Becali - pro sau contra?
Raspunsuri - Pagina 8
buggy spune:
Eu inca probabil nu constientizez pericolul pe care Becali il prezinta pentru politica romaneasca, chiar nu cred ca (sau nu vreau sa cred) ca ar avea vreodata sanse sa fie presedinte. Pur si simplu ma tavalesc de ras de cate ori il vad. Eu il vad pe Becali ca pe un personaj autentic de satira. Nici nu vreau sa ma gandesc la cum ar fi sa ajunga Becali presedinte...cred ca as fugi mancand pamantul, unde as vedea cu ochii cat mai departe de tara asta."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by buggy
Eu inca probabil nu constientizez pericolul pe care Becali il prezinta pentru politica romaneasca, chiar nu cred ca (sau nu vreau sa cred) ca ar avea vreodata sanse sa fie presedinte. Pur si simplu ma tavalesc de ras de cate ori il vad. Eu il vad pe Becali ca pe un personaj autentic de satira. Nici nu vreau sa ma gandesc la cum ar fi sa ajunga Becali presedinte...cred ca as fugi mancand pamantul, unde as vedea cu ochii cat mai departe de tara asta.
Si de Chavez rade lumea. Dar de la o vreme oamenii cu scaun la cap lichideaza tot ce au prin Venezuela si fug de-acolo mancand pamantul ...
Rufus spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
Si de Chavez rade lumea. Dar de la o vreme oamenii cu scaun la cap lichideaza tot ce au prin Venezuela si fug de-acolo mancand pamantul ...
Si cand ma gandesc ca, dupa Revolutie, era o moda sa emigrezi in Venezuela...va aduceti aminte?
Cred ca noi, romanii, avem asa, un blestem, sa nu stam linistiti niciodata...
poze multe cu noi

Ana a implinit un an

Vara lui 2006

denizel spune:
Din putul gandirii:
>>> > Dupa ce-am vazut filmul Mihai Viteazul, mi-am zis ca vreau sa fac si eu pentru Romania ce-a facut Mihai Viteazul sau macar Amza
Pellea.
>>> > Am vorbit cu varu-meu Giovanni si cu Victor sa facem un partid care sa fim mai tari ca fratii Kennedy. Am fi condus Romania. Dar n-au vrut, fraierii.
>>> > Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga, cand la dreapta, de la caz la caz.
>>> > Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi Sfantul Petru.
>>> > Eu zic ca, dupa Maniu si Coposu, nu-l vad pe altul care, cu demnitate si cu onoare, si cu putere, de fapt, si curaj sa duca acest partid unde este el.
>>> > Eu sunt presedintele presedintilor presedintilor.
>>> > Eu am ajuns aici pe labele mele de urs si pe sabia mea.
>>> > Daca eu vreau sa imbrac camasa mortii asta inseamna ca sunt legionar?
>>> > Eu cu viata mea, in fiecare dimineata de cand ma dau jos din pat, fac istorie.
>>> > M-am lasat de fumat fiindca daca fumam insemna ca tigara era mai puternica decat mine, si-atunci cum mai puteam eu sa conduc tara?
>>> > M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Bfly spune:
Mersi denizel! M-am distrat copios! ![]()
Din toate afirmatiile lui emana o "inteligenta" debordanta si un "spirit critic" care pe multi ne lasa cu gura cascata.
Eu zic ca omusorul asta are o problema foarte grava. Sufera de megalomanie!
Dupa ce am citit parerile voastre, m-am mai linistit! Cu siguranta, nu va fi vreodata presedinte! Exista doar cateva pareri pro Becali, care nu fac diferenta fata de majoritate. Ceea ce ma bucura nespus! ![]()
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Nora spune:
Off topic: Capcaunul, Rufus, am o prietena foarte buna, venezueleanca, care mi-a povestit multe despre Chavez: idealul sau politic este Fidel Castro, vrea sa schimbe Constitutia ca sa poata fi ales presedinte la nesfarsit, etc, etc. Prietena mea e ingrozita sa vada cum tara ei se duce naibii... Ea locuiste in Belgia, e bine-merci, dar toata familia ei e acolo. Si, incet-incet, situatia se transforma in "cine nu-i cu noi e impotriva noastra".
Revenind la subiect, Becali nu mi se pare deloc inofensiv. Si pentru simplu fapt ca ridica prostia la nivel de virtute mi se pare periculos...
Nora
danielac spune:
Pro sau contra la ce??? adica pentru ce actiune a lui GB?
daca e pentru presedinte - CONTRA
daca e pentru persoana care are bani (nu conteaza cum ii face, ca si altii i-au facut si ii fac la fel si tot nu ii "arunca" in dreapta si in stanga), care ne "distreaza" la TV e cate ori apare sau ca personaj al lumii mondene - PRO
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
Bfly spune:
quote:
Originally posted by danielac
Pro sau contra la ce??? adica pentru ce actiune a lui GB?
daca e pentru presedinte - CONTRA
daca e pentru persoana care are bani (nu conteaza cum ii face, ca si altii i-au facut si ii fac la fel si tot nu ii "arunca" in dreapta si in stanga), care ne "distreaza" la TV e cate ori apare sau ca personaj al lumii mondene - PRO
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
Pe tine te distreaza cand apare la TV, in timp ce pe altii ii impresioneaza cu gesturile sale "caritabile". Si atunci devine periculos si cand apare la TV.
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
crissandrada spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Este adevarat ca Dl. Becali face campanie electorala, ca este lipsit de cultura si de instruire, dar este la fel de real ca a ridicat atatea case pentru sinistrati, si a finantat atatea biserici, a ajutat atatia nevoiasi, incat sunt sigura ca si-a spalat multe pacate. Spre deosebire de paiatele pline de inteligenta care ne guverneaza, el este macar iubit de oamenii simpli pe care i-a ajutat inca de pe vremea cand nu-l mediatiza nimeni.
Sunt insa de parere, ca nu prea are ce cauta in politica, acolo sunt mai potriviti fatarnicii diplomati care sunt capabili sa discute la acelasi nivel cu restul fatarnicilor din politica mondiala. Acestia pot sa dicute sloganuri, sa promita privindu-te in ochi, sa minta cu zambetul pe buze, etc.
Dac insa as avea de ales intre Becali si Vadim pentru functia de presedinte, as alege prostul ingamfat si filantrop, in locul extremistului ingamfat si periculos. Sa dea Domnul sa nu ajungem chiar in situatia de a avea doar aceste alternative, caci atunci vom fi de rasul cailor!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
perfect de acord !
Criss
si Andrada
(12.09.2002)‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
xenocid spune:
Este incredibil cum unii (din fericire putini) sint gata sa accepte si chiar mai mult sa incurajeze un comportament abject doar pentru faptul ca le este servit sub masca unei religiozitati profunde.
Rar mai poti gasi asemenea ambalaje toxice.
Poate doar in Iran unde recent prostitutia a fost legiferata sub numele de "Mariaj temporar de o ora" singura conditie fiind binecuvantarea Mullah'ului
Alin