AJUTOR!!!! - pierdut jucaria de suflet a copilului

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Bic, !

Noi asteptam ursuletul de la tipul din Metz si in urma anuntului postat pe ebay.fr am mai primit un raspuns de la o mamica care il vinde cu 13 euro + taxe, am "negogiat" pt 10 euro+ 3 euro taxe de transport, luni ii trimit banii. Decat nici unul, mai bine 2, nu?! Oricum, ursuletii vor fi trimisi la Heidelberg (mi-a fost teama sa nu se piarda pe drum, poate pana acolo reusesc sa ajunga mai in siguranta) si intru in posesia lor de Paste. Doamne ajuta! Matei al meu vad ca nu mai zice nimic, in schimb si-a gasit un substitut intr-o carte cu dinozauri...a ajuns sa doarma cu ea in brate!

Adriana, cum l-a primit Matei pe Toto?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

A ajuns TOTO cel rosu la mine !!!
Medeea (care locuieste in Ploiesti) l-a dat unei colege de birou de-a mea (care si ea locuieste in Ploiesti) si mi l-a adus la serviciu dimineata.

Multumim mult Medeea !!!

Banutii o sa i trimit deseara prin aceeasi colega draguta care m-a ajutat, impreuna cu un martisor facut de Matei special pentru Medeea.

Diseara o sa fie mare bucurie acasa .

Toto cel rosu imi pare un pic mai mare decat vechiul Toto, dar se poate sa mi se para pentru ca asta e ca si nou si sta mai umflat, pe cand cel vechi era spalat de nenumarate ori si se tuflise de tot. Dar e acelasi material si are aceleasi culori (numai ca inversate). Abia astept sa vad cum va reactiona Matei.

Medeea, asteapta-te la un telefon diseara pe la 8:00, ca Matei sigur va vrea sa vorbeasaca cu tine .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Au ajuns si banutii si martisorul la Medeea.
Matei a vorbit cu ea aseara la telefon si i-a multumit .

Ei, si a fost foarte incantat de Toto cel rosu . A dormit la el in pat (dupa o luna in care adormea doar la noi si il mutam dupa aia, adormit, la el in camera).

Inca o data mii de multumiri Medeei .

Sper ca si Claudia sa ne dea vesti bune in legatura cu Chitul baietelului ei, cat de curand. Bafta Claudia!

pup you all,

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Caprioara, ma bucur din suflet ca Matei il iubeste pe Toto cel rosu, aveam mari emotii, dar nu ti-am spus (mi-era teama ca o sa planga pentru ca nu e Toto al lui). Multumim inca o data pentru Martisor! Imi pare bine ca am putut fi de ajutor si speram sa nu ajungem in situatia asta... Multumim pentru sfaturi!!! Va pup si sa aveti o primavara minunata!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Surpriza...iaka ce am gasit azi pe hotnews.ro la poza zilei:
http://www.hotnews.ro/images/articole/imgzoom_68235.jpg

:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Suuuper!!!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am citit cele 8 pag. cu sufletul la gura. Chiar am plans de fericire ca s-au rezolvat lucrurile si cei 2 copilasi si-au gasirt jucaria, mai mult sau mai putin, decat originalul.

Si eu am un baietel de 1 an si 2 luni. Si noi avem un dou-dou preferat, tot din Franta, trimis de un prieten.
Marco al meu doarme cu el, umbla peste tot cu el.
L-am pierdut si noi in Mall acum 4 luni. Nu va zic cum a dormit Marco in seara aceea fara dou-sdoul lui. Noroc ca a 2-a zi dim. ne-am dus la Info in Mall si jucaria era acolo .
Am avut noroc ca l-a pierdut aproape de ora inchideri si l-a gasit o femei care facea curatenie.

Asa ca dragi mamici v-am inteles prin ce ati trecut.
Noi nu-l mai luam cand mergem in oras sau prin magazine, ca nu vrem sa-l mai pierdem.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

ati vazut asta?
javascript:%20newWindow%20=%20window.open('zoom.php?i=68235',%20'ZOOM',%20'scrollbars=auto,width=2,height=2,left=200,top=200,resizable=1,toolbar=0,location=0,directories=0,status=0,menubar=0,copyhistory=0'%20);%20if%20(document.images)%20newWindow.focus()

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

Surpriza...iaka ce am gasit azi pe hotnews.ro la poza zilei:
http://www.hotnews.ro/images/articole/imgzoom_68235.jpg

:))

Pai la Radio Guerila am ajuns , pe HotNews am ajuns , numai ca bietul Toto cel original nu a aparut ...
Noroc ca Matei il iubeste la fel de mult pe Toto cel rosu , insa din cand in cand isi aminteste cu nostalgie si de cel bej si zice cu o privire trista si un oftat adanc: "Pe unde o fi saracul Toto acum?!".

Julia, nu inteleg ce ai vrut sa ne arati acolo. E un link? Ca io nu pricep nimic din ce ai scris. Daca e un link pune-l mai clar, te rog...

Giova, ma bucur ca voi ati avut noroc si l-ati gasit .

Claudia, tu ce vesti mai ai?

pup you all,

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Caprioara, ma bucur ca Matei l-a acceptat pe Toto cel nou!

Matei al meu mai are putin de asteptat pana pe 3-4 aprilie. Cristina, prietena mea din Heidelberg, a intrat in posesia a 2 Chitzi. Unul mi l-a aratat pe web, e identic. Celalalt e umplut cu ceva, nu e gol si flescait ca cel vechi, va trebui sa-i fac autopsie sa-i scot interiorul . Bine macar ca acum avem 2.

In concluzie, cele 2 persoane carora le-am facut plata pe card, s-au tinut de cuvant si au trimis ursuletii prin posta. Am avut ceva emotiii dar iata ca sunt si oameni de treaba.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput