** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)
Raspunsuri - Pagina 25
mica0307 spune:

Am schimbat si noi saptamana 
.
Cioaca felicitari pentru baietel. Ti-am pus caruciorul in listuta.
Liana ti-am trecut datele in listuta. Sa ne spui si data nasterii.
Elteka acum nu mergeau fantanile in Chicago, doar erau proiectate imaginile. Le-am vazut si eu mergand in 2005 si intradevar sunt superbe. Vezi ca ai in bara din dreapta Mesaje private. Intra acolo in Options si bifeaza Activeaza mesaje private ca nu iti apare PM activ (uite cum apare la mine in bara de sus a mesajului)
.
Liviana????
Mica
23
Poze
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
noi am dormit mai bine dar ne-am trezit devreme din cauza durerilor de solduri...de la dormitul cand pe stanga cand pe dreapta.cred ca pe seara i-mi pun o patura sub mine ca sa fie mai moale.apropo de kg...am luat 4 de la inceput si pana acuma.
intr-adevar eu am intrebat de Vladareanu...se pare ca tipu e de nota 10...si pe net am gasit numai cuvinte de lauda la dresa lui.saptamana viitoare ma duc sa vad spitalul odobescu din Timisoara...am auzit ca ar fi frumos...daca nu ii ok , atunci ma vin la Bucuresti.![]()
mica is superbe pozele...toate.si hainutele fetitei is de vis.se vede ca v-ati distrat de minune.
cioaca felicitari ptr baietel.treci mai des pe la noi..
florentina nu te stiu cum ii cu varicela...incearca sa vorbesti cu ginecologul...poate te lamureste si linisteste.
va pup pe toate,
18+
poze
cristalina spune:
Neata burtici!
Azi sunt intr-o dispozitie de-mi vine sa ma arunc de la geam.
Ieri am fost la ecografie, toate-s bune (numa' placenta arata "ciudat", presupune ecografista ca din cauza unei infectii...).
Insa la cultura din secretia vaginala mi-a iesit streptococ hemolitic de tip B si doctorul mi-a dat sa iau Klacid 500mg(claritromicina) la 12 ore timp de 10 zile. Pe langa faptul ca e contraindicat in sarcina mai e si doza de cal.
Asa ca az'noapte nu am dormit deloc, mi-am facut o mie de scenarii.
Toata seara am stat si am citit despre studii facute pe medicamentul asta, riscuri datorate streptococului...etc.
Desi am inceput sa iau medicamentul trebe sa ii dau telefon la doctor sa mai vorbesc cu el, sa-mi dea alta macrolida, sa-mi schimbe medicamentul. vedem.
O zi frumoasa la toata lumea, ma duc sa vad ce ati mai scris.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ancamari spune:
Buna dimineata!
Am vazut ca iar au luat avans baieteii! Si listuta noastra colorata cu carucioare e asa de draguta! Dar mai sunt fete care nu au mai intrat de ceva vreme aici. Sper ca toata lumea e bine si ca nu are probleme, poate asta ar fi o explicatie.
Voi cate ore dormiti intr-o zi? Eu desi am stat acasa in ultimele 2 zile nu reusesc deloc sa dorm si in timpul zilei, desi se pare ca asa ar fi bine pt. bebe.
Anca, 23+
cristalina spune:
Ancamari, eu dorm foarte putin ...ziua mai rar si noaptea se frichine Maria ca-i dau dintii si stau sa o adorm pe ea ...
Cred ca 5 ore pe noapte ...
Oricum am niste cearcane pana la coltul gurii...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
DidiAlex spune:
Elteka, am uitat ieri sa iti spun, dar ai un stil fantastic de a scrie
. Ma bucur ca esti pe aici
. Auzi, dar in Jp nu sunt supermarket-uri? Asa mi-a fost cel mai usor la inceput dar totusi, DE e in Europa. Sa nu ma plang ![]()
Frumos burtik roz.
Cristalina, observ ca multor fete li s-a depistat steptococul asta. As merge si la un alt lab daca as avea posibilitatea. Si chiar daca zici ca anti asta e contraindicat in sarcina cred ca medicul alege pt un pacient dintre 2 rele pe cea mai putin rea. Hai ca bebetza e marisor si puternik.
Liviana, saracuta a scris un topic separat. L-ati citit? pacat ca nu stiu cum sa o ajut. Ce ma enervez si pe ecografistii astia ca pun un diagnostic dar te lasa asa in aer. Cel mai bine daca nu stie sa interpreteze /sa de-a solutii sa te trimita cu hartia la medicul tau decat sa te lase asa in aer.
In ultimul timp nu mai intreb ce /cat/cum pt ca nu stiu termenii in germana intreb daca e de bine sau nu. Ca de scenarii si inventii nu ducem lipsa.
Mika, frumoase poze!
Lia, Miha Bun venit!
Lia, fiecare tara are avantajele si dezavantajele ei. Dar parca din 1 iulie 2004 sunt introduse si in AU niste facilitati care au vrut sa sporeasca natalitatea. In State e si mai rau ca nu au decat 6 saptamani concediu.. Asta drept consolare, sper sa nu se pupere fetele din SUA ca le folosesc ca material didactic.![]()
plec si poate mai revin!
Ah, mi-am adus aminte, ca Citesc despre Columbica. M-am enervat teribil. Cata nesimtire poate exista. Tu nici macar nu te poti misca ca deh..incurci ...personalul si asta vine cu TV. Ca sa nu mai vb ca sotzul nu poate asista la nastere ca aduce boli, incurca acelasi personal, sau asa e Dom'le politica spitalului. Hai ca m-am enervat.
ancamari spune:
Eu am facut ecografia morfologica la 21s+2 zile. Cand se face urmatoarea ecografie? Abia la sapt 32? Ca asa am citit undeva.
Si tot pe net am citit ca trebuie sa dormim cel putin 9 ore pe noapte. Eu in mod normal sunt fericita daca reusesc 7. Iar in timpul zilei nici nu poate fi vorba de asa ceva.
Doar in week end ma conformez.
Anca, 23+
ancamari spune:
Cristalina, eu tocmai am facut tratament cu claritromicina pt. ureaplasma. Am luat 7 pastile de 500 mg, cate 1 pe zi. Medicamentul se numeste Fromilid si nu a fost scump deloc, e produs de KRKA, nu e romanesc (pe reteta am avut claritromicina romaneasca, dar nu am gasit pe nicaieri). Doctorul meu a cautat si in agenda medicala si a zis ca e ok, mai ales ca riscul sa nu moara bacteria asta e mai mare decat daca iau antibioticul. Cred ca la fel se judeca si cazul tau. Tie ti-a dat doctorul sa faci analiza pentru streptococ? Ca mie nu mi-a dat si nici nu am facut-o pana acum. E aanaliza de sange sau din secretie vaginala? Ca eu tot ma duc luni la analize si as face-o si pe asta daca tot trebuie. Programare la doctor am abia pe 30 ianuarie, si pana il intreb, mai bine ma duc cu analiza facuta si vedem daca e ceva de rau.
Anca, 23+
pauly spune:
eu dorm cam 9-10 ore pe noapte ..dar cu rasucirile de rigoare care ma cam trezesc, si cu mersul la pisu...se mai duce din somn.iar ziu nu dorm deloc...mai ales acuma...in primul trimestru dormeam in fiecare dupaamiaza.
cristalina despre streptococ si tratament nu stiu ce sa te sfatuiesc...nu am avut, sper sa nu am o surpriza acuma cand ma duc la 4D...ca i-mi fac si lama.oricum mai repeta analiza in alta parte...mai cere o parere.insanatosire grabnica.
pupici,
18+
poze
mica0307 spune:
Elteka acum am vazut pozicile tale. Ce burticuta roz ai
. Super apusul de soare.
Ancamari pe mine ma cheama dr in fiecare luna sa ma vada. As vrea ca data viitoare sa imi faca si un control nu numai eco.
Cat despre dormit ce sa va spun? Ziua nu am cum ca sunt la serviciu si ajung acasa pe la 7 seara. Iar noaptea ma trezesc de 1000 ori ca tre sa ma intorc de pe o parte pe alta. Ma doare ingrozzitor de tare soldul stang si incerc sa alternez cu dreptul mai des
asa ca toata noaptea am activitate. Nu stiu daca e odihnitor somnul asta sau nu. Da m-am hotarat, la 1 aprilie intru si eu in concediu
. Asa ca mai am 2 sapt din ianuarie + februarie (care e mai scurta
) si martie.
Iar e activitate slaba azi pe aici. Hai mai fetelor sa terminam si noi capitolul asta ca ne ajung din urma mamicile de iulie-august.
Mica
23
Poze