Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 25
dana_ene spune:
Sanatate tuturor bebeilor bolnaviori!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
LunaNoua spune:
Cat despre "metoda" vroiam sa pup pe cineva, dar am uitat pe cine, ca m-am luat cu febra micutei Dia. Asa ca va pup pe toate
. Dupa mine, metoda cu lasatul copilului sa planga este pentru roboti, si Daria mi-a cam confirmat lucrul acesta. Ea nu e invatata sa doarma cu noi. Dormea singura, in patutul ei. Dar mai nou, daca se prinde ca noi nu dormim (daca ne aude prin zid) se trezeste si se apuca de joaca. Si daca as lasa-o ... s-ar juca fara problema pana la 3-4 noaptea ... cand ar plezni-o oboseala din nou. Problema noastra nu e ca nu doarme singura, ci ca nu adoarme.. sau ca se trezeste la scurt timp si se apuca de joaca, dar evident ca vrea sa se joace cu noi, si numai daca o las in patut sau incerc sa o readorm, numai atunci se apuca pe plans.
Asta sigur e de la mine, problema asta a ei, ca eu tot stau noaptea tarziu incercand sa fac una-alta ce nu pot sa fac cand sunt cu ea. Si atunci, daca mama face asa .. asa face si fica. Evident, nu? Problema s-ar rezolva daca m-as culca si eu la ore rezonabile, fara sa mai incerc sa fac noaptea ce trebuia sa fac ziua, dar atunci as ramane cu treburile nerezolvate, si defapt .. in aceeasi situatie .. de toata minunea !
Probabil si daca nu ne-ar mai auzi umbland prin casa ar dormi neintoarsa. Ce ar trebui sa fac? Sa lipesc perne de pereti sa nu se mai auda!!! 

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
LunaNoua spune:
Acina, vazut poze cu Ayan. Dragutel foc. Si mama si nasica .. niste frumuseti ! Transmite tu din partea mea salutari Alinei, si La multi ani micului print !
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
acina spune:
Deea o sa le transmit , cu placere.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
LunaNoua spune:
Acina, acum am vazut si eu poze cu Andrei. Doamne cat e de scump !!!! O minunatie de flacau. Spiridus fermecat ! Unde l-ai tinut pana acum de nu l-am vazut?
Sa va traiasca multi ani fericiti. Si lamaia aia plimbatoare "face toti banii" ![]()
Giova spune:
Ne-am intors si noi de-afara. este frigut asa ca nu7 am stat decat o ora. e bine si asa, decat deloc.
Acina am vazut pozele de la petrecerea lui Ayan. tare frumos a fost!!Ayan si mami lui sunt la fel de frumosi.Vad ca se inteleg de minune Andrei cu Ayan.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
acina spune:
Deea
nu l-am tinut ascuns .Era la vedere.Lamaia aia face toti banii pe bune ai dreptate.Vreau sa vina zapada ca are si o saniuta ursulet cadau de la sora mea pe care nu am incercat-o.
Iubitele o sa transmit Alinei felicitarile voastre.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
HELLO ,am ajuns acasa,dar Diana doarme inca. Astept as vad cum e cand se trezeste.
Am vazut ca pediatra i-a prescrid Nurofen 2,5 ml de trei ori pe zi si Augumentin BIS 2 x 1,5 ml
Pe cat posibil o s aincerc sa nu i-l dau.
Intrebare : cum sa ii dau eu Novocalmin,cand pe prospect scrie ca se da la copii peste 4 ani ???
Chiar si jumate odata ... contine metamizol sodic
O sa-l pastrez ca ultima rezerva,cum ziceati doar dca mai trece de 39 febra.
Inca odata ,mersi de sfaturi 
P.S. Vedeti ca salutarile pentru Alina si Cata le puteti trimite si direct,pe forumul EVA pentru alin@ si loren@ pe unde le vazui bantuind.Cata mai scria si la fetele de nov.- dec.
Mi se pare ciudat sa ne trimita poze cu spiridushii si sa ne citeasca ,dar sa nu vrea sa ne scrie.Daca s-au suparat pe 3-4-5-6 ... n persoane
,nu era necesar sa se supere pe toata gashca si sa mai si incerce sa convinga pe altele sa plece.Pe cel putin doua stiu sigur,ca au incercat sa le convinga sa plece.Imi pare rau daca v-am deranjat cu mesajul asta,dar si eu m-am suparat foarte rau,pentru ca dupa ce am incercat din rasputeri sa le conving sa se intoarca si m-am si certat din cauza lor cu Maraki total aiurea,au incercat in continuaare sa dezbine trupa,mai ales pe doua foarte bune prietene - asa ca am luat-o personal
.Din momentul ala am zis ca nu le mai pomenesc numele aici.In schimb,il pomeniti voi.Asa ca azi fiind si cu capsa pusa
cu cate probleme am,am rabufnit.Sincer le-am regretat si as vrea sa se intoarca sa terminam odata circul asta.Pot sa treaca peste orgolii - si altii au facut-o.Eu sincer o admir pe Ingrid,care dupa ce s-a suparat un pic pe noi, si a luat o pauza,a revenit ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic si sunt foarte bucuroasa pe chestia asta - are caracter! (da' am cam innebunit-o si eu cu PM-urile cred
)
Dar daca fetele nu se intorc,mai bine sa le transmiteti personal urarile, ca mie una mi s-a acrit
Si nu numai mie.
Astea fiind zise,se deschide sezonul la rosii (sau negre
- CATA tot era fan
)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
acina spune:
Moni imi cer scuje ca am deranjat topicul cu amintirea Alinei , dar sincer credeam ca e cineva interesat sa mai afle vesti despre ei.
Nu stiam ca sunteti asa suparate pe ele.Eu nu stiu care a fost problema si nici nu vreau sa deschid rani mai vechi.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
acina spune:
Sanatate multa Dienutei.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii