streptococ hemolitic B - Klacid

streptococ hemolitic B - Klacid | Autor: cristalina

Link direct la acest mesaj

Sunt in saptamana 25 de sarcina si la cultura din secretie pe care tocmai am facut-o a iesit streptococ hemolitic de grup B. Doctorul mi-a zis sa iau Klacid (claritromicina) 500mg la 12 ore timp de 10 zile.
Stiti cumva daca exista vreun risc pentru bebe datorita antibioticului?! (Am tot citit pe net..."testele clinice n-au demonstrat..." si nu e deloc linistitor...)
Multumesc,

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nu stiu ce sa-ti raspund despre tratament, doar vreau sa-ti zic sa ai mare grija cu streptococul asta!!!
eu am facut infectie in luna a 9 a si medicul nu a vrut sa-mi dea antibiotic, a spus ca-mi pune perfuzie in timpul travaliului, ca sa nu se infecteze copilul....exista risc de meningita daca contacteaza microbul in timpul nasterii...
medicul meu a omis sa-mi administreze antibioticul in timpul travaliului....si a doua zi dupa ce am nascut, dupa ce am facut circ mare la spital, au inceput sa-i faca alexutzei mele antibiotic injectabil, dupa ce i-au luat proba de analiza. dupa 3 zile aveam diagnosticul. copilul luase infectia. noroc ca am fost pe faza si am insistat sa-i inceapa tratamentul imediat, pana sa aflam rezultatul, ca cine stie la ce se ajungea! in final, totul a fost ok...
dar, mai bine sa fii prevazatoare decat sa te perpelesti cum am facut eu.
sanatate maxima!

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Hm,
si eu am avut streptococ aproape toata perioada sarcinii,m-am ocupat de el dupa ce copilul a implinit cam un an!Eu l-am avut in gat!Tu unde-l ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Streptococul a parut la o cultura din secretie vaginala...Sper sa fie totul bine cu bebe.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Oh,
daca streptococul e in secretia vaginala,cred ca totusi ar trebui sa scapi de el pana nasti,daca nasti normal,daca faci cezariana,nu vad sa fie vreo problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am avut si eu si nu am luat nici un fel de tratament in timpul sarcinii. Am primit atb. in timpul travaliul si totul a fost ok. M-am impacientat si eu, dar dr. mi-a spus ca nu e ceva neobisnuit. Nu trebuie sa-ti faci griji dar e important ca in timpul travaliului sa fii sub tratament. Numai bine si nastere usoara.
Vreau sa adaug ca acum nu-ti afecteaza cu nimic sarcina acest streptococ. Mai degraba antibioticul... eu nu l-as lua acum.
Cere si parerea altui dr., aici asa se procedeaza.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput