Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
Messa spune:
Fetelor, vad ca se confirma, cine naste natur nu poate sta in cur cel putin 2 saptamani si cine naste prin burta face foamea cateva zile.
monykk spune:
salutari burtici
messa da tu chiar nu ai somn nu gluma iubita , ma apuca si pe mine dar la ora aia nu
am ajuns inca
roandre ne gandim si vb de utza utza , ce sa facem daca nu primim si noi , lasa ca mai e putin si trece
bravo TONNIA , SA-TI TRAIASCA BAIETELUL , SA FIE SANATOS , SA VA BUCURATI DE EL
IVONA prin cate ai putut sa treci si tu scumpa , dar a meritat , sa-ti traiasca minunea de fata , nu-i de mirare
ca nu a vrut sa iasa normal
gio , eu pe 24 am termen si trebui sa ma prezint la elias, vad ca si a meu se lasa asteptat , poate ne intalnim pe acolo ,la ce doctor esti ?
rali , gio si mie mi-au spus la 37 ca avea 3100 si acum la 39 3550 g dar trebui sa tinem cont de marja de eroare +,- 400g asa ca pana nu vin bebei nu stim sigur
gio aoleu pey eu am simptomele astea .........se apropie momentul?
levi capitolul trecut fetele recomandau Lasonil care spuneau ca e bun si te ajuta , si se gaseste repede , poate il incerci cred ca e crema daca nu ma insel ,amaya parca il recomanda
natydea bine ati venit acasa tu si puiutul tau , sa fiti sanatosi
levi fii atenta sa nu elimini din dop ,el poate avea culoarea roz
39+2 cu
denis andrei
mony
oana_bucur spune:
Eli1977, Levi nu trebuie sa le tineti foarte sus catarate (picioarele)...regula zice cam 20cm mai sus fata de restul trunchiului (cam cat sa faci un unghi de 30-45 gr).
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+ 
ALINATXA spune:
Fetelor mesaj de la LILI
PLECAM ACASA!BB E BUN,GALBIOR,CAM URATEL.PUP FETELE!MI-E DOR DE GASHKA!FELICITARI MONEI,DANEI SI LIUDEI!CURAJ FETELOR CARE ASTEAPTA MOMENTUL
36+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
aiska spune:
Felicitari celor mai noi mamici de pe listuta noastra Liuda, Dana, Tonnia, Natydea 

Ce multe sintem cu DPN pe 29 ianuarie!
Ivona nasterea ta mi-a amintit de serialul britanic Bodies.Doctorita mea sustine ca sint rare cazurile in care umerii bebelusului se opresc in pelvis dar vazusem o situatie asemanatoare in serialul Bodies care prezinta foarte veridic nasterile dintr-o maternitate britanica.Imi pare foarte rau ca te-au chinuit atita.
Nadia si Kmi mie mi-au inceput durerile inghinale si de bazin prin saptamina 36 si doar de vreo 2 zile m-au mai lasat.La sarcina trecuta n-am simtit nici o durere pina in momentul nasterii.
Criss68 in sfirsit am gasit in engleza un tabel care defineste gradele de "coacere" a cervixului printr-un sistem de punctaj numit Bishop score.Acesta indica de asemenea sansele de reusita in cazul unei induceri.Se gaseste pe acest site.
In finlandeza se explica pe net ca notiunea de "coacere" se defineste prin lungimea, consistenta, pozitia si deschiderea colului, ceea ce reiese si din tabelul in engleza.
Azi am facut 38 de saptamini si 4 zile si am inceput sa caut pe net despre metodele inducerii nasterii.
Pe Joel l-am nascut inainte de 40 de saptamini dar acum cu colul "necopt" nu prea cred ca se va intimpla in curind.
Vad ca semnele nasterii data trecuta se manifestasera prin "nesting" in timp ce acum am o lene in mine de zile mari.As sta numai pe net sa citesc despre nasteri.Bagajul de spital tot nu e gata si nici casa nu arata prea grozav de ordonata.Fac curatenie de mintuiala si daca nu l-as avea pe Joel as minca numai in oras.
Sabina
38+
mamica lui Aleksi Joel 
wannajo spune:
LEVI, si eu am patit asta de 2 ori pana acum...Tamponelul era curat si alb, iar hartia cu mici puncte rosii...M-am uitat cu oglinda si am remarcat ca in zona "aceea" imi crapase pielea (probabil de la mersul atat de des la baie si lipsa de vitamine). Normal ca m-am linistit (si a trecut repede), cu crema de galbenele.
In caz ca nu depistezi asa ceva mergi neaparat la doctor! In caz ca apar sangerari trebuie sa anunti si sa mergi la dr imediat!
Azi am examen la 17:30...Ma intreb daca o sa incap in banca
hehehe
pupici,
wanna & bebe din burtika _36w & 5 d
ALINATXA spune:
Wannajo BAFTA LA EXAMEN.
Fetelor liudei e o foame de crapa.A zis sa mancati si ptr ea.AVIZ CELOR CARE NASC IN GALATI.BANU VORBESTE FETELOR.AI BANI ESTI TRATATA REGESTE TE LASA CHIAR SA FILMEZI
36+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
adinush spune:
Am vorbit cu Marina astazi,se simt bine atat ea cat si Emma,il asteptau pe tati sa la ia acasa
Sper sa poata intra in curand sa ne povesteasca cu lux de amanunte
Adinush
de
Ayleen-Alexandra
oana_bucur spune:
Aiskutza ma bucur sa vad ca ne tinem amandoua de termen ![]()
Eu constat ca, daca pana azi,ma vedeam doar in pozitia de gravida (inca zambesc cand imi vad burta reflectata in oglinzi sau geamuri si dau din fund cand aud muzica care-mi place), fara sa ma vizualizez cu putzica in brate...acum au inceput sa-mi apara imagini ale bebelui fara sa le caut constient.
se apropie momentul sa ne cunoastem fata in fata.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+ 
megbeng spune:
mai, la cat de mult scrieti, voi, imi este imposibil sa tin pasul..IM-PO-SI-BIL!!!
levi, verifica si tensiunea cum e, daca tot ziceai de picioarele umflate, si daca persista scurgerea rozalie musai telefon la dr, mai ales ca tu ai 2 bebei in burtica si de regula gemenii vin mai repejor nitel!
oana, sutiene de alaptat gasesti la jolidon, si sunt de 2-3 ori mai ieftine ca cele de la magazinele de gravide..mai poti incerca la magazinul COCOR, etajul 2 (cred...)..magazinul e intre piata universitatii si piata unirii.
bafta celor care au examene (wanna si parca mai era cineva...)
anis, cum mai e cu sanii? sper sa nu mai tina mult udrerile si sa poti relua alaptatul normal!
dureri inghinale nu am decat daca fac vreo miscare bursca, ceva..simt ca mi se taie respiratia..in schimb durerile mele iradiaza fix in vulva si simt o presiune constanta intre picioare cand merg ... e tare neplacut, dar face parte din farmecul sarcinii, asta e!
mai, noi dupa ce cam toata sarcina am sta pe tusa cu sexul...acum 2 zile eu nu am mai rabdat
..am pregatit o seara super-romantica, mi-am acoperit vergeturile sa nu il turtesc de tot pe sot
si ne-am facut curaj cu cate un pahar de vin rosu si branza cu mucegai (ca pe vremuri, he-he!)
..a fost f bine, am fost mai indemanatici decat ne asteptam iar bebe a stat tare cuminte cat l-am "leganat".
pupici tuturor..azi nu facem galerie nimanui?? 
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!