Becali - pro sau contra?
Raspunsuri - Pagina 11
Victoria spune:
Tristetea e ca a urcat periculos de mult in sondaje...

V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
pisigri spune:
eu cred ca e la mintea cocosului ca GB nu poate fi presedinte, pentru ca nu are scoala, educatia si bunul simt pt un asemenea "job". dar sa nu uitam ca nici actualul presedinte nu a dat dovada de prea multa scoala, diplomatie sau bun-simt, si totusi iata-l ! cea mai frecventa explicatie pentru modul in care am ajuns sa fim condusi si reprezentati de basescu a fost cea a votului negativ; decit ala mai bine celalalt. ei bine, si eu recunosc ca intre CVT si GB l-as vota pe GB. GB, dupa mine, e un mirlan cu bani, un incult. dar totusi il consider mai putin periculos pt viitorul acestei tari decit este CVT. sper totusi sa nu se ajunga la aceasta situatie....desi...prea departe nu sintem. vedeti cumva vreun personaj politic care sa aiba sanse reale sa devina presedinte la ora asta?
lasind la o parte politica, GB e un cioban; o recunoaste si e mindru de asta. hotiile lui nu m-au afectat pe mine personal in nici un fel, asa ca nu ma intereseaza (spre deosebire de hotiile politicienilor care incet incet au dus tara asta de ripa, de nici hirtie igienica nu mai producem in tara). faptul ca a cistigat popularitate nu e numai "vina" lui....sa revenim un pic la casele pentru sinistrati: statul, pina s-a lamurit cu ce firma si cu ce materiale sa faca casele alea, a venit iarna si oamenii stateau tot la cort. becali a scos banul, a platit o firma oarecare (poate a lui, a vreunui neam, nu ma intereseaza) si a zis vreau atitea case. care chiar S-AU FACUT. si atunci, cum sa nu te apuce si mai tare ura pe statul roman...? cum sa nu observi spiritul organizatoric si intreprinzator al lui GB?
tot din "Leusteanu'" (super tare faza, mi-a placut la nebunie): "prosti, da' multi!". poate nu vreti sa credeti, dar intelectualul roman e pe cale de disparitie. nu mai conteaza ce scoli ai, ce cultura generala...conteaza citi bani ai. iar la capitolul asta GB...are!!. deci...se descurca. deci e un afacerist de succes, deci un bun manager, deci asta ne trebuie noua, deci....daca mai vreti inca un indiciu despre cum gindeste romanul, va amintesc ca PSD-ul a fost ridicat la putere de taranul cu 4 clase. tot acest taran va vota si acus-acus. acel taran caruia ii merge din ce in ce mai rau, caruia i se da in cap cu "legile UE" prost intelese si si mai prost aplicate...si unde va cauta taranul intelegere? la omul cu n-shpe doctorate care vorbeste la tv de "nu-l intelege nimenea domle" si care e in mod evident rupt de realitatea vietii de jos? sau pe fiul de cioban care se bate cu pumnul in "chept" pentru asta, care face case si biserici?
eu ma rog sa ne fereasca dumnezeu de ciobani si marinari ajunsi presedinti. dar...de marinar avem deja parte, si ciobanul e aproape. si nu stiu ce e mai dureros: faptul ca atita lume l-ar vota pe GB presedinte, sau faptul ca pina si eu, daca as aveade ales intre CVT si GB l-as vota pe cel din urma...?
Victoria spune:
Pisigri, ai dureros de multa dreptate...mai ales aici:" eu ma rog sa ne fereasca dumnezeu de ciobani si marinari ajunsi presedinti. dar...de marinar avem deja parte, si ciobanul e aproape. si nu stiu ce e mai dureros: faptul ca atita lume l-ar vota pe GB presedinte, sau faptul ca pina si eu, daca as aveade ales intre CVT si GB l-as vota pe cel din urma...?
Sper sa nu ajungem in situatia disperata in care sa fim pusi sa alegem intre 2 rele ...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Mindy spune:
Nici mie nu imi place acest Gigi Brutali care nu face o actiune de caritate (nici nu stiu daca le mai putem numi asa) daca nu este filmat si dat imediat la vreun post de televiziune. ![]()