cura de slabire cu lamaie
va propun o dieta de slabit care are sigur rezultate numai ca o sa va cam ..acriti
ZIUA 1-1 lamaie cu coaja rasa si miezul stors se pun intr.un borcansi se freaca cu o lingura de miere,se umple apoi cu apa si dupa cateva ore se bea zeama..sau si mai bine si o parte din fruct.
ZIUA 2-2 lamai preparate identic
ZIUA 3-e lamai
Ziua 4-4 lamai
ZIUA 5 5 lamai
ZIUA 6 -6 lamai
ZIUA 7 -7 lamai
ZIUA 8-6 lamai
ZIUA 9-5 lamai
ZIUA 10-4 lamai
ZIUA 11-3 lamai
ZIUA 12-2 lamai
ZIUA 13-1 lamaie
TOTAL 49 lamai
se beau indiferent de masa.SE ASIGURA SLABIREA CU MINIM 5 kg intr.un tratament
se poate relua tratamentul dupa o pauza de 10 zile.lamaia favorizeaza metabolismul,descompunerea grasimilor,arderea caloriilor etc.
Eu ma apuc de astazi,reteta mi.a trimis.o mama cu cele mai fierbinti recomandari.
ce spuneti...ne acrim???
Raspunsuri
Lauraa spune:
Mamico, s-a mai discutat si concluzia a fost ca e o mare tzeapa. Ai grija cu aciditatea gastrica. Succes, daca totusi te hotarasti!
LAURA
tinatache spune:
depinde ce vrei sa obtii, cica se ramane gravida mai repede dupa o cura de lamai
Cristina, mamica cu burtica
mamica dulce spune:
Doamne fereste!!!Las ca pun eu spirala sapt viitoare da pana atunci respect norme de protectia muncii si scap neaccidentata
ma o fi buna la ceva si lamaia asta si la cat sunt de disperata sa slabesc...sa fie intr,un ceas bun!!
Cary spune:
Sora mea a tinut cura si rezultatul kg. date jos a fost de numai 1 Kg. asa ca s-a adeverit teapa de care amintea Laura.
mamica dulce spune:
da' creca tre sa te feresti de elimente ingrasatoare in timpul asta..ca doar n.oi slabi de la lamaie daca mananc numai la McDonalds sau fripturi cu cartofi prajiti...daca sora ta chiar a respectat tot....si numai un kil...chiar ca.i teapa...
Cary spune:
Sa fii sigura ca a respectat tot,mai cu seama saracuta ar face foamea numai sa de-a jos,dar degeaba, asa ca e sigur teapa.
Poate reusesti cu exercitii fizice,eu una sunt sigura ca merge mult mai repede.
Stiu, o sa-mi spui ca-i greu si te aprob pt. cine nu are conditie fizica, dar crede-ma greul e doar la inceput caci cu timpul prinzi gustul si tonusul iti creste cu siguranta.
Succes
bia spune:
Incearca dieta disociata si ai sa fii multumita de rezultate cu siguranta.Incearca macar o sapatmana si mai vorbim.
Maadi spune:
Mamico dulce ia incearca sa nu mai mananci nimic dupa ora 16:00, nici macar un fruct sau un iaurt degresat. Absolut nimic pana a2a zi. In timpul zilei poti manaca orice doresti. La mine a dat rezultate foarte bune. Incearca macar o saptamana.
Succes!
Maadi
adda spune:
Eu zic sa le dai incolo de lamai...or fi ele bune, dar parca-s prea multe odata...sa nu ai probleme cu stomacul dupa aia...incearca dieta disociata...functioneaza..
Mai in gluma, mai in serios, daca totusi te hotarasti sa tii cura asta de lamai, cred ca in cateva zile o sa ti se acreasca de-o sa vrei sa-ti schimbi si nick-ul din "mamica dulce" in "mamica acra"
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza
mamica dulce spune:
vai ce mai rad....tare simpatica replica,adda..hehehee...
fetele daca ziceti ca.i degeaba ma las de sportu asta cu acritul...dar sa fiu sincera eu vreau ceva care sa aiba efect urgent ca NU MA MAI SUPORT pur si simplu,sunt mai grasa decat in luna a noua si asta numai in 3 luni cat am pus vreo 14 kile de la nenorocita ceea de injectie.
ce mai stiti de slim integra sau alte pastilute cu efect ca pe mine ma apuca lesinul cand ma uit in dulap si in oglinda
fara gluma e chiar serioasa treaba