Ovarele dor?

Ovarele dor? | Autor: _giulianna_

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare. Ovarele dor?

De ce pun intrebarea asta: o prietena de-a mea a fost la un medic ginecolog spunandu-i ca o dor ovarele. RAspunsul lui a fost "ovarele nu dor niciodata".

Asa sa fie?

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hmmmm, pe mine ma dor:))) nu acum, ci atunci cand am avut anexita, inainte de c.m. si in perioada de ovulatie (am avut un chistulet pe ovarul drept).acum nu ma mai dor chiar foarte tare, dar am avut momente, in care nu scapam de durere fara 2 algocalmine...
daca nu ele dor, atunci cine/ce ne supara inainte de c.m.????

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ariel_7000 ba ovarele dor, zic si eu la fel sant multe cauze cum ar fi anexita sau orice infectie a aparatului genital dau dureri sau intepaturi la ovar sau chisturile la fel,si mai e in perioada ovulatiei cam acelasi dureri,bine...nu neaparat depinde de la persoana la persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Daca medicul era barbat nu avea de unde sa stie , acum lasind gluma la o parte si eu stiu ca dor. Mie doctorul mi-a spus ca ovarele si chisturile ovariene pot fi dureroase (si am simtit-o ulterior pe pielea mea) dar ca, colul uterin nu doare niciodata de aceea e bine sa faci control regulat ca nici nu stii cu ce rani te poti trezi pe col.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Crunt.Am avut si anexita dar cind am avut chisturi ma linisteam cu 2 algo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

din cate stiu eu...ovarul care se vede la ecograf e un ovar cu probleme. Adica un ovar 'normal' (a se citi fara chisturi sau alte formatiuni care sa il faca 'vizibil') nu se vede la ecograf
Asa o fi si cu durerea..ca poate nu zicea doctorul ala asa aiurea ca nu dor. Poate nu dor cand e totul in regula...poate faptul ca dor semnifica alte probleme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Aspunsul lui a fost "ovarele nu dor niciodata".

nu l-or durea pe el niciodata!

Ovarele dor, shi dor tare. E senzatia de intzepatura f. puternica.
Eu am avut chisturi ovariene de aproape 8 cm, si abia mai puteam sa merg de durere.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

si eu stiu cum dor am avut si anexita si chist si tot felul de boli , eh! sa nu va ganditi la cine stie ce
sigur ca dor ce medic o mai fi si ala ???

*-ul fetelor fantastice*

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannygrs spune:

scuze dar ovarele dor ingrozitor ...
dar mai am si eu o intrebare ...ce pot face eu cu durerile ingrozitoare din timpu actului sexual ca decat sa ma apuc de treaba cu sotu mai bine "adorm" si credeti-ma ca cu durerea care o am numai a face sex nu se numeste . nu credeam ca am sa ajung sa ma rog sa terminam cat mai repede ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

da, dor ovarele... si inca a' naibii de rau...

dannygrs, ar fi bine sa faci niste investigatii. multe pot fi cauzele pt durere in timpul actului sexual, de la anexite, pana la endometrioza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ovarele dor si la o amarata de raceala .

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput