Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna!!

Dana, sa-ti traiasc brotacelul!!!!

Liuda, bafta azi!!! Tinem pumnii!!!

aelita, m-ai salvat cu detaliile despre lichid; acum pot spuen ca nu pare sa fie. spre linistea mea oricum azi ma duc la o monitorizare la spital si mai vedem.

pupici!!!

38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata fetele,
dana, felicitari mamico, refacere rapida, iar buburuza sa fie un mancacios,

galerie pt Liuda, astazi e ziua cea mea pt ea, are intalnire cu puiuta

va pupacesc

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 35+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Liuda sa fie totul ok!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Fetele eu nu am dormit mai toata noaptea, frisoane la greu, de m-am invelit cu plapuma.Am luat eferalgam, de fapt i-au de 3 z.Aseara am vorbit cu dr, mi-a dat sa i-au oxacilina, 1cps de 500/6ore.
Problema e ca la un san nu mai curge mai nimik, sigur s-au infundat canalele, avand si rana...
La celalat e ok..in fine incerc sa nu mai sufar atat ca ..cred ca imi pierd si laptele de tot, ala care mai e.

Am vb si dimineata asta cud r, a zis sa maresc cantitatea de antibiotic, si ca antibioticul o sa-mi desfunde...oare??

Nu stiu cum sa mai fac?
Ma pufneste plansul rau...sufar ca nu o pot alapta

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

de muls ma mulg cu pompa aia de la AVent manuala.Ma uitam s aimi i-au si una electrica..de la Avent e 5 mil, cam scumpa rau, dar cum am eu numai biberoane de la Avent...In fine poate gasesc una la mana a doua de la Avent..

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

anis, vezi ca era la mica publicitate zilele trecute, nu stiu daca mai e.

38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Bravo Daconst....in sfarsit s-a hotarat si brotacelul tau ca e timpul sa faceti cunostinta! Refacere rapida si te asteptam sa ne povestesti cum l-ai convins pe brotacel sa iasa afara!

Hai LIUDA, curaj mamica draga! Nastere usoara, refacere rapida si sa stai cat mai putin in spital si sa vii cu bebelina sanatoasa si papacioasa acasa! Ce misto, de azi nu te mai poate intreba lumea "cand nasti?", ai scapat de intrebarea asta...hihihi

Ma duc sa-i dau mandrei sa pape si revin mai tarziu sa citesc ultimele noutati!

Mihaela (37+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata fetelor!

Dana, felicitari! Sa va bucurati de brotacel!

Liuda! Liuda! Liuda!

Va pupic, burtici, mamici, bebici!

Loredana 37+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

A nascut Dana!!!!!!!! Bravo fetitza! Sa va traiasca brotacelul si sa fiti sanatosi si voiosi!

Liuda, nastere usoara!!! Sa fie sanatoasa bebelina si sa te refaci repede!!

Aventura 36+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Fetelor, nu mai stie nimeni nimic de Marina? Citisem o postare de ieri dimineata de aspirante "Marinush se simte bine, este in salon, de abia astept sa se refaca si sa ne povesteasca toate amanuntele. Era suparici ca nu o vazuse inca pe bebelina decat in poze."... De la noi n-a mai vorbit nimeni cu ea intre timp?

Loredana 37+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput