ajutooor!pubertate precoce la 5 luni
Raspunsuri - Pagina 2
dara spune:
Nu mi-a venit pur si simplu sa cred cat de OM poate fi Doamna Profesor Grigorescu Sido de la Pediatrie I din Cluj. Cu multa rabdare si calm, a consultat-o pe Daria (care i-a zambit tot timpul)- i-a facut un control amanuntit, dupa care mi-a explicat ce are: telarha precoce se numeste. Pentru ca Daria a fost vaccinata acum 2 saptamani, nu i se pot face analize asa ca urmeaza sa facem o ecografie a organelor genitale interne ca sa fie sigura ca este vorba doar despre sani... Sa va explic: ceea ce i s-a intamplat ei este un fel de inceput de pubertate la nivelul sanilor(speram, de aceea ii face eco). Daca e si la uter si nu se trateaza ar insemna ca peste un an doi, sa-i vina ciclul. Ea spune ca e 98% sigura ca e vorba doar de sani. Daca e asa, nu necesita nici un tratament, doar o urmarire atenta. Nu mai am timp sa stau acum sa va mai spun ce mi-a mai zis, asta e totul, in linii mari, conteaza ca m-am linistit, ca nu e grav, atata vreme ce am descoperit la timp! Va rog eu sa va 'pipaiti' fetitele sa fiti sigure ca nu au nimic acolo, pe mine m-a speriat ce am citit despre pubertatea precoce... Va pup, pa, pa plec sa fac baie copilului!!!
......dara......
moto spune:
Draga Dara ma bucur ca te-ai linistit ...eu cred ca totul o sa se rezolve de la sine si in timp ...dar sanatate si numai bine la
Daria ...va pupacim..Delia si bb-ul Sebastian.
dara spune:
Am fost si la ecograf cu Darisor... Sa o fi vazit, plina de kk, cu gelul pentru ecograf pe burtica... Abia i-au gasit ovarele... Dar e OK, trebuie sa mai mergem si peste o luna... Si n-au fost umflaturi normale, cum au majoritatea dupa nastere, acelea trec dupa cateva saptamani.
Va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine!
Va pupam, Dara si Darisor
......dara......