Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Buna fetelor.
Sunt o mamica de la mamici de martie aprilie.
Am si eu o mare dilema.
Acum sunt insarcinata in 29 de sapatamin iar doctorita mea de la Iasi mi-a spus sa fac analiza de glicemie provocata la 26 de saptamini, dar la noi in Suceava nu se face iar medicii diabetologi la care am fost au spus ca nu este obligatoriu si ca exista riscul foarte mare chiar sa-mi declansez diabetul cu aceasta analiza.
Si apoi am avut si colica renala in saptamina a 26-a si am eliminat o pietricica si am stat in spital vreo 2 saptamini si nu am avut unde sa fac analiza.
Daca imi fac glicemia si urina in fiecare saptamina si analizele ies normal credeti ca ar trebui sa imi fac griji ca as putea face diabet gestational asa deodata? Cand se poate declansa acest diabet?
Acum oare pot sa mai fac aceasta analiza avand in vedere varsta sarcinii?
Ce risc exista daca nu fac aceasta analiza?
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Gata, am venit acasa
Fac bagajul ce mai e si plec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am deja dilatatie, urmeaza sa-mi rupa membranele. Deja am dureri ca mi-a facut nu stiu ce. Hehe.Am avut gura aurita!!!

Tineti-mi pumnii!!

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Gio multa bafta!!! Sa ai o nastere usoara!

Liuda bine ai revenit acasa! Sa cresca fetita mare si sanatoasa!

Livia72 felicitari pentru bebe!

Eu fetelor nu sufar de insomnii, sufar de somnolenta. Pe mine nu prea ma apuca ora 10 seara si-s in pat...

Alina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

diana, ca diabetul poate fi declansat de testul de toleranta la glucoza mi se pare o prostie...ai fost in suceava la dr. creteanu?

la prima sarcina ai facut diabet gestational? are cineva in familie diabet? mananci foarte multe dulciuri, paste? ai luat foarte mult in greutate? daca nu, cred ca e suficient sa iti urmaresti glicemia...nu vrei tu sa intri la grupul de suceava, sa stam de vorba mai pe larg?

GIO, URAAAA, O SA AI IN CURAND BEBELUSUL IN BRATE!!! CURAAAAAJ!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

livia72, as vrea sa stiu si eu cum a fost la municipal!!! se poarta frumos personalul? cat ai dat la dr? dar la anestezist?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Sa ai o nastere usoara Gio!!!! Tinem pumnii stransi!! Ia uite galeria:

Livia, felicitari pentru bebitza!! Bine ai revenit acasa! Asteptam povestea nasterii dupa ce te linistesti!

Aventura 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

GIO

Bine ati venit acasa noile mamici!
Sa creasca mari, cuminti, si sa va bucure mereu copilasii!

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

HAI, GI-O!
HAI, GI-O!
HAI, GI-O!
HAI, GI-O!
HAI, GI-O!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetele

Felicitari tuturor celor care au nascut Bits, Roandre, Tonnia! Sa va refaceti repede.

Eli, ovulele Canesten sunt pt infectii cu ciupercute precum candida si altele.

Diana, in Canada analiza de diabet gestational e de rutina - o fac la toate gravidele. Nu ar face-o nici un doctor daca ar exista riscul sa-ti provoace diabet de sarcina. Aici astia spun ca poti face diabetul de sarcina chiar daca n-ai in fam pe nimeni pt ca e o reactie la hormoni. Dar ai predispozitie mai mare sa-l faci daca ai in familie cazuri, daca ai mai facut vreodata, daca ai luat ff mult in greutate.

Brig adria, si mie mi-au spus ca bebe e mai mica cu 3 saptamani cand mi-a facut eco la 35sapt+5. Avea atunci 2.340g. M-am mai uitat in diverse table pe internet si am gasit multe in care scria ca asta e greutate de 35 sapt. Deci nu stiu ce sa zic. S-ar putea sa depinda de mai multi factori pecare-i aplica astia. Apoi cica ultrasoundul are eroare de pana la 2 saptamani dupa ce treci de sapt 33. Nu stiu daca chiar tre sa te nelinistest. si eu m-am stresat cand mi-au spus ca e mai mica, dar de fapt e doar o estimare. Nu e ff sigur.

Incep si eu sa ma apropii. Sunt programata pe 2 feb la cezariana, la 38 de sapt fix. Si am reusit sa racesc. Sper sa-mi treaca complet pana atunci. Voi ati luat ceva pt raceala??? In afara de miere lamaie si ceai?????

Va pup,
, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Brig adria, acum am vazut ce-am scris. Mi-au spus ca e mai mica cu 2 saptamani nu cu 3...pardon. DAr oricum, se pare ca la 2.3kg la 35 sapt nu e chiar asa putin. Ei mi-au spus ca daca totusi copilul creste sa nu ne facem probleme.

Te pup
, 36+

Mergi la inceput