ce mi-e teama? Daca nu o sa recunosc treaba? Ce simti? Nu poti confunda miscarea copilului cu altceva? Nu se poate sa fi miscat pana acum, nu (am 3 1/2 luni)?!
Daca a miscat si eu nu am stiut?
Astept raspuns de la cele care au experimentat momentul.
Meisha & BB
Raspunsuri
tinatache spune:
De miscat se misca tot timpul tu il vei simti doar cand va incepe sa nu mai aiba loc si-ti va da suturi. Nici o grija, il vei simti, garantat!!
Cristina, mamica cu burtica
Maadi spune:
Eu l-am simtit prima oara pe bb miscand la 4 luni. Simti ca o fluturare usoara in burtica, destul de delicata (la inceput, mai tarziu...vei vedea tu).
Sanatate tie si lui bb.
Pupici,
Maadi
danat spune:
Hihi, ce bine ma simt, am inceput eu sa dau sfaturi si relatzii in legatura cu bb din experientza mea vasta ; parca ieri ma interesam si eu de aceleasi chestii....ufff, ce trece timpul asta...
Pe bb il poti simti incepand din sapt a 18-a si a-20-a, eu de ex. l-am simtit la 18 sapt si 3 zile ca pe nijte gaze mai puternice, care la inceput nu am fost sigura ca sunt miskarile lui. Mai tarziu, cand s-au repetat, mi-am dat seama ca e bebeeeeeee!!!
Asa ca ai rabdarika, ca bb stie ce are de facut! Si p-orma sa te tii...
danat
roisin spune:
Meischa,
pe bebe ar trebui sa incepi sa-l simti intre 18 si 20 de saptamani, dar nu este o regula, unele mamici simt mai devreme de 18, altele mai tarziu de 20 (depinde de pozitionarea placentei, de greutatea mamei...).
E posibil sa confunzi la inceput miscarile lui bebe cu miscarile gazelor prin intestine, dar eu zic ca ai sanse mari sa te prinzi din prima, pentru mine a fost o senzatie cu totul noua.
In orice caz, chiar daca e loc de confuzii la inceput, tot iti raman cateva luni bune in care te vei bucura de sutulete si pumnisori in toate directiile posibile.
lilach spune:
Pot sa-ti spun ca la prima sarcina am simtit la 19 saptamini , la a doua la 18 saptamini si la a treia la 16 dar cred ca din cauza ca deja stiam cum trebuie sa simt. Se poate intimpla sa se miste deja si tu sa nu iti dai seama pt. ca miscarile sint lente si bebe este mic.
ella& laura,andrei,andra
Meischa spune:
Asa care va sa zica.... Acum m-am mai lamurit.
Mai fetelor, pot sa va spun ca cine a avut ideea de a crea acest site a fost genial!!!!!!
E misto sa poti vorbi cu cineva care chiar traieste sau a trait toate astea. Un doctor nu poate decat sa generalizeze..
Multumim, f. mult, mai vorbim.
PS. Nu ma poate ajuta nimeni cu rochia de mireasa ?
Meisha & BB
Meischa spune:
Pardon, credeam ati citit la BAZAR. Am o rochie de mireasa de vanzare, rochie pe care eu am cumparat-o pentru mine. Numai ca intre timp am ramas insarcinata si acum nu imi mai vine bine. In iulie, cand avem nunta, o sa am 5 luni!!!!! Asa ca ma vad nevoita sa imi iau alta.
Pretul rochiei este de 2 200 000 lei (negociabil). Rochia este noua-noutza.
La acest sens m-am referit, la vanzarea ei. Asadar, cine ma poate ajuta?
Meisha & BB