Becali - pro sau contra?
Azi la stiri a aparut iar domnul Becali, asa cum a tot aparut in ultimile luni, aruncand cu bani in stanga si in dreapta, incercand sa-si cumpere "voturile" oamenilor sub aparentele unei "actiuni caritabile". Chiar mi-era "dor" de el! L-am tot vazut la stirile de la PROTV, de a-i zice ca a "cumparat" deja postul de televiziune pentru propria campanie publicitara sau electorala. Din cate am inteles, Becali are ganduri mari de a intra in politica si se pare ca deja a adoptat strategia bine-cunoscuta "da-i amaratului ceea ce are nevoie mai mult (bani) si deja l-ai castigat". Cine stie? Poate o sa ajunga departe cu smecheria asta...poate chiar presedinte! Nimic nu e imposibil in politica din Romania! Personal, nu sunt de acord cu atitudinea asta asa-zis caritabila a domnului Becali! Dupa parerea mea, ar putea ajuta oamenii (daca asta isi doreste intr-adevar) si intr-un mod mai discret, fara a fi televizat.
Astazi au aratat cum s-a dus intr-un sat de romani in Bulgaria cu intentia de a castiga si acolo putin "teren" electoral si a fost extrem de scandalizat pentru faptul ca la intrarea in sat erau postate secera si ciocanul, simbolurile comunismului. Asadar, s-a gandit sa-i pedepseasca pe oamenii de acolo pentru reminiscentele vechiului regim si sa nu le mai dea bani! Vai, ce ghinion pe capul alora! 
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Raspunsuri
irina.c. spune:
hm...macar mai ajuta niste amarati,decat mincinosii astia de la putere care fura de rup ,ca sa-si umple ei si familiile lor burdihanele
..si care n-ar da un sfant nimanui,nici macar in campanie electorala.
Nu cred ca Becali va ajunge presedinte,dar bravo lui ca se straduie sa ajunga acolo unde doreste.Cel putin daca spune tampenii ,le spune pe fata,pe cand ceilalti sigur gandesc multe,dar spun doar ce vrea ,,publicul ,,sa auda,adica sunt niste mincinosi si niste prefacuti.Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Bfly spune:
Iacata Irina cum te-a castigat! Si nici macar nu ti-a dat bani! Daca ajunge presedinte, nu ar fi meritul lui, ci al celor care cred in el. Desigur ca spune totul pe fata, doar cum altfel sa iasa in evidenta?!
Mare smecher Becali asta sau or fi consilierii lui smecheri?
ymcar spune:
soryy, pentru mine becali= greatza. Cam la fel ca manelele sau ca CVTudor. Plagi ale Romaniei. Din pacate la bizonul majoritar prinde. La fel ca si manelele. Unul dintre cancerele tarii asteia, de parca nu aveam destule. Bine a zis cine a zis "generatia prost si castigi".
My life stinks
bb_yasmi spune:
mah intr-un mod direct sau indirect bine ca ajuta oamenii!! si chiar o face!!! eu nu l-as vota pt presedinte decat daca ar fi sa aleg intre el si C.vadim tudor.......

vreau si eu un bebic!!
Bfly spune:
"Generatia prost si castigi"? Ha ha ha ha! Asta n-o stiam, dar exprima foarte bine ce vroiam sa zic si eu.
irina.c. spune:
quote:nu neaparat ca m-a castigat,dar nu pot sa neg ca e un om generos si asta nu e ceva rau.Pana la urma,chiar daca dai bani cuiva nu poti fi sigur ca te va vota,dar fapta buna ramane.Cat despre televiziunea lui,de ce nu?cine nu e interesat,nu se uita.Eu am telecomanda la tv ,si cand ma uit o si folosesc.Nu ma obliga nimeni sa privesc ceva ce nu vreau sa vad.Irina si
Originally posted by Bfly
Iacata Irina cum te-a castigat! Si nici macar nu ti-a dat bani! Daca ajunge presedinte, nu ar fi meritul lui, ci al celor care cred in el. Desigur ca spune totul pe fata, doar cum altfel sa iasa in evidenta?!
Mare smecher Becali asta sau or fi consilierii lui smecheri?
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
blue eyes spune:
Exercitiu de imaginatie. De o parte Becali care imparte bani si de cealata parte Cartarescu impartind carti(are numele perfect!)
Unde va fi imbulzeala? ![]()
Averea este fericirea celor saraci cu duhul - Jules Renard - din pacate are dreptate, iar convingerea "multi bani, Doamne, multi!" se intinde ca râia.
Intrebare: Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie?
Raspuns: Desteapta-te, române!_
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais![]()
irina.c. spune:
quote:la bani
Originally posted by blue eyes
Exercitiu de imaginatie. De o parte Becali care imparte bani si de cealata parte Cartarescu impartind carti(are numele perfect!)
Unde va fi imbulzeala?Averea este fericirea celor saraci cu duhul - Jules Renard - din pacate are dreptate, iar convingerea "multi bani, Doamne, multi!" se intinde ca râia.Intrebare: Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie?
Raspuns: Desteapta-te, române!
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
blue eyes spune:
pai sa presupunem ca ar avea un vagon de carti pe toate gusturile ![]()
_
_
Annais![]()
sirimie spune:
Eu schimb postul de cite ori apare la televizor pe canalul pe care ma uit. Nu ma intereseaza absolut deloc ce are de spus pentru ca l-am ascultat si nu are nimic interesant pentru mine. Imi e ciuda ca a ajuns un personaj notoriu pentru ca nu merita nici macar asa ceva (si aici imi e ciuda ca sint atit de multi oameni care il cred.
Nu e decit un oier cu pretentii de genul "razboinicul luminii" si "urmasul lui Mihai Viteazu". Mi-e ciuda rau ca un asemenea personaj prosteste atitia concetateni! (la fel ca si cu alte personaje de genul Vanghelie si CV Tudor).
Apropos de generozitatea lui, stie lumea cum a facut el bani? A cumparat pamint la pret mic si l-a vindut cu pret mare. Nu se stie prea bine cit au fost de legale,am citit parca mai de mult o ancheta ca a vrut sau a cumparat un teren al statului de linga aeroportul Baneasa. Parerea mea personala e ca da bani unor saraci sa isi faca publicitate si campanie electorala dar nu sint prea multi si pina la urma cum i-a obtinut, muncind din greu?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei