copil ars cu feon-ul

copil ars cu feon-ul | Autor: LindaZ

Link direct la acest mesaj

Ati vazut la stiri cazul copilului din Craiova ars cu feonul de mama lui ca avea colici? Cum sa nu te opresti o ora jumate pana ii faci arsuri de gradul 2 si 3 pe 15% din suprafata corpului??? Cel putin asta au spus la stiri. Sigur intentia ei a fost pozitiva, dar ... ufff saracul copil!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Am vazut si eu; asta-i din categoria de sapt trecuta: i-am pus mamaliga pe piept ca-l durea in gat....pe ce lume traim?

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

da acum 20 de min am vazut si eu stirea si m-am ingrozit. Cred ca este tragic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mame fara minte-s astea!
Bietii copii!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Asa se intampla cand tii un cap pe umeri degeaba. Pacat de copilashii astia nevinovati!

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

M-am ingrozit cand am vazut stirea aseara.
Pe bune, chiar sa nu te duca mai mult de atat capul? Sa nu te gandesti la ce consecinte ar putea fi?
Unde naiba-i era mintea?
Doamne fereste.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Ne ingrozim cand vedem ca aceste fapte au consecinte grave!
Dar de luat atitudine atunci cand le vedem postate aici ca sfaturi utile....!
Ba mai mult, sarim si in capul celor care le critica pe motiv ca "ce stiu doctorii, americanii, pediatrii, samd astia", "mama stie intotdeauna ce e cel mai bine pentru copilul ei"!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Depaseste puterea mea de imaginatie prin ce chinuri trebuie sa treaca micutul...nici daca "gandeam" profund o asa idee cu siguranta nu imi venea, ramai perplex!!!!!!!!!!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

chiar m am gandit cand am auzit stirea,la faptul ca si aici,pe dc,am citit sfaturi exact despre incalzitul burtii sugarului cu foenul,atunci cand are colici...ce ziceti,o fi fost si tipa respectiva membra dc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Oare nu de aici de pe forum o fi invatat saraca mama nepriceputa aceasta metoda? Ei, uite ca eu nu o stiam pana sa citesc aici. Cate sfaturi bune se dau....

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Si eu am citit sfatul asta pe aici pe undeva...dar cum Dumnezeu sa stai cu feonul O ORA JUMATE inspre burtica copilului,am auzit ca in tot acest timp bietul bebelus plangea...M-am ingrozit,fereasca-i Dumnezeu pe copiii ai carui parinti sunt incostienti...

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput